Evet onu açtım ama sadece bir odada denedim. Bütün odaları tanıyabilmesi için evi komple süpürtmem mi gerekiyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zeminden 5 cm ile 15 cm aralığını (10 cm lik kısım) kaplasan yeter, yada garanti olsun zeminden yukarı 15 cm komple kapla. Sorun kalmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet, o mod açıkken tüm evi süpürsün. Zaten o mod süpürme amaçlı değil; sadece kenarlardan giderek hızlıca evi dolaşıp harita çıkaracaktır. Bu aslında mutlaka ilk kullanımda yapılması gereken uygulama ancak kullanma kılavuzunda çok net ifade edilmemiş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 17 Ekim 2020; 19:51:8 > |
Anladım hocam çok teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hocam o model 4000TL yine de teşekkür ederim. Dreame F9 3000TL altına bulunuyor. Yeni cihaz daha ve fiyat performans olarak çok iyi deniyor. |
![]() ![]() Şimdi şöyle izah edeyim,birincisi güncelleme desteği kesilmiş bir tel ise güvenlik açığı yaratması doğal birşey,çerezler çok yapışır, iphone ise tel değişir Android ise Custom rom atma işine girisilir, ikincisi ise; fotolar Android Chrome a ait,ayarlarda bildirim ayarlari altında saçma alelade bir site adresi goruruseniz onla ilgili herseyi kapatın, 3. Şu iphone da varmi bilmiyorum ama uyguluma seçeneklerinde " açılışta otomatik başlat " seçenekleri var ise ordan kapatmak, kısacası sizin robotla ve veya uygulaması ile ilgili bir durum oldugunu6 pek sanmıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coucc -- 17 Ekim 2020; 21:39:34 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Piyasayı çok bilmiyorum. Ben Ekay online'dan almayı planlıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üstadın onbaşıları olarak ilan ediyorum bizleri, 🤗😜yani alım yapayım derken mezun olup üstadın yanında ise başlayanlar gibim diyelim, Tabi eksiklerimizi üstad tamamlar, yanlışlarımızi düzeltir, ama artık böle bazı sorularda elimizden geldiğince yükünü hafifletecez,haddimiz olmadan, dayanamadan 🤗😜 Aivi kameralı, yapay zeka gibim diyelim, tam hatırlayamadım belkide literatürdeki adida yapay zeka,cisimleri tanıyıp hafızada tutup ona göre davranıyor,en ayırt ve premiuim sınıfına yükselten özelliği ve farkı, kisacasini söyleyeyim imkan varsa kesinlikle alınır, ama ustadinda dediği gibi, ki şahsen çok uygun bir cihaz alan biri olarakta söylüyorum henüz bu kadar üst paraları vermek ne bilim çokta mantıklı diil gibim,yani 2150 ye 10 haritalı mopsuz s5 ten şu 3 gündür o kadar memnunuzki anlatamam👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam siteye baktım ama diğer arkadaşın da dediği gibi biraz daha yapay zeka eklenmiş gibi. o kadar fiyat farkına sebep olacak farklı özellikleri var mı sizce? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |