Şimdi Ara

Roll on kullanmayın! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
2
Favori
3.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir zamanlar deodorant klima ve buzdolaplarında bulunan ve ozonu deldiği ispat edilen kloro floro karbon kullanımı tüm dünyada yasaklanmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aluminyum içeren deodorant kullanmayın.Bunlar yerine taş kullanın.Doğal olarak koltuk altındaki bakterileri öldürüyor ve çoğalmasını engelliyor.Ben kullanıyorum 3 aydır en az 1yıl gider.

http://www.kliksa.com/urun/body-deodorant-stick-120-gr/902442329?gclid=Cj0KEQjw0ZauBRDOnoGQ2PTb9YoBEiQAQ6m_7LXSuhUm8q4CA5hpx1_Nxp3-uzc3ilBHam2oR0pigXMaAl2u8P8HAQ&gclsrc=aw.ds

Roll on kullanmayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi groll -- 8 Ağustos 2015; 19:13:40 >

• deodorant daha zararlı, roll on iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Evet roll-on kullanmayın ve kekolar gibi ter kokusuyla gezmeye devam edin.

Roll-on sigara kadar zararlı mı? Hayır.

Roll-on 1 ay civarı gider ve sigaradan ucuzdur, bahaneleri bırakın da gidin roll-on alın birer tane.

Hoş siz ter kokan erkekleri apaçi kızlar daha çok seviyor, öyle bir gözlemim olmuştu.

rolon kullanmıyorum hergün duş alıyorum. terlediğimde kokmuyorum. kokumu rolonla bastırmıyorum.temizliği sadece böyle şeylere endekslemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BruceWayne-

Çok sağol kardeşim Dh'e senin gibiler lazım

Teşekkür ederim kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Kokalim mi peki ? O limon hic bir ise yaramayacak herkes biliyor.hava 40 derece isi olan var koksun mu ?

Bugün sabah 7'den akşam 19'a kadar terleye terleye fındık topladım.Önce ki gün limon sürmüştüm.Bir gram koku olmadı.

• Roll on ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: nebula-bunela-labune

yılların petrolunu kullanan şirketler böyle yalan uyduruyo inanmayın. neymiş rool on ozonu deliyo. ulan senin ürettiğin arabalar neyi deliyo. niye elektrikli araçlar hala uretilmiyo ki zaten ilk üretilen araç elektrikli. saf olmayın

İlk otomobil uretildiginde daha pil yeni bulunmustu. Pille mi araba calistiriyorlar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Mantıklı ya zaten çoğunluğa uyduk mu iyi birşey yaptık sanıyoruz, atıyorum Kola dünyadaki belki en zararlı şeylerde ilk 10 a oynar ama ne kadar doğal değil mi her markette dizi her restoranda menü de yeri hazır, tahmin ediyordum bu deodorant roll on gibi şeylerin zararlı olduğunu ama bundan sonra hiç kullanmam, düzenli bakım ve duş alınması durumunda hiçbirşey sürülmese dahi koku olacağını sanmıyorum

Sabah yıkanıp çıkıyorum, eğer bir şey sürmezsem öğlene kokmaya başlıyorum.Akşama doğru bildiğin it gibi kokuyorum Bunun bana özel olduğunu da sanmıyorum.Hava 30-35 derece arasındayken sadece yıkanarak terlememeyi ve kokmamayı sağlamak hayalperestlik olur.

Ayrıca roll on bende gözenek tıkamada etkisiz kalıyor gibi.Çünkü terleme miktarımda bir değişiklik olmuyor pek.Sadece kötü kokmamak için kullanıyorum.Aklıma başka ucuz çözüm de gelmiyor.Bakalım şu limonu deneyeceğim, işe yararsa hep limon kullanırım.

• Roll on diye googlede arattim :(

• Ben diş macunu sürüyorum. Serin tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bysteve

quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Kokalim mi peki ? O limon hic bir ise yaramayacak herkes biliyor.hava 40 derece isi olan var koksun mu ?

Bugün sabah 7'den akşam 19'a kadar terleye terleye fındık topladım.Önce ki gün limon sürmüştüm.Bir gram koku olmadı.

Sana oyle gelmistir

• Fa kullanın beyler Alman malı sapa sağlam
  • o zaman deodorant kullanalım baktım şimdi onda alüminyum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhu7n

o zaman deodorant kullanalım baktım şimdi onda alüminyum yok

Hocam sadece alüminyum değil.Zirconium ve Benzyl Alchol da zararlı.

• o da doğrudur hocam çoğu şey zararlı detaya girersek parfüm de çok zararlı ama kullanıyoruz işte yararlı olan ne var ki
  • Bende bir bilgi paylaşıyim madem,bu isin en buyuk ureticilerinden olan nivea nin kurucu olan kadin dahi sanirim "nivea'nin içinde aşırı kimyasal oldugu icin kullanmiyorum"demis duydugum bir soylentiye gore...
    Bu alimünyum gercekten hafiza eksikligine yol aciyosa is sakat..
    Ama yerinede hem kokuyu hem görüntüyü halledicek bisey bulmak lazim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.