Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3096. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
61.965
Cevap
1.504
Favori
2.637.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30943095309630973098
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet, toz haznesi 1lt idi yanlış hatırlamıyorsam, kullandıkça yorumlarınızı bekliyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Toz haznesi doldukça çekim gücü azalmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • webmasto W kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışsınız siz olayı, bunun da toz torbası var değişiyor ama kendi üstünde hatta daha da pahalıdır filtre de içeriyor.

• Freo x ultra modelinde toz torbası ve plastik toz haznesi birlikte geliyor

Evet öyleymiş, sonradan baktım da, toz haznesi de var.

• clavinova C kullanıcısına yanıt
    Size sorunlu cihaz denk gelmiş maalesef. Yurtiçi ve yurtdışı forumlarda hep övülen bir cihaz normalde. Perde dediğiniz modellerde var mı bilgim yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Aslında inceleyince z ultra modeli baya iyi duruyor fakat iş yine yazılımda bittiği için bir türlü güvenemiyorum

• Merhaba arkadaşlar,
    Bir süredir araştırıyorum ne alsam diye, gerçekten para harcamaya değer mi iyi olur mu diye,

Dreame L10s Ultra almaya karar verdim. Sizce nasıl ürün? Alternatif verebileceğiniz tavsiye var mı?

Ayrıca çok düşündüm ama kameranın olup olmamasına. Sizce problem olur mu güvenlik için

• clavinova C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben de henüz karar veremedim Roomba® Plus 505 Combo iyi görünüyor ama ne zaman gelir fiyat ne olur bilemediğimden arada kaldım.

• Merhaba, konuya yeni gelmiş biri için minimum bütçede f/p olarak ne önerirsiniz? Kafamdaki en büyük soru klasik anne evinde odalar arası eşik olması.

• Hasilyus H kullanıcısına yanıt
    Eşik yüksekliği nedir?

• Hicks kullanıcısına yanıt

En yüksek yerde 3cm civarı. Makineleri incelerken hep maksimum eşiği 20mm civarı gördüm. Umarım 30mm imkansız bir ölçü değildir robot süpürge için.

30mm kolay değil, X50, Saros gibi cihazlar ancak üstesinden gelir, robot süpürgelerin geneli 20-22mm eşik aşabiliyor.

Sizin rampa kullanmanız lazım ucuz bir robot arıyorsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

30mm kolay değil, X50, Saros gibi cihazlar ancak üstesinden gelir, robot süpürgelerin geneli 20-22mm eşik aşabiliyor.

Sizin rampa kullanmanız lazım ucuz bir robot arıyorsanız.

Çok teşekkür ederim hocam. Rampa kullanımının herhangi bir handikapı olmuyorsa deneyebilirim elbette. Tabi rampa konusunda da tecrübe sahibi değilim. Uygun fiyatlı cihaz olarak neler önerebilirsiniz peki? Rampa + cihaz olarak araştırayım.

• SkiP_ S kullanıcısına yanıt

Z ultrayı bende inceledim ama freo x ultra ile aradaki fiyat farkı fazla geldi. O yüzden tercih etmedim.

30mm yükseklikte doğrudan tampon çarpar ve robot geri döner. Bunu görüp aşabilen çok az robot var ve onların da rakamları yüksek.

Narwal sıkıştırmalı toz haznesini iRobot ve 3iRobotics ile birlikte geliştirdi ve gayet başarılı çalışıyor - mekanizması biraz karmaşık olsa da. Tabii sıkıştırmanın 'toz' için geçerli olduğunu unutmamak lazım, sert parçacıklarda geçerli değil.

• anywar kullanıcısına yanıt

Şebekeden beslenme ve drenaj çok zor bir teknoloji değil. Dolum için 8mm, boşaltım için 19mm hortum kullanıyorlar genellikle. Musluk adaptörleri var, gider bağlantısı da bulaşık makinesi adaptörlerinin oldukça daha şık şeklinde.

Daha ötesinde muhtelemen mevcut beyaz eşyalara entegre robotlar gelişecektir. O yönde çok ciddi bir çalışma var firmalarda, özellikle hemen tüm evlerin mobilyalı kiraya verildiği ABD pazarı için.

• anywar kullanıcısına yanıt

teknik bültenlerinde son %15 hacme kadar fan hava emiş yoluna bir engel olmuyor şekilnde bilgi notu var.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Hocam bu teknoloji son kullanıcıdan olumlu geri dönüş almamış olmalı ki z ultra modelinde çöp boşaltımı istasyona koymuşlar.

• 
Sayfa: önceki 30943095309630973098
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.