|
Arkadaşlar bende Amazon dan Roborock S5 max alarak aranıza katıldım. Bakalım nasıl bir şey olacal, en önemlisi hanım çok istiyordu memnun kalır umarım :) |
|

1 Mobil
|
Arkadaşlar bende Amazon dan Roborock S5 max alarak aranıza katıldım. Bakalım nasıl bir şey olacal, en önemlisi hanım çok istiyordu memnun kalır umarım :) |
|
|
|
Öncelikle zaman ayırıp geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Her ne kadar benim örneğimde anlatmak istediğim aynı odayı iki farklı ana mod üzerinden aynı koşullarla temizletmek olsada sizin attığınız haritalarda da durum aynı. Belirtilen alanı temizleme modunda robotun haritalama algoritması ve buna bağlı olarak temizlik performansı çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ben de aynı odayı farklı iki mod' la temizletmiş olduğum örnekleri bulamadım bir türlü Temizlik raporunda =) Belirtilen alanı temizleme ; ![]() Oda belirtin modu; ![]() Bir de dün fark ettim, programlı temizlik modunda telefonun saati ile cihazın saati arasında 3,4 dk fark var sanırım. 21:30 a programladığım temizliği 21:34 gibi uygulamaya başladı. İlk başta çalışmayınca aha dedim bir yazılım eksiği-açığı hada < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Evet var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enisten55 -- 18 Ekim 2020; 14:14:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Işin uzmanının @Hepsirobot önerisi TR de Ekay servis hizmetleri anlamında işini iyi yapan firmalardan birisi. İthalatçı garantili cihazlarda satış sonrası hizmetler muamma. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
peki sayın üstadım 3’ü arasından sizce hangisini almalıyım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo41 -- 18 Ekim 2020; 15:53:47 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıvı teması yok hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akasey -- 18 Ekim 2020; 15:54:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|