Şimdi Ara

Rocksmith: Elektro Gitar ile Gerçek Bir Performans (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
20.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m4y

quote:

Orijinalden alıntı: guitarist138

quote:

Orijinalden alıntı: NomAmor

quote:

gitarı alan arkadaşlara allah mantık versin diyorum. google diye bir arama motoru yapmışlar tüm arkadaşlar arasın bakalım tek manyetikli gitarı kim kullanıyor merak ediyorum vallahi

Dostum sende bir gitara manyetik sayısına mı bakıyorsun? Dünyaca ünlü tek manyetik kullanan gitaristler biliyorum asıl sen araştırmalısın. Gitar zaten Epiphone'nın en düşük model gitarı sıfırı 350-400 arası birşey zaten.

Bu arada tek manyetik kullanan birisi olarak Alexi Laiho ve bilirmisin bilmem 80's hard rock gruplarının genelde kullandığı ve Şimdiki Jackson'un eski şirketi Charvel gitarların çoğu da tek humbucker'lı üretmiştir. Çamur atmadan bir google'da araştır derim ben.

o gitarın epiphone special II ile ton bakımından yarışacagını düşünüyorsan gerçekten sana bir şey demem artık. tek manyetikle de artık robot mu çalıyor full aynı tonlarda bilmiyorum

Gitara ilk başladığımda aynı senin gibiydim. Tuttururdum manyetikte manyetik. Şuan sadece köprü manyetiğini kullanıyorum. Diğerleri bence gereksiz. Tonumu amfimden daha iyi ayarlıyorum. Zaten metal ağırlıklı çaldığım için palm mute yaparken en iyi etkiyi köprü manyetiği veriyor.

Bu arada tek manyetikli gitar.http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=12884&gid=1998

Bu gitar sırf sadece humbucker'ı var diye kötü olduysa gitarı amfiyi satar parasını çatır çatır yerim.

bak dostum ben gitarımda bas tiz iki manyetik kullanırıım ton yelpazesi genişliği için. sen bu gitara vereceksin 500 lira ve kendini geliştirdikçe metallica nirvana gibi grupları çalıyosun. manyetiklerin yakaladıkları tonlar farklı. bi manyetik '57 tonu verir biri '80 kırık gitar tonu verir. sen neden aynı paraya ton yelpazesi düşük olan gitara para harcıyosun. ayrıyeten adam distortionda çalmıyor cleande çalıyor

• quote:

gitarı alan arkadaşlara allah mantık versin diyorum. google diye bir arama motoru yapmışlar tüm arkadaşlar arasın bakalım tek manyetikli gitarı kim kullanıyor merak ediyorum vallahi

Bak bakalım kim kullanıyormuş. Neck ve Middle manyetikleri ölü.

• EVH'ye de laf edilceğini sanmıyorum Allah taş eder vallahi

Yalnız video'da Ağustos dendi ama çıkış tarihi 12 Ekim yazıyor, ABD versiyonlarını mı getirtecekler acaba.

Ayrıca umarım çok pahalı olmaz, şu an oyun amazon'da 60 dolar. 120-130 tl arası bir fiyat ideal bence. Hem bu oyunun diğer vurdulu kırdılılı amaçsız oyunlardan (elbette o tarz oyunları da severim ama sonuçta insana bir şey katmayan oyunlar) farklı olarak insana iyi kötü gitar öğretmesi de göz önünde bulundurularak gitarist ve gitarist adayları düşünülerek makul bir fiyatta satışa sunulmalı diye düşünüyorum.
  • bakın dostum buna vereceğiniz paraya aynı fiyata ton yelpazesi geniş olan epiphone lp alın 400 lira civarı ve hocaya gidin ha illa ben bunu alıcam bu bana daha iyi öğretir diyorsanız siz bilirsiniz.
  • herkes luthier kesilmiş :D altı üstü oyun sahneye mi çıkacaaaanız :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: WirierJerk

Ahhh birde XBOX'a sadece NTSC olmasaydı iyiydi..

Orijinalden alıntı: GranTurismo

quote:

Bak bakalım kim kullanıyormuş. Neck ve Middle manyetikleri ölü.

Dostum o gitar hurda yav.

• Beyler oyunun geleceği tarihle ilgili bir bilgi var mı? Malum Ağustos'a girdik.

Orijinalden alıntı: TheDcdy

Beyler oyunun geleceği tarihle ilgili bir bilgi var mı? Malum Ağustos'a girdik.

16 Ekim

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

Beyler oyunun geleceği tarihle ilgili bir bilgi var mı? Malum Ağustos'a girdik.

16 Ekim

Teşekkür ederim.

oyunun yapımcıları aslında yıllardan beri neden yapılmadığına şaşırmak gereken bir işi gerçekleştirip gitar seslerini algılayabilen bir donanım hazırlayıp, oyunda gerçek gitar kullanabilmemizi sağladılar. bugüne kadar yapılmadığına şaşırmak lazım dedim çünkü her notaya karşılık gelen bir frekans değeri vardır. mesela akort sesi olarak verilen la notası 440 Hz dir. bu frekans değerleri ölçmek de çok kolaydır. 20 tl lik akort aletleri hatta android/pc uygulamaları bile yapar bu işi. hal böyleyken yıllarca guitar hero nun oyuncak gitarlarına mahkum olmayabilirdik.

neyse oyuna gelirsek, hayatı boyunca gitara hiç el sürmemiş birisini dahi eğitebilecek nitelikte olduğunu söyleyebilirim. tıpkı gh serilerindeki gibi önce evde çalışıp sonra sahneye çıkıyorsunuz. senaryo mode dışında gitarla atari oyunları benzer oyunlar oynama veya gitar teknikleri/akorları öğrenme gibi birçpk seçenek de oyunda mevcut.

oyun giriş-orta seviyedeki gitar/müziklerlere tavsiye edilir. ileri düzeydekiler sıkılır mı bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzdesign

oyunun ps3 versiyonunu 1 aydan fazla süredir fırsat buldukça oynuyorum. ucuz yollu bir elektro-gitar da edindim, yıllardır içimde kalan elektro-gitar merakımı biraz bastırma fırsatı oldu.

oyunun yapımcıları aslında yıllardan beri neden yapılmadığına şaşırmak gereken bir işi gerçekleştirip gitar seslerini algılayabilen bir donanım hazırlayıp, oyunda gerçek gitar kullanabilmemizi sağladılar. bugüne kadar yapılmadığına şaşırmak lazım dedim çünkü her notaya karşılık gelen bir frekans değeri vardır. mesela akort sesi olarak verilen la notası 440 Hz dir. bu frekans değerleri ölçmek de çok kolaydır. 20 tl lik akort aletleri hatta android/pc uygulamaları bile yapar bu işi. hal böyleyken yıllarca guitar hero nun oyuncak gitarlarına mahkum olmayabilirdik.

neyse oyuna gelirsek, hayatı boyunca gitara hiç el sürmemiş birisini dahi eğitebilecek nitelikte olduğunu söyleyebilirim. tıpkı gh serilerindeki gibi önce evde çalışıp sonra sahneye çıkıyorsunuz. senaryo mode dışında gitarla atari oyunları benzer oyunlar oynama veya gitar teknikleri/akorları öğrenme gibi birçpk seçenek de oyunda mevcut.

oyun giriş-orta seviyedeki gitar/müziklerlere tavsiye edilir. ileri düzeydekiler sıkılır mı bilemem.

Nerden buldunuz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzdesign

oyunun ps3 versiyonunu 1 aydan fazla süredir fırsat buldukça oynuyorum. ucuz yollu bir elektro-gitar da edindim, yıllardır içimde kalan elektro-gitar merakımı biraz bastırma fırsatı oldu.

Nerden buldunuz hocam?

ps3 region free olduğu için US versiyonu sorunsuz çalışır. gg dan aldım

• soyledıgı gıbı hıc bılmeyen parmakları alıskın olmayan bırısı bunu oynayabılecek gıtar calmayı ogrenebılecek mı acaba
    MSI x370 Gaming Pro Carbon**case:Phankteks P400s Black/White Thermaltake Riing fans**psu:Corsair CX850M**ram:16GB (8*2) Corsair 16 Gb DDR4 2400MHZ**hdd:Samsung 860 Evo 500 GB SSD + Adata SX8200 512 GB M2**monitor:AOC AGON 27" AG273QCX**headset:Hyper X Cloud II**

Mobile:Xiaomi Mi A2 Lite 64GB Gold
    Game: PS4 PRO 1 TB White
    Car:Peugeot 308 2021 Allure Sport Red.
  • Beyler oyunu alan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: NomAmor

quote:

Dostum sende bir gitara manyetik sayısına mı bakıyorsun? Dünyaca ünlü tek manyetik kullanan gitaristler biliyorum asıl sen araştırmalısın. Gitar zaten Epiphone'nın en düşük model gitarı sıfırı 350-400 arası birşey zaten.

Bu arada tek manyetik kullanan birisi olarak Alexi Laiho ve bilirmisin bilmem 80's hard rock gruplarının genelde kullandığı ve Şimdiki Jackson'un eski şirketi Charvel gitarların çoğu da tek humbucker'lı üretmiştir. Çamur atmadan bir google'da araştır derim ben.

o gitarın epiphone special II ile ton bakımından yarışacagını düşünüyorsan gerçekten sana bir şey demem artık. tek manyetikle de artık robot mu çalıyor full aynı tonlarda bilmiyorum

Sen şimdi bu gitar kötü gitar mı diyorsun ?

[sizer=red]Rocksmith: Elektro Gitar ile Gerçek Bir Performans

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonu gerçekten süper
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.