Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2961. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Covannii Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
60.974
Cevap
1.465
Favori
2.551.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
232 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
84. Sırada  bugün en iyi #28
Sayfa: önceki 29592960296129622963
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanırım yalnızca Saros 10 gelecek her modeli getirmiyorlar çünkü öyle saçma bir politikaları var. Asıl gelmesi gereken model bence Saros 10R olmalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vendetta29 kullanıcısına yanıt
    Evet ben de Saros 10R yi bekliyorum. Dediğiniz gibi asıl gelmesi gereken model Saros 10R olmalı. Ben saros serisi olarak geleceğini düşündüm Z70 hariç. Yani saros 10 u getirip de 10R yi getirmezseler gerçekten saçmalık olur. Umarım böyle bir saçmalık olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Curv Modelinde de öyle oldu Edge gelmedi Curv geldi fiyatları aynı diye, Saros 10 ile 10R fiyatlandırması aynı mantıken tercihi bizlere bırakmaları lazım fakat Türkiye Distribütörü kendi belirlediği modellere yönlendiriyor. Umarım şaşırtırlar ama görselden çıkardığım sonuca göre tek model gibi geldi.

• Merhabalar Robogil luna 200 robotumda "sol tekerlek sıkıştı" hatası alıyorum. Elimle komtrol ettiğimde R yazan tekerlek biraz daha zor dönüyor. Servisi aradığımda R yazan tekerleğin değişmesi gerektiğini söyledi. Fiyat olarak 1300 TL dedi. Bu bana pahalı geldi. Acaba daha uygun fiyata halletmemin bir yolu olur mu? Eski tekerleği kullanmanın bir yolu var mıdır çünkü dönerken sadece çok az bir zorlama oluyor ve bazen oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arama_Botu kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Tavsiyeyi dikkate alıcam ve gün içinde sipariş de vereceğim.

Şimdi DREAME L10S Pro Ultra Heat her türlü Roborock Q Revo S'e muadil olur, Xiaomi X20 Max bunların 1 adım gerisinde kalır mı diyebiliriz?

Buna göre tercihimi fiyatsal avantaj tarafı ile DREAME'den yana kullanıcam gibi duruyor.

Farklı bir ürün değil ama bunlarla alakalı yine varsa bir yorumunuz, tavsiyeniz makbule geçer. Ürün sepette bekliyor, n11'de 2.000 tl lik kupon da varmış, fena olmayacak gibi..

• Gsemjw kullanıcısına yanıt

R (Right) = Sağ. Neden sol tekerlek demiş acaba?

• JUNE8O kullanıcısına yanıt

Evet öyle dedi ama gerçekten de sağ tekerlek zor dönüyor. Bu arada tekerleği yerinden çıkarıp tekrar taktım hala biraz zor dönüyor ama şimdilik çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gsemjw -- 12 Şubat 2025; 16:4:19 >
  • Gsemjw kullanıcısına yanıt

Belki de zor dönmesi normaldir, sonuçta tekerlek bir dişliye motora vs bağlı. Siz bunu elle çevirince zorluyorsunuz doğal olarak

dalga geçer gibi curv modelinin fiyatını yükseltmişler 75 yapmışlar

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt

Hayır ikisini aynı anda çevirirken biri daha zor dönüyor hissedebiliyorum.

• Oppsional O kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar gerçekten çok ahlaksız. Dünyada Curv fiyatları düştü Saros çıktı diye, bunlar bu gidişle 90k ya Saros getirecek, oda yalnızca Saros 10 modeli. 1.5 ayda yeni çıkan ürüne sırf satıyor diye 10K zam yapmak ahlaksızlıktır.

İndirim beklerken, zam yapmak gerçekten ahlaksızlıktır. Tam olarak sizin dediğiniz gibi, zaten alıyorlar diye birde zam yapmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oppsional

İndirim beklerken, zam yapmak gerçekten ahlaksızlıktır. Tam olarak sizin dediğiniz gibi, zaten alıyorlar diye birde zam yapmışlar.

Black fridayde 900 Euro’ya satılan ürün. Üstüne birde tax free alabiliyordun.

• Oppsional O kullanıcısına yanıt
    Hocam direk Roborock Almanya sitesinde ki fiyatlar, Mediamarkt, Amazon gibi sitelerde daha uyguna bulunabiliyor. Bu haliyle bile 1099 Euro olan ürün bizde 1993 Euro yani neredeyse 2 katı bunun vergi ile vs alakası yok Türkiye distribütörü, Recci Teknoloji soygunculuk yapıyor.

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

• charnel kullanıcısına yanıt

X20+ bir adım değil bir kaç adım geride. 20 bin civarı bakıyorsanız X20+ bakmayın hiç, halı tanıma yok. Onun yerine x10+ bakın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arama_Botu -- 12 Şubat 2025; 22:56:54 >
  • Arkadaşlar ecovacs deepbot n20 pro aldım, beyaz renk, istasyonsuz. Sorusu olan varsa cevaplarım. Şuana kadar sadece süpürme çalıştırdım. Mob henüz denemedim.

Uygulama Türkçe, robot Türkçe sesli. Çok iyi temizliyor, tavsiye ederim. Bağlanırken wifi 2.4 olacak. Uygulama hızlı, kasmıyor. Ev büyük olunca yaklaşık 8-10 dk da haritalandirdi. Full şarjda, yüksek emiş gücünde tüm evi süpürüyor. 8000pa emişe rağmen sessiz. Annemgil de dreame var d10 plus gen2 6000pa gücünde, onlarınki çok sesli. Birde onların fırçası kauçuk idi, ipleri halıda bırakıyordu. N20 pronun fırçası farklı, kauçuk da değil, kıl fırça da değil. Üstelik bıçakları ile kestiği ve ayırdığı için kıl vs dolaşmıyor. Eşyalara çarpma vs yapmıyor. Halıya gelince emiş gücünü otomatik artır seçeneği var, isterseniz aktif edebilirsiniz. Zamanlama var, sesini kapatma var, odaları bölme, birleştirme vs var. Yasaklı bölge seçebiliyorsunuz. Çocuk kilidi var.

İsmini de Kuma koydum. Hanıma diyorum, üstüne kuma getirdim diye:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyandirmaprojesi -- 13 Şubat 2025; 1:50:1 >

• Arkadaşlar roborock türkiyenin fiyat politikası neden böyle? Curv modeli Almanya resmi mağazasında 1098 euro, bizde ise 1992 euro (75000 tl) . Aradaki fark nerdeyse %100. Bu konuyu kendilerine mail olarak attım. Nerdeyse bütün süpürgeleri ülkemizde pahalı. Sebebini bilen var mı ?

Düzeltme: okumadan yazdım 2 mesaj üstte aynı şeyi bir arkadaş daha yazmış. Ben mail olarak ilettim markaya. Gerçekten kabul edilebilir bir fark değil aradaki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 13 Şubat 2025; 12:59:51 >
  • modifix06 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar vergi oranı bilmiyorum ama sizin ülkenizde gümrük vergisi KDV falan diyeceklerdir.
    Ne olursa olsun, çoğu firma ülkeye özel fiyatlandırma yapıyor, ülkedeki alım gücüne göre. Öyle bir düzenleme yapması gerekir.

• Mixenon kullanıcısına yanıt

O zaman Xiaomi ve dreame gibi markalar nasıl dünyayla yakın fiyata satabiliyor hatta bazen daha ucuza. Yani ürünlerini beğemiyorum ama bütün sempatim gidiyor bu fiyat politikasını görünce. Belki 2. Roborockumu alıyor olabilirdim dünyayla yakın fiyata satsalardı ama bugüne kadar hiç almadım ürünlerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 13 Şubat 2025; 13:11:50 >
  • Qrevo Master Almanya fiyatı 900 euro, yani yaklaşık 34 bin lira. Tabi vergi iadesi ile olsa 30 bin lira geliyor. Biz burada denk getirip 39 bin'e bulduğumuza seviniyoruz. (Şimdi 49 bin liradan aşağı yok.)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 29592960296129622963
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.