Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hidolgoo Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
64.666
Cevap
1.596
Favori
2.973.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
243 oy
Giriş
    Eyvallah hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Kapitalistlerin genel kuralıdır, bir sistem işlerine gelmiyorsa, sistemi tıkayıp halka acı çektirip, sistemden şikayet ettirirler. Sonra da sizin için sistemi değiştirdik deyip, hem halkı kazıklarlar hem de alkış alırlar.
  • Merhaba arkadaşlar, robot süpürgeler hakkında çok bilgim yok ve ilk süpürgemi almaya karar verdim.Biraz ortalama üstü birşeyler bakayım dedim.Roborock Qrevo curv 2 pro radarıma girdi ama sanırım yeni bir model ve son bir haftada fiyato 69.000 den 98.000 e fırlamış görünüyor.Beklemek sizce mantıklı mı?Yine yeni bir model Dji Romo S de güzel gözüküyor.Ama Roborock a göre 2cm daha yüksek olması biraz düşündürüyor.Önerebileceğiniz bu cihazların ayarında başka model var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

69.000 e zaten robot süpürge almak mantıklı değilken bu fiyattan 98.000 e yükselen bir ürünü almayı düşünmek bile mantıklı değil bence

Haklısınız, robot süpürge piyasasına hiç hakim değilim.Fiyatları konusunda da ne mantıklı ne mantıksız karar veremiyorum.60.000 tl fiyat bandını da akakçede gördüm.1 haftada oralardan 100.000 e gelmiş olamaz heralde sayılar yanlış girilmiş diye düşündüm ama gerçekten de o fiyattan alanlar varmış.Kazıklamanın da bir adabı olur

geçen ay 38.500'e narwal freo z10 ultra aldım. şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. paspasından da süpürmesinden de oldukça memnunum. çok sessiz bir cihaz. rakiplerindeki aynı özellikteki cihazlar 50-60 bin bandında. bu cihazın bir sevdiğim yönü de yurtdışı ile arasında fiyat makası olmaması. aslında ederinin üstünde bir cihaz. 8-10-12 m2 veya oda bazlı mop temizleme özelliği var. mutfağı ağır kirli olarak işaretledim ayrıca titiz seçeneğini ve paspas döngüsünü 3 yaptım 3 kere gelip paspaslarını tazeledi.

Türk Birliği&amp;#8217;nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. TÜRK Birliği&amp;#8217;ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını TÜRK Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. TÜRK&amp;#39;lüğün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim TÜRK olarak doğmamdır. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
  • bozkurt35 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla bu yazdığınız markayı ilk defa sizden duydum daha önce hiç karşılaşmadım biraz araştırma yapacağım youtube videolarını inceleyip karar vericem benim en dikkat ettiğim konu robotu aldıktan sonra mesela aldığın robotun 5 sene sonra yedek parçasını bulabilecekmiyim bu konuda roborock sanki yaygın olduğundan benim başımı ağrıtmaz gibi ama bu söylediğiniz marka sallıyorum Türkiye pazarından 3 sene sonra çekildi e o zaman elimizdeki cihaz çöp olacak baktığımda menşei çin merkezli firma etrafta hep çin malı kaynıyor o yüzden biraz endişem var açıkçası.

araştırırken ben de ilk defa duymuştum açıkçası. yetkili servis olarak kvk ile anlaşılması, yurtdışı ile aynı fiyat olması, rakiplerinden daha uyguna daha çok özellik sunması ve yurtdışı yorumlarının çok iyi olması sebebiyle tercih ettim.

vacuumwars listesine tepeden girmişti bir modeli. ces'de ise ilgiyle takip edilen bir marka olmuş. araştırdıktan sonra içime oldukça sindi ve şimdilik çok memnunum. instagramdan iletişime geçtiğimde de oldukça ilgililerdi ve yedek parça konusunda sıkıntı yaşatmayacaklarını söylemişlerdi. umarım uzun vadede sıkıntı yaşamayız.

Türk Birliği&amp;#8217;nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. TÜRK Birliği&amp;#8217;ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını TÜRK Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. TÜRK&amp;#39;lüğün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim TÜRK olarak doğmamdır. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
  • bozkurt35 kullanıcısına yanıt
    Açıklamanız için teşekkürler güle güle kullanın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Merhabalar. Bir çok mesajı okudum ancak cevabı bulamadığım için yazmak istedim. Yaklaşık 3-4 aydır robotun haritasını defalarca sıfırlamama ve yeniden haritalamama hatta haritada gördüğünüz hatalı gri bölgelerin oluşmaması için engeller tanımlamama rağmen harita sürekli bozuluyor dolayısıyla hiçbir temizlik tamamlanamıyor.

Sensörleri de defalarca temizledim ama fayda etmedi. Sadece fabrika ayarlarına dönmedim çünkü harita silinebildiği için saçma geldi.

Sensörler ışıktan etkileniyor olabilir diye perdeleri de kapattım ama yine bir şey değişmedi. Sensörler bozuk olabilir mi?

Destekleriniz işin şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi docdoccc -- 23 Mart 2026; 18:22:34 >

• Merhabalar, bu sorunu nasıl giderebilirim

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 23 Mart 2026; 20:8:3 >
  • Rasne robot süpürge solüsyonu kullanan var mı? 3 litresi 500-600 tl. Bugün T80s robot süpürge siparişi verdim daha önceden kullanmadığım için deterjanları hakkında pek bilgim yok. Rasne markası makineye sıkıntı çıkarmayacaksa ve temizliği iyiyse almayı düşünüyorum

Deterjan için robot süpürge markalarının kendi deterjanı, bissell ya da karcher'dan şaşmayın. Şikayetvar'da deterjan kaynaklı kullanıcı hatası sebebiyle garanti dışı bırakılan çok sayıda cihaz var. 16 ayda cihazın tükettiği deterjan 4 litre civarı. Aylık 120-130 liralara geliyor.

Orijinalden alıntı: docdoccc

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

Merhabalar. Bir çok mesajı okudum ancak cevabı bulamadığım için yazmak istedim. Yaklaşık 3-4 aydır robotun haritasını defalarca sıfırlamama ve yeniden haritalamama hatta haritada gördüğünüz hatalı gri bölgelerin oluşmaması için engeller tanımlamama rağmen harita sürekli bozuluyor dolayısıyla hiçbir temizlik tamamlanamıyor.

Sensörleri de defalarca temizledim ama fayda etmedi. Sadece fabrika ayarlarına dönmedim çünkü harita silinebildiği için saçma geldi.

Sensörler ışıktan etkileniyor olabilir diye perdeleri de kapattım ama yine bir şey değişmedi. Sensörler bozuk olabilir mi?

Destekleriniz işin şimdiden çok teşekkür ederim.
    @hepsirobot sizi irobot günlerinden beri takip ederim. Bu robotu seçmemde de çok etkiniz olmuştu. Zahmet olmazsa çok kısa yorum yapmanız mümkün olur mu?

• selamlar uygun mu burası bilmiyorum ama kayınvalideme aldığımız s8 pro plus'u hiç kutusundan bile çıkarmamış. ben de geri getirdim süresi dolduğu için iade vs de yapamıyorum. ihtiyacı olan olursa uygun fiyata verebilirim. hepsiburada faturalı.

saygılarımla

• Arkadaşlar merhaba 4-5 ay önce buradan aldığım öneri ile 15bin₺’ye Xiaomi H40 almıştım, gayet memnunum. Şimdi de anneme de robot süpürge almak istiyorum, malum zamlardan sonra üst sınırı 20bin₺’ye çıkarttım. Kendime öneri isterken sadece süpürme performansı iyi olsun istemiştim, paspaslama önemli değil demiştim, buna cevaben H40 önerilmişti. Şimdi yine aynı şekilde süpürme odaklı olup 20bin₺’ye kadar H40’tan daha iyi bir cihaz var mıdır acaba öğrenmek istedim. Yoksa anneme de tekrar H40 siparişi vermeyi düşünüyorum.

• Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

Almanya da ki fiyatlara bak kafayı yersin.

Evet fiyatlar böyle. Hele bir de ekstra indirimli modellerden seçim yapılırsa fiyat farkı inanılmaz. Mediamark.de üzerinden de kontrol edebilirsiniz. Kardeşim Almanya’da ve annemlerin evi için oradan almayı düşünüyoruz. Yolcu beraberindeki elektronik eşya limiti 450 Euro diye biliyorum. Bunun haricinde uçakla getiren varsa keşke bilgi verse…

Mesela nelere dikkat edelim? Kutusu ile bagaj bölümüne verilebiliyor mu? 450 Euro üzerindeki fiyatlar için ekstra ödeme ile sorun çözülebiliyor mu, çözülebiliyorsa bu ekstra vergi oranı nedir, ilave ödemeler çıkıyor mu vs.?

Uçakla getirmek için bataryasını çıkartmanız gerekiyor. Bataryası takılı halde hem alt bagaj hem üst bagaja izin vermiyorlar. Robotun içini açıp bataryasını çıkartmalısınız. Ayrıca batarya tek başına dahi alt bagaja verilemiyor. Yani bataryayı yanınıza almalısınız. Robotun kalan kısmını(batarya hariç her şeyi) alt bagaja verebilirsiniz.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.