Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: volkanerg Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
64.666
Cevap
1.596
Favori
2.973.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
243 oy
Giriş

Hocam izlediğim karşılaştırmalarda rulo mop daha iyi göründü bana,Acizane benimde kafama rulo daha cok yatıyor. Zira kendini anında temizlemesi daha mantıklı değilmi, yani örneğin,döner mopta istasyona gidene kadar illaki üzerinde kalanı temiz yerede değiriyor, niye dimi;) ha mekaniksel olarak dayanılklılık, ömür vs testlere yorumlara elbette ayrıca bakmak gerekir, neticede yarı yarıya bir kriter sonuçta, eski bir robot kullanıcısı olarak robota afaki paralar vermeye karşıyım, ve fakat Malesef ruloların hepsi çok para. Biraz daha alınabilir seviyeye gelirse bir rulo deneyimi yaşamak isterdim.

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü
    Android orjinal rom hariç:) custom son gece hangisi hoşuma giderse... NEXUS 4 | Dell-i5*5110### | Vu+solo###samsung 117' 6000 led | Araba al-sat... |
  • lithium81_2024 L kullanıcısına yanıt

Bayram öncesi Arabistandan getirdim. Curv almıştım, istasyon bavula sığmayacak kadar büyüktü.

Orjinal kolisinin içerisinde, kolinin de dışına streç çektirerek getirdim. Koli 21 kg idi, bagaj ağırlığını da aşmadı, ilave bedel ödemedim. Alt bagaja kondu o şekilde getirdim.

Hatta istanbul - ankara aktarmayı benim geldiğim değil de bir sonraki uçağa yaptılar, THY kendisi getirdi eve kadar. Herhangi bri vergi çıkmadı. Kendi kullandığım ürün, buraya getirdim dediğinde ne sorun çıkabilir ki?

• Teşekkürler bilgiler için. Yukarıda @ahmetcs bataryanın sökülmesi gerektiği bilgisini vermiş. Sanırım siz yapmadınız. Avrupa’dan çıkış ile Arabistan’dan çıkış kuralları mı farklı, yoksa havayoluna göre değişiyor mu? Batarya sökülünce garanti dışı kalmıyor mu?

• Arkadaşlar ecovast t30c ile ilgili sorun yaşıyorum. Servise vs kesinlikle ulaşamıyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Kutu üzerinde santis var arıyorum açan yok. Ecovacs müşteri hizmetlerini arıyoum sürekli 1. sıradasınız diyor yarım saat bekliyoru yine aynı. Resmen mağdur oldum.

Ben markası yeni tanınan bir ürün alacağım zaman ilk iş yetkili servisini arıyorum. Eğer ulaşamıyorsam almıyorum. Sizlere de tavsiye ederim.

Valla çok mantıklı hocam ya.

Ecovacs'ı iki defa aradım çok uzun beklememe rağmen ulaşamadığım için bu markadan uzak durdum.

Hollanda’dan pegasusla gelirken sorun çıkardılar. Bataryayı sökmezsen uçağa alamayız dedikleri için hava alanında YouTube dan nasıl sökülür videosu izleyerek söküp bataryayı kabin bagajına kalan kısmı da kutusuyla alt bagajla geldi.

Robot süpürge orijinal kutusuyla içeriği gözüktüğü için sorun çıkmış olabilir. Ancak normalde de alt bagaja batarya almıyorlar diye biliyorum. Mesela martı’nın kurucusu Oğuz Alper elektrikli scooter’ı uçakla getirememişti zamanında bu sebeple. Basınç değişiminden patlama ihtimali oluşuyor deniyor bataryalar için.

Batarya sökülünce elbette garanti dışı kalıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bataryalı bırakıp risk almaya değmez o zaman. Havalimanında batarya sökmeye çalışmak çok stresli olur. Teşekkürler bilgi için.

Narwal aslında eski ve köklü bir firma, uzun senelerdir geliştirdiği teknolojileri başka firmalar kullandırıyordu zaten. Kendi ismi ile 6 senedir tam ve yaygın olarak global piyasalarda yer alıyor. Dünyada da satış açısından ilk on firma arasındadır.

Bu tabii ki ülkemizde ne olacak, ne bitecek, onun bir garantisi anlamına gelmez. İthalatçılar tarafından temsil edilen firmalarda orta ve uzun vadede kuşkular olabilir.

Yetkili servisler artık tek başına ürün kabul etmiyorlar ki. İnternette bosch servislerinin telefonu bile yok. Arızalı ürününüz varsa müşteri hizmetleri tüm süreci yönetiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yanlış anlaşılacak bir cümle kurmuşum, kusuruma bakmayın. Yetkili servis derken merkezi yanıt ve yetkili servislerinin konumlarını, numaralarını ya da kargo gönderi kodlarını ve adreslerini veren yerlerini arıyorum. Şehirlerdeki yetkili servislerini aramıyorum. Misal: Dibimdeki Philips yetkili servisi bile telefon açmaktan aciz.

• Herkese merhabalar değerli forum takipçileri. Ofis için bir model aramaktayız. Yerler parke olduğu için toz alması da önemli ama daha çok paspas özelliği önemli olacaktır diye düşünüyorum. Daha önceden sizlerin ve @Hepsirobot Ali Bey'in tavsiyeleriyle evim için bir model almıştım. Biliyorum önceki mesajları okuyup ona göre değerlendirmede bulunmak lazım ama maalesef hepsini okuyacak kadar vaktim yok. Marka model önerilerinde bulunabilir misiniz rica etsem?

Mop tutucu paslandı
    Muadil mop tutucu 3 ay dayanmadı parçalandı
    Şu anda da kendi kendine konuşuyor paspas takıldı paspas çıkarıldı vs
    Onun dışında batarya performansı mop vs işimizi fazlası ile görüyordu

Tekrar tamire vermek istemiyorum yeni bir ürün bakıyorum

Bu markayı daha önce hiç duymadım hocam, şu anki fiyatı diğer bilindik markalara yakın duruyor. Stabil bir marka model midir, sorun çıkarması-yetkili servisi bakımından? Bunu aldırmıştın sorun çıkardıya dönsün istemiyorum olay.

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Herkese selamlar. Roborock Q5 Pro robot süpürge kullanıyoruz. Bugün cihazdan değişik bir ses geldiğini fark ettim. Halıda hissedilmiyor ama parkede ve fayanslarda belli oluyor. Alt fırçaları ve tekeri temizledim düzelmedi. Sorun neden olabilir?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Başarılı bir marka. 4-5 mesaj aşağıda Ali Beyin de markayla ilgili olumlu düşünceleri mevcut. Forumda narwal konusu da açıldı. Oradakiler de memnunlar. Sorun çıkarması açısından hepsinde ihtimaller birbirine yakın. Cihaz kompleks hale geldikçe bu riskler artıyor. Markalar arasında bu Sony gibi sağlamdır öbürleri vestel gibidir diyebileceğimiz bir marka yok. Hepsi çin malı hepsinin kalitesi birbirine yakın. Sadece amiral gemisi modeller malzeme kalitesi olarak daha premium duruyor bir de tabi bu modellere prestij modeli olduğu için daha çok özeniyorlar bence ama ofis için de böyle bir modele ihtiyacınız yok.

Ali Bey selam, Gönderdiğiniz pili aldım, teşekkür ederim. Sorunsuz bir şekilde cihaz çalışmaya devam ediyor. Bu arada gene benzer özellikler sahip yeni robot almak istiyorum. Kriterlerim ev 140 m2. Cihaz yüksekliği 10 cm geçmeyecek. Çok halımız yok. Mop olmasa da olur. Dream Vacuum Mop F9 yerine önerebileceğiniz cihazlar nelerdir. Hızlıca baktığımda aşağıdaki modeller çıkıyor. Sizin öneriniz ne olur?

Roborock Q8 Max Pro

Roborock Q8 Max

Dreame D9 Max Gen2

Xiaomi Mi Robot Vacuum S10T

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.