Şimdi Ara

Rocky Balboa (2006) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
7.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben öle ingilizcesini izlemem bişey anlamam kısacası bazı şeyleri çeviririmde ozamana kadar çok şey kaçırırım o yüzden alt yazılı olmasını isterim

Rab'le arana giren şifreyi ÇÖZ...
  •  Rocky Balboa (2006)

Olay bu arkadaş destansı bir Olay Bu İtalyan Aygırı

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • sinemaya ne zaman gelecek acaba ülkemizde?

Orjinalden alıntı: ayhansx1

sinemaya ne zaman gelecek acaba ülkemizde?

BEN de onu soruyom ama kimseden ses çıkmıyo

• STALLONE ayrı bir efsane benim için...yaşlansa da hala karizma bence...sanırım film ülkemize Şubat veya bahar ortasında gelebilir.Geçen hafta sonu hürriyet cumartesi ekinde ABD de en çok izlenen filmlerde ilk 5teydi yanlış hatırlamıyorsam...Muhteşem oyuncu Stallone...ROCKY, RAMBO ve daha neler dimi? Ayrıca adını hatırlamadığım bir filmi vardı: kendisi kamyon şoförü, bilek güreşi falan yapıyordu, işte o filmde çok iyi kısacası STALLONE sen bir numarasın....

• Ben de indirdim bakalım izlemek ne zamana kısmet olacak

dvdscreen,cam,ts v.s filmmi izlenir, beklerim 3 ay dvdripden izlerim.
    sıvası dökülmüş apartmanın önünde, oturma odasındaki rengi solmuş perdenin dibinde, mutfaktaki emektar masanın yanında veya pastan üzerindeki boyası atmış bahçe kapasının yanı başında, olmadı sokakta hareket etmeyen iş makinesinin dibinde takım elbisesiyle çektirdiği fotoğrafı facebook profiline yükleyen canlıya öğretmen denir.
  • ben sizin yerinizde olsam sinemada izlerdim daha iyi olurdu.

• yaa arkadaşlar bir link verebilicek birisi varmı bizde indirelim
    Geri sayım sen doğduğunda başladı !Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden!Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin!Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini!Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.Çünkü, ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR
  • DAHA NE ZAMAN GİRECEĞİ BİLİNMİYOR AMA GALİBA MART AYINDA GİRECEK

• Breaking Bad • A Series of Unfortunate Events • Mindhunter • The OA • %3 • La Casa De Papel • Dark • Zoo • The Returned • The Night Of • Stranger Things • Preacher • Narcos •
    • Mr. Robot • The 100 • Blacklist • Salem • True Detective • Bates Motel • Grimm • Limitless •• Revolution • Intelligence • Lost • Prison Break • Flash Forward •
    • Person of Interest • The Flash • Hannibal • Alcatraz • Alphas • Lost Room • 11.22.63 • Haven • Under the Dome •
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

Amma indiren varmış

dvdscreen,cam,ts v.s filmmi izlenir, beklerim 3 ay dvdripden izlerim.
    aynen

ACI YOK!!

SYLVESTER STALLONE ABİMİZE VEFA BORCUMUZU ÖDEMEK İÇİN DAHA İYİ BİR FIRSAT OLMAZ.

EN ÇOK İZLENEN FİLM YAPARAK ROCKYİ ONURE ETMELİYİZ DERİM.

Apollo ile dövüşeceği belli olunca bunu basının önüne çıkarıyorlar orda bişiler dedikten sonra dövüş hakkında adriiin seni seviyorum v.s diyerek acaip rezil ediyor kendini ama (adriin ile izliyorlar bu arada görüntüleri) dönüp adriiina bu yaptıklarından dolayı asla utanmadığını söylediği sahne. diğer filmleri yoktur ama rocky 1 filmini sırf o sahne için arşivimde tutarım
    sıvası dökülmüş apartmanın önünde, oturma odasındaki rengi solmuş perdenin dibinde, mutfaktaki emektar masanın yanında veya pastan üzerindeki boyası atmış bahçe kapasının yanı başında, olmadı sokakta hareket etmeyen iş makinesinin dibinde takım elbisesiyle çektirdiği fotoğrafı facebook profiline yükleyen canlıya öğretmen denir.
  • _____________________________
  • Arkadslar filmi izleyen ler filmde dixon gelırken calan muzıgın ne oldugunu bılen varmı acabaaaa

Orjinalden alıntı: dangerous23

ARKADAŞLAR 9 ŞUBATTA SİNEMALARDA. ROCKYİ GERÇEKTEN ÇOK SEVEN GİDER SİNEMADA İZLER KORSANA YA DA İLLEGAL YOLA BAŞVURMAZ. 100 YAŞINDA DA ROCKYİ ÇEKSE YİNEDE GİDER İZLERİM.

ACI YOK!!

SYLVESTER STALLONE ABİMİZE VEFA BORCUMUZU ÖDEMEK İÇİN DAHA İYİ BİR FIRSAT OLMAZ.

EN ÇOK İZLENEN FİLM YAPARAK ROCKYİ ONURE ETMELİYİZ DERİM.

sağolya ben şuanda izlemedim sinemada izleyeceğim zevkini orda yaşayacağım eminim çok güzelbir film ve burda sizin yorumlarınızı okuyup zevkimi azaltmıycam gerçekten çok sağol 1 ay bekliycez artık

• demek 9 şubat benimde çok hoşuma gidiyo rocky serisi sinemda izlemesi ayrı bide zevk veriyo keşke sizde sinemada izlesetdiniz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.