? buyrun hocam |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3094. sayfa)

236 oy
Öne Çıkar

44. Sırada
bugün en iyi #12
Giriş
-
Bir arkadaş saros kullanan var mı diye sormuş. Artıları eksileri nelerdir diye merak ediyor. O yüzden etiketledim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
saros z70 var bizde hocam
-
Dream L20 28 den 27 ye dussun diye beklerken 30 kusur oldi inmiyor da ne alaacam ben arkdslar 27 k ya :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yurtdışındayım Ecovacs T50 Pro Omni almayı düşünüyorum. (600 Euro civarı) bu ürünü bilen, kullanan var mıdır ? Aslında Roborock Saros 10 R yi almaya niyetlenmiştim ama arasındaki fiyat farkı 2 kattan fazla. Özelliklerine baktığımda bu farka değecek kadar bir özellik göremedim. Deneyimli arkadaşların da yorumlarını almak isterim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eTerNal_cRy -- 30 Temmuz 2025; 11:2:53 >
çok başarılı bir cihazdır.
-
Selamlar çok kısa bir sorum olacak.
Dreame L40 ultra kullanicisiyim.
Kutu içinden çıkan solüsyonunun hepsini haznesine ekledim.
Fakat su haznesine ne kadar eklemem gerekiyor?
Emin olmadığım için paspas yaptırmadım.
Bir de tricut brush için temu dan gelen ile orijinal fırça arasında çok fark var mı?
Teşekkürler
Toz haznesini kendim elle boşaltırım ama mop temizliği ile uğraşamam ucuza güzel paspaslasın diyenler için çok iyi fiyat:
trendyol.com
Narwal Freo Robot Süpürge Ve Paspas - Fiyatı, Yorumlarıhttps://www.trendyol.com/Narwal/Freo-Robot-Supurge-Ve-Paspas-p-888351174?boutiqueId=61&merchantId=1069501&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&utm_term=8051417&utm_campaign=888351174&link_contentid=888351174&adjust_campaign=product_free_202573110_TR&utm_source=share&utm_medium=product_free&link_userID=8051417&adjust_adgroup=8051417&adjust_creative=888351174
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Su haznesine eklemeniz şart değil hele de her gün paspas yapılıyorsa sadece su ile paspas yapmanız yeterli olacaktır. Maliyet açısından da size ciddi tasarruf ettirir. Bana da bu durum başta çok saçma geliyordu ama her gün paspas yapıldığında suyun da yeterli olduğunu gördüm. İki fırça arasında görünürde bir fark yok sadece alırken eski versiyonunu almamaya dikkat edin. Güncel versiyonunda kıl şeridin önünde sarı renk kauçuk şerit var. Eskisinde kauçuk siyah renkte.
Makine güzel ama Nethouse getiriyormuş.
-
700$’lık makina, 12.000 liraya kim getirirse getirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nethouse getirince ne oluyor hocam tam olarak
Freo güzel makinedir zaten ama servisi çok zordur, ABD pazarında bile parça tedariği sorunludur. Narwal sıvı ile çalışan temizleme teknolojilerinde ana ürün geliştiricilerinden birisi, o yüzden teknolojisi daima rakiplerinden ileri olmuştur ancak ürünleri bir türlü tutmuyor.
-
Diğer konudaki mesajımı gördünüz mü ?
Siz robot aldınız mı? Almadıysanız yukarıdaki Narwal’a bakabilirsiniz.
Çekim gücü düşük gibi. Hepsirobot hocam ne dersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun çekim gücü 3000PA, sizin bahsettiğiniz $700 olan ürün Narwal Freo X Ultra.
Alacak arkadaşlar bunu göz önünde bulundursun
-
Ben Freo X diye 3000pa olan bir model görmüyorum Narwal sitesinde, X Ultra ve X Plus var, zaten Plus’ın istasyonu yok. Bunun 8200pa’lık X Ultra olması lazım.
Hepsirobot ne dersiniz?nethouse - aradığınız her şey bu çatının altında
Narwal Freo X Ultra Vacuums and Mop, 8200 Pa Robot Süpürge, Beyazhttps://www.nethouse.com.tr/narwal-freo-x-ultra-vacuums-and-mop-8200-pa-robot-supurge-beyaz?srsltid=AfmBOopKrHtZrPvhgwaxBngBuItbtTjMUuboMXhlySTcz_JAEJOIVwJ3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 1 Ağustos 2025; 0:29:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhabalar sevgili konu müdavimleri. Evimizde roborock s8 ultra maxV kullanıyorduk. Her özelliğinden temizliğinden çok memnunuz. İşlerimiz gereği ailem farklı bir ile gittiler robot süpürge de onlarla gitti. Aynı evde temizlik için robota ihtiyacım var.
Yaşadığım il güneydoğu ili ve esas sorun toz.
Öncelikle Roborock markasından çok memnundum. Belki üst seviye bir ürünü kullandım diye o kadar iyiydi.
İstediğim özellikler tozu temizleme bakımından s8 maxv ultrayı aratmasın ve ünitesinde toz torbası/depolaması olsun. Kendi boşaltsın yani.
Silme özelliklerinin hiç ama hiç önemi yok. Silmeyi kullanmayabilirim bile. Zaten ev büyük. Maxv deki gibi temiz su kirli su tankı olmadıkça içine koyduğun su 1 2 odada biter. Silmeyle hiç işim yok.
Bütçem 25bin tl. Bu bağlamda iyi toz temizliği yapan sorunsuz bir model önerebilirseniz çok sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 1 Ağustos 2025; 0:56:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X