Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech G G305 K/DA LOL SERİES LIGHTSPEED 12.000 DPI Kablosuz Oyuncu Mouse Satın Al 29 Mart 2022 02:33 1 1 Logitech G G305 K/DA LOL SERİES LIGHTSPEED 12.000 DPI Kablosuz Oyuncu Mouse Merhaba, Fare şubat ayında satın aldım. 2 sene garantili Kutusunda duruyordu son 7 gündür kullanıyorum oda günde 1 saat. Yani sıfır diyebilirsiniz.Herhangi bi corsair klavye ile takas edebilirim. Veyahut satılık nasıl dilerseniz. Fiyat olarak 650tl düşünüyorum. şuan hb da 750tl sanırım emin olsun sıfırdan tek farkı pilini içine taktım 100tl fazladan vermek istemyenler için iyi bir seçim olacağını düşünüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 1 Şubat 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Zara gerçek deri çizme. [SATILDI] Sapphire pulse 5600xt Steelseries rival 600 sıfır garantili Asus dual rx 5500 xt 2500 tl