Şimdi Ara

♥ Rojda Demirer Fan ♥♥♥♥♥ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gençler heyecanlanmayın hemen. gidin bi araştırın bakalım saf Türk müsünüz. belki de bir çoğunuzun kanında kürtlük var o zaman ne diyeceksiniz? kuru ırkçılar sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

quote:

Orijinalden alıntı: CrySystem

quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

quote:

Orijinalden alıntı: sekil18

quote:

Orijinalden alıntı: Waffen SS-Das Reich
    Kürt olduğu için sevmiyorum!

aynen ilk ismini duyduğumda soğudum

alın şunları dışarı.ne adamlar var lan.asıl sizin gibilerini dışlamak lazım şu ülkede.kürt değilim fakat sen her kürtü aynı kefeye koyamazsın ırkçılık yaptığınız.hepimiz aynı toprakta yaşıyoruz utanın lan yüzsüz heriflere bak.

bak kürt olmadığını belirterek sen de onları küçümsüyorsun,beğenmiyorsun. çoğu kürt mantık hatalıdır. çoğunluğu öyle olduğu için sevmiyorum kürtleri. olay budur hacım.

cümlede anlam çalış sen

Başkalarına ders vermeden önce yapılacaklar silsilesi;
    1)Cümleye büyük harfle başlayacaksın.
    2)Cümlenin sonuna nokta koyacaksın.

Tamam mı panpa?

• Önemli olan Kürt olup olmaması değil, bölücü olup olmaması. Bölücü değilse sorun yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teşbihte hata

gençler heyecanlanmayın hemen. gidin bi araştırın bakalım saf Türk müsünüz. belki de bir çoğunuzun kanında kürtlük var o zaman ne diyeceksiniz? kuru ırkçılar sizi

Zaten biraz tarih bilgileri olsa bu ülkenin Arap, Ermeni, Gürcü, Kürt, Boşnak, Türk vb. unsurlar üzerine kurulmuş bir ülke olduğunu bilirler, ona göre de yorum yaparlardı. Ne olduğunu bilmeyen insandan korkacaksın, Rojda en azından Kürt olduğunun farkında. Bunların ne olduğu da belli değil

• Eli yüzü düzgün ama çok beğendiğim biri değil, daha güzeller var.

Bu arada adı, ve kökeni beni ilgilendirmiyor, sadece düşüncesi beni ilgilendirirki bunun hakkında bir bilgiye sahip değilim. Ön yargılı olmamak lazım. ;)

Aynı şunun gibi olmuş, sizi bir Ankaralı dolandırır sonra tüm Ankarılar dolandırıcı dersiniz, ya da bir Samsunlu misafir etmişdir sizi memnun kalmışsınızdır sonra Samsunlular çok misafir perver dersiniz, genelleme yanlış oluyor.
  • Kürtse insan değil mi ? sokakta ki apaçilerin kaçı kürt kaçı türk? bu kürt türk meselesi değil, kültür ve şehir yaşantısını benimseme meselesidir. faşistlik yapmayın.(kürt değilim, halis muhlis bal gibi kafkasyalıyım.)
  • sev(e)miyorum
  • benide yazabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

Irkçılık yapmayın ne alaka Kürtlükle çok düzgün bi kız... ne Türkler var 100 Kürde bedel... Kürdüm diyenden korkmam Türküm diyen kadar.

edit:imla

Bunu hangi akla hizmet söyleyebiliyorsun?
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: martinist

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: ThePhenoM

Sadece merak©¥mdan soruyorum,yanl©¥ş anlaş©¥lmas©¥n.Rojda,Kürtçe bir isim değil mi?

Evet Kürtçe'de de geçiyo 'Güneş' anlam©¥na geliyo bizim dilimizde ise "gün verdi, gün doğdu" anlamlar©¥na geliyormuş eksisozluk.com ' dan bakt©¥ğ©¥m kadar©¥yla

Hangi gün verdi ? Biz nerdeydik yahu verirken

• quote:

Orijinalden alıntı: AcreaM

quote:

Orijinalden alıntı: martinist

Irkçılık yapmayın ne alaka Kürtlükle çok düzgün bi kız... ne Türkler var 100 Kürde bedel... Kürdüm diyenden korkmam Türküm diyen kadar.

edit:imla

Bunu hangi akla hizmet söyleyebiliyorsun?

akıl?
  • Ayaklarini kesersen guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

quote:

gençler heyecanlanmayın hemen. gidin bi araştırın bakalım saf Türk müsünüz. belki de bir çoğunuzun kanında kürtlük var o zaman ne diyeceksiniz? kuru ırkçılar sizi

Zaten biraz tarih bilgileri olsa bu ülkenin Arap, Ermeni, Gürcü, Kürt, Boşnak, Türk vb. unsurlar üzerine kurulmuş bir ülke olduğunu bilirler, ona göre de yorum yaparlardı. Ne olduğunu bilmeyen insandan korkacaksın, Rojda en azından Kürt olduğunun farkında. Bunların ne olduğu da belli değil

bütün teröristler kürt olabilir ama bu bütün kürtlerin terörist olacağı anlamına gelmez ama arkadaşlar bu ayrımı yapmaktan aciz..

• quote:

quote:

o senin dediğin osmanlıydı.. bak dikkatli dinle TÜRKiye dağa çıkan laz varmı yok boşnak varmı yok. dağa cıkan ermeni varmı var.kürt varmı oda var hepsi öylemi?değil risk almaya değermi öylemi değilmi anlamak için değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpgg -- 26 Eylül 2010; 16:27:51 >

• Küçük ülkücüler sakin olun.
  • Konu ucuz milliyetçi dolmuş böyle .
    Çocuklar birşey bilmeden basından duyduklarınızla konuşmayın, ilerde zor duruma düşersiniz
  • quote:

quote:

araştırması gereken sensin
    soyağacım belli. ben kürt-arap-ermenı-alevi değilim. TÜRKiye bizimdir koçum sizin değil

• KANKALAR BU KIZ NECİ?
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: faho

KANKALAR BU KIZ NECİ?

kürtmüş..
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: LE10

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: faho

KANKALAR BU KIZ NECİ?

kürtmüş..

Yok yani ne iş yap©¥yor merak ettim?İlk defa gördüm.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.