Şimdi Ara

Roccat Burst Core Mouse - 464 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Roccat Burst Core Mouse 464 TL.


    Mouseda kullanılan anahtarlar optikdir.( optik anahtarlar en hızlı tepkime veren ve çift tıklama sorunu olmayan ayrıca en uzun ömürlü anahtarlardır. 100 milyon)


    Çok kaliteli bir markadır.


    En hızlı rekabetçi mouseları listesinde üst sıralarda yer alan bir üründür.


    Tuş gecikmesi 6ms civarı olup , rtings.com un incelemesine göre dünyadaki en hızlı ilk 3 mouse arasındadır.


    Kullanım tecrübelerimden çok iyi olduğunu düşündüğüm bir özelliğini yazmam gerekirse, dpi değiştirdiğimizde sesli olarak söylüyor.


    Sesli olarak söylediği için mouse üzerindeki ışıklara yada ekranda herhangi bir yere bakıp kaç dpi ayarladım diye takip etme derdi olmuyor.


    Ürün linki:

    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08HR2T5L9/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1




    İnceleme linki :

    https://www.rtings.com/mouse/reviews/roccat/burst-core


    https://www.techpowerup.com/review/roccat-burst-core/


    https://me.ign.com/en/roccat-burst-core/185167/review/roccat-burst-core-review




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 7 Mart 2022; 12:38:40 >







  • Hocam elinize sağlık ilgi çekici bir fırsatmış ben bilmiyordum markayı. Normal fiyatları nasıl peki ürünün?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Genişliği 58mm, benim şu anki mouse'um 80mm yine de serçe parmağım boşta kalıp masaya değiyor. Bunu alsam elimin yarısı boşta kalacak herhalde. Niye mouseları böyle uzun ince ç.k gibi yapıyolar acaba.

  • ahmetnbr kullanıcısına yanıt

    İnternette biraz araştırın üst seviye ürünler yapan kaliteli bir marka olduğunu göreceksiniz. Turtle beachı duymuşsunuzdur belki dünyaca ünlü oyuncu markası, roccat turtle beachın markası.


    Yurt dışından getirtmeye kalksanız 60 eur/usd civarı, kabaca 850 - 950 tl diyelim.

    Ürünü amazon.de garantisi ile alıyorsunuz ki en iyi garanti desem abartmış olmam.


    Rica ederim.


    Edit : sepete ekleyip baktığımda Türkiye'ye tek gönderen yer amazon.de oradan alsak 1,134 tl yapıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 7 Mart 2022; 15:46:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minimum Lift Off Distance 3.6 mm

  • Güzel ürünmüş ama bana göre değil. Kablosuz fareye alıştıktan sonra kablolu kullanamıyorum artık. Birkaç ay önce 190 liraya katar pro wireless almıştım çok memnun kaldım.

  • bi zahmet yorumları okuyun


    Henüz Roccat Burst Pro ile uzun vadeli deneyime sahip olmadığımı tekrar belirtmek isterim, ancak olumsuz bir şey olursa, bunu burada bir güncelleme olarak rapor edeceğim.


    *08.11.202020*


    Ne yazık ki, derecelendirmemi 5 yıldızdan 4 yıldıza düşürmek zorunda kaldım. 9 gün sonra, fare ilk küçük kusurları geliştirdi:


    - Sol fare tuşu boşta kaldığında yükseklikten gözle görülür bir şekilde azaldı, yay zaten yıpranıyor mu? Sonuç olarak, sol fare tuşu artık farenin sağ düğmesinden farklı hissediyor (artık çok net değil) ve farklı geliyor. Fonksiyon hala mükemmel, ancak bu kadar kısa bir süre sonra gerçekten böyle olmamalı...


    - Fare, başparmak düğmelerinin yanındaki zemine belirgin şekilde basılabilir, bu da işlev üzerinde hiçbir etkisi olmayan yüksek bir gıcırdamaya neden olur, ancak gıcırdama ve bükülmeden sağlam bir kasa beklemelisiniz.


    *11/10/202020* Güncellemesi 3 yıldıza düşürüldü:


    - Yere gıcırdama ve itme kötüleşiyor. Artık arka kavrama alanına ve farenin neredeyse tüm alt kısmına yayıldı - ayrıca kritik bir bölge olan sensörün etrafına da yayıldı. En ufak yer değiştirmeler bile hassasiyette belirgin bir azalmaya neden olabilir.


    Pazartesi model mi yakaladım? İlgilenirdim. Roccat destek ekibiyle irtibata geçip fareyi değiştiremez misin diye bakacağım. Değilse, ne yazık ki, kendimi fareyi geri vermek zorunda bulurum. Bu çok hızlı donanım aşınması bence bu fiyat aralığı için kabul edilemez. Ben burada listeler eğer ve nasıl destek en kısa sürede yeni bir şey var gibi tepki.


    *11/13/202020* Roccat desteği ile iletişime


    geçtim ve 6 saat sürmedi, isteğim zaten yanıtlandı. Bu hızda tebrikler, bu çok hızlıydı. Bu destek çölünde düpedüz bir vaha! İsimleri isim vermek istemediğim ama en büyük oyun faresi üreticilerinden ikisi olan diğer şirketler için, bir yanıt için günlerce beklemek zorunda kaldım (L ile başlayan bir hafta içinde!). Dört e-postanın çok samimi bir şekilde değişmesinden sonra (toplam 24 saat sürdü), yeni bir fare bana ücretsiz gönderilir ve yeni fareyi alır almaz Roccat'ın pahasına arızalı fareyi iade etmeliyim. Ön ödemeli DHL etiketi bana e-postayla gönderildi. Bu, kendisine YARDIMCI diyebilecek gerçekten müşteri desteğidir! Merak ediyorum, yeni fare o zaman aynı kusurları mı, yoksa gerçekten bir Pazartesi modeli olup olmadığını.


    *11/20/202020* Güncelleme 4 yıldızlı yükseltme dün yedek fareyi


    aldım. Çok güvenli bir şekilde paketlendi ve şu anda mükemmel bir izlenim bırakıyor. Her iki fare düğmesi de hemen hemen aynı ses çıkarır, basması kolaydır ve her ikisi de aynı geribildirim verir. Hiçbir şey gıcırdamaz, hiçbir şey sallanamaz ve hiçbir şey içeri itilemez (elbette düğmeler hariç). Ancak, ilk sorunlar birkaç gün sonra ilk fare ile başladı. Ancak, ilk farenin Pazartesi modeli olduğunu ve bir vidanın gevşettiğini varsayıyorum. O da sallayarak içinde biraz sarsıldı - ki bu onun için konuşuyor. Şimdi 2 hafta boyunca fareyi kullanacağım ve o zaman hala herhangi bir kusur gelişmemiş mi göreceğiz. Roccat'in desteği mükemmel, bu arada!


    * Güncelleme 27.11.2020* Nihai sonuç (tl; dr)


    Ne yazık ki, 7 gün sonra, yeni fare de zeminde bir gıcırtı ve çatlama gösterdi, bu sefer diğer tarafta - başparmak düğmelerinin karşısında. Muhafazada zayıf bir nokta gibi görünüyor. Belki burada bir vida eksiktir? Bir ya da iki vidayla 1 - 2 gram daha fazla olsa bile, bir sonraki revizyonda düzeltebilirsiniz. Düğmeler bu sefer mükemmel, o yüzden fare bende kalsın. Ama dürüst olursak, bu benim açımdan eleştiri için umutsuz bir arama. Yani kim oyun oynarken fareyi kaldırıp yere yoğurur? Normal kullanımda, çatlama fark edilmez, kasanın üstü (önemli olan) istikrarlı ve sağlamdır. Orada hiçbir şey çatlak veya çatlak yok. Geri davadaki zayıflık nedeniyle 4 yıldız kalacağım, dava her yerde kararlı, yani mükemmel olsaydı hemen 5 yıldız alacaktım.



    ----------------------------------------------------------------



    Sonuç: Neredeyse mükemmel

    bir fare. Biraz daha küçük, (çok iyi) biraz daha geri geçer ve onlar benim için mükemmel olurdu. Bu tabii ki benim objektif duygu ve ben fare tabii ki bir meydan okuma ve farklı fare kavrama türleri ve el boyutları verilen uzlaşmalar gerektiren kitlelere uygun olduğunu fark rağmen.


    *GÜNCELLEŞ* (maalesef) sadece 3 gün sonra:

    Ne yazık ki, (oyun dolu) bir hafta sonundan sonra, sol fare tuşu zaten bazı ön seyahat geliştirdi ve sağ fare tuşuna kıyasla belirgin şekilde daha yüksek bir tetik ağırlığı gerektirir. Bu çok acı verici, ancak seyahat öncesi çizilme, akustik “geribildirim” ile birlikte geldiği gerçeğinden rahatsız oldum, sadece tıkladığımda değil, fareyi hareket ettirdiğimde ve işaret parmağı el hareketi boyunca sol fare düğmesine minimum baskı uyguladığı zaman... bu gerçekten sinir bozucu. Eğer bu birkaç gün içinde ortadan kalkamazsa, muhtemelen dönüş yolculuğuna çıkmak zorunda kalacak. Şimdilik, kesinlikle reytingde başka bir yıldız kesinti var.


    *GÜNCELLEME* 4 gün sonra:

    Fare aslında geri döndü, bu da büyük bir izlenim yarattığı için gerçek bir utanç. Ayrıca gürültülü sol fare ön yolculuğunun seri bir hata olduğunu düşünmüyorum, ancak kopyamda şansım yaver gitmedi. Er ya da geç, eminim onu tekrar deneyeceğim.


    *GÜNCELLEME* 01/2021:

    Mevcut teklif fiyatına göre Roccat Burst Pro'yu tekrar denemeye dayanamadım. Bu sefer bana doğru yolunu bulan numune, birkaç gün ağır kullanım için kusursuz bir şekilde çalışıyor ve ilk farenin geri dönüşüne yol açan sorunlar orada değil. Buna göre, benim tarafımdan 4 yıldızlı başka bir yükseltme var.





  • Negatif yorum olmayan ürün yok ki hocam.


    En iyisi dediğimiz ürünlerde bile kötü yorumlar var.


    Önemli olan bence ağırılıklı puanlama.


    Amazonda 830 yorumda, 5 üzerinden 4,5 yıldız almış bi üründen bahsediyoruz.


    En son roccat kone emp modelini kullanıyordum yaklaşık 3 sene oldu , ondada kötü olumsuz yorumlar vardı ama ben 3 yıldır sorunsuz kullandım.


    Elbet olumsuz yorumlar olacaktır ama bence genel memnuniyete bakılmalı derim.

  • Güzel fırsatmış ancak şu vakitten sonra kablosuz oyuncu ekipmanları ölü yatırım gibi geliyor bana. Özellikle kablosuz konforuna alışan birisi mümkün değil kabloluya dönemez.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TURKISH-HANDERE T kullanıcısına yanıt

    evet her üründe kullanmayı bilmeyen bir iki kişi çıkar airpodslarda bile ama en çok oy alan iki yorumu gösterdim.alet narin öyle 60 küsür gram kibar yaparsan olacağı bu yani pek bize gelmez gibi.bizim insanımıza hp omen vereceksin anca onu bozmadan kullanırlar.

  • fps oyuncuları tarafından övülen bir mouse bu uzun süre kullananları yorumlar daha önemli ama

  • Var mı kablosuz mouse öneriniz? Oyun için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firfiryok F kullanıcısına yanıt

    rekabetçi hızlı bir mouse arıyorsan razer deathadder v2 pro kablosuzda en iyi input laga sahip mousedur.

  • Birde roccat kave gerçek 5.1 düşse piyasaya İkinci eli bile yok. O titreşim hissi ve ses

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firfiryok F kullanıcısına yanıt

    Razer Orochi V2

  • Kampec kullanıcısına yanıt

    deathhadder v2 pro 5ms gecikme


    orachi v2 10 ms gecikme


    basilisk ultimate 7 ms gecikme


    bütçe kısıtlıysa orachi 870 lira civarı alınabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 8 Mart 2022; 0:21:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.