Şimdi Ara

[ROM-2.3.5] yuNusDroid Mobile 2.3.5 Gingerbread | yuNusogen-MOD 7.1 | Süper AOSP ( 27/08/11 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yükleme :

1-) yuNusDroid Mobile 2.3.5 - yuNusogen-MOD_7.1 - Süper AOSP.zip dosyasını hafıza kartına atıp, xRecovery'den yükleyin.

2-) Ardından telefonunun pilini çıkartıp takın , telefonu açmadan

3-) X10i 2.1.71 Baseband & Kernel dosyasını telefona flashlayın.

4-) Telefon açıldıktan sonra 2-3 dk içinde Xperiance Update Fix.zip dosyasını xRecovery'den yükleyin

Çalışanlar :

- Herşey.

Sorunlar :

- Rapor Edin.

İndirme Linkleri :

ROM

http://www.uploadic.com/e8z8sa19ba81

Xperiance Update Fix

http://www.uploadic.com/l16tvvyhg3uu

BB & Kernel

http://www.uploadic.com/12y4qs71g16y

Önizlemeler :

Eklendi !

Have Fun

Y.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuss.10 -- 29 Ağustos 2011; 13:02:51 >

•  [ROM-2.3.5] yuNusDroid Mobile 2.3.5 Gingerbread | yuNusogen-MOD 7.1 | Süper AOSP ( 27/08/11 )
     [ROM-2.3.5] yuNusDroid Mobile 2.3.5 Gingerbread | yuNusogen-MOD 7.1 | Süper AOSP ( 27/08/11 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuss.10 -- 29 Ağustos 2011; 13:00:05 >

• hayirli olsun yunus rom kendi calisman sanirim. bastan kendin mi yazdin yoksa baska bir rom uzerinden mi duzenledin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

hayirli olsun yunus rom kendi calisman sanirim. bastan kendin mi yazdin yoksa baska bir rom uzerinden mi duzenledin?

Teşekkür ederim. 3 gün sonra 1 ay olacak Rom geliştirmeye başlayalı. Bu yayınladığım 3. Romum ve sıfırdan kendim geliştirdim. İlk romum stock 2.3.3 X10 Romu üzerineydi 2-3 hack ve düzenleme vardı, 2. Romum Arc için verilmek üzere olan 4.0.A.2.368 derleme numarasına sahip güncellemeydi, onu X10'a portlamıştım dünyada ilk ve tek. Bundan başka yayınlamadığım ve test ettiğim tek Rom kaldı. Asıl bomba da o zaten, bunu arkadaşlar beklediği için yayınladım, herşey yolunda giderse onu da yayınlarım inş.
  • Yeni ROM eklendi
  • hayırlı olsun. rom olayına girmedim daha garantiden cıkmasın diye. ama emeğine sağlık böyle bi şeyle ugrastıgın ve yaptıgın için ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Yeni ROM eklendi

Yeni romunu paylasmandan oturu tebrik ve tesekkur ederim... Hayirli olsun kardes, basarilarin devam eder insallah..

Yalniz bu baseband&kernel dosyasini telefona flashlamayi acik bir sekilde anlatirsan lutfen, sevinirim... Simdiden emegine saglik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eline sağlık yeni romu çıkarmışsın piyasaya

Detaylı bilgi verirmisin neler var bu romda? Bravia engine, fps uncap falan filan varmı hepsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykucukaydin

quote:

Yeni ROM eklendi

Yeni romunu paylasmandan oturu tebrik ve tesekkur ederim... Hayirli olsun kardes, basarilarin devam eder insallah..

Yalniz bu baseband&kernel dosyasini telefona flashlamayi acik bir sekilde anlatirsan lutfen, sevinirim... Simdiden emegine saglik...

X10i 2.1.71 Baseband & Kernel by_yunuss klasörünü çıkart masaüstüne, sonra x10flash.exe yi çalıştır. uygun işletim sistemini seçtikten sonra telefonun pili çıkık halde usb ile bağla. geri tuşuna basarak pili tak. Sonra devam etmek için entera bas. kendi yükleyecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

quote:

Orijinalden alıntı: ykucukaydin

quote:

Yeni ROM eklendi

X10i 2.1.71 Baseband & Kernel by_yunuss klasörünü çıkart masaüstüne, sonra x10flash.exe yi çalıştır. uygun işletim sistemini seçtikten sonra telefonun pili çıkık halde usb ile bağla. geri tuşuna basarak pili tak. Sonra devam etmek için entera bas. kendi yükleyecektir

eyvallah bende o sekılde tahmın ettım ama emın olamadıgım ıcın sorayım dedım saolasın...

• çalışmanın ismi hoş olmuş :D
  • Ilk bugu soyleyeyim.
    facebook app yi acinca tel reset atiyor. Bir kere de web browserda gezinirken reset atti
  • Eline, emegine saglik. Androidde yeniyim bi kaynaktan eksiksiz ogrenin denicem ne var ne yok.
  • artık orjinal isimler falan da gelmeye baslamıs. yakında google dan teklif alırsın yunus. resimleri falan beklıyoruz bu arada;)
  • quote:

Ilk bugu soyleyeyim.
    facebook app yi acinca tel reset atiyor. Bir kere de web browserda gezinirken reset atti

Onu cikarticaktim aslinda bende de bazen atiyor , uygulamayi kaldirin gitsin
  • quote:

quote:

Ilk bugu soyleyeyim.

Onu cikarticaktim aslinda bende de bazen atiyor , uygulamayi kaldirin gitsin

Yunus hayırlı olsun.
    Buraya geçmişsin. 2.3.5 sonlamış.Nasıl, yenilikler nelerdir.
  • Telefona mesaj gelince veya cevapsız çağrı olduğunda led bildirim çalışmıyor, bazende wi-fi kesiliyor
  • quote:

Telefona mesaj gelince veya cevapsız çağrı olduğunda led bildirim çalışmıyor, bazende wi-fi kesiliyor

Bir sonraki güncellememde bunları gidereceğim , sağolun.
  • quote:

quote:

Telefona mesaj gelince veya cevapsız çağrı olduğunda led bildirim çalışmıyor, bazende wi-fi kesiliyor

Siz sağolun asıl :)
  • quote:

quote:

quote:

Siz sağolun asıl :)

Yeni ROM eklendi deneyin bakalım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.