Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2820. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
61.134
Cevap
1.469
Favori
2.561.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 28182819282028212822
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet fırça lari malzemeden çalmışlar. 976 ve i8 de aynı rulo rengi gri . İ8 ile annemlerin evde parkede ses yapıyor sıfır üründe, benim 976 üzerinde 2 senelik rulo ile hiç ses yapmıyor. Eline alincada 976 rulo daha yumuşak,i8 de ise daha sert bir yapısı var. İ8 de rulo haznesinde yeşil gözükmekte ama ürün ile gelen gri. Hatta ben kendi annemde ve eşimin annesine aldım i8. Birisini amazondan aldım gri çıkınca şüphelendim. Diğerini gidip irobot kendi web sitesi üzerinden aldım baktım oda gri. Sanırım bunlar sonradan rulo değişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ilk defa robot süpürge sahibi olacağım. Xiaomi S10+ ve Dreame L10S Pro modelleri arasında kararsız kaldım. Bunlar çöp haznesiz ancak bu fiyatlara daha iyi bir hazneli/haznesiz ürün öneriniz varsa ona da açığım. Görüşlerinizi bekliyorum

Ayrıca ürünü Media Markt'tan mı Amazon'dan mı almamı tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EQ34 -- 5 Haziran 2024; 12:45:34 >
  • Merhaba hocam. Yeedi mop station ürünümün ana fırçasını robota bağlayan parça kaybolmuş. Sanalbt (ya da sanal iletişim) isimli bir servisi var. Ufacık parça için robotu servise istiyorlar. Bu parçayı nerden bulabilirim? İsmini dahi bilmiyorum. Zar zor resmini bulabildim. Yardımcı olursanız koskoca robotu kargoyla sağa sola gönderme riskini almak istemiyorum. Robotun kendi kutusu kayıp. Başka kutuda pek güvenli olmayacak gönderme işi. @Hepsirobot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 5 Haziran 2024; 13:11:56 >

• Merhaba yorumları biraz okudum s8 ve q revo önde sanki biraz.

140 metrekare dubleks ve evcil hayvan var, ıslak kuru temizleme yapacak bir model tavsiyeniz var mı?

• brktmr B kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Yanlış görmüyorsam o parça ana fırçayı döndüren kasnağın ucu, yani baplantı parçası. Ayrı olarak bulabileceğinizi sanmıyorum ama örneği var ise 3D baskı firmalarında yaptırabilirsiniz.

• Hocam merhaba, size bir şey danışmak istiyorum.
    Q revo maxv ve s8 maxv ultra arasında bir seçim yapacağım. Evim 180 metrekare ve ve her odada normal halı var. Ürünler arasında 15bin TL fark var. Sizce bu farka değer mi? Sık cihaz değiştiren birisi olmadığımız için aldığımızı uzun süre kullanacağız İnşallah. Bu ilk robot deneyimimiz olacak. @Hepsirobot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuCh -- 6 Haziran 2024; 10:14:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Örneğini bulabileceğimi sanmıyorum hocam. Servisine göndersem bulmak zorundalar ama değil mi? Garantisi temmuzda bitiyor.

• brktmr B kullanıcısına yanıt

Geç kalmadan gönderin, giriş tarihini kayıt altına alın.

• TimeBoy kullanıcısına yanıt

Genel anlamı ile iki sene kullanılmış silikon kauçuk bir fırçanın yenisi kadar sert olamayacağını da unutmamak gereki diye eklemeliyiz.

iRobot artık hep gri rulo kullanıyor ürünlerinde, bu şekilde bir yanıt vermişlerdi başka bir forum üyemizin sorusuna.

• Merhaba,

Babamın evinde yeedi Vac Max var. Uzunca bir süre sıkıntı olmadan kullandılar. Ancak yakın zamanda fiber bağlantı geldiği için modem değişimi oldu. Zte h3600 modem takıldığından bu yana yeedinin appinde cihaz online gözükmesine karşın, cihaza giriş yapmak istediğimizde yalnızca loading ekranı dönüyor.

Sorun modemin 2.4ghz ile 5ghzyi tek wireless bağlantısından mı vermesidir yoksa başka bir sebep mi vardır fikir ve önerilerinize açığım. Teşekkürler

• iyi forumlar.

20-22bine kadar en iyi robot süpürge tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler arkadaşlar :)

• witchkingboo W kullanıcısına yanıt

Muhtemelen 2.4Ghz sabit kullanmanız gerekecektir, robot iletişimi bu konuda çok hassas.

• Selamlar, roborock s8 maxv ultra için önerebileceğiniz deterjan var mıdır? Konu içinde aradım fakat net bir sonuca varamadım.

• OscarOscar O kullanıcısına yanıt

Tüm robotlar için 2 çay kaşığı / yarım litre olmak üzere sabun bazlı olmayan yer temizlik deterjanı kullanabilirsiniz.

Hocam cevap için teşekkür ederim.

Pek anlamadığım bir konu olduğu için sormak istiyorum, sabun bazlı olmayan deterjanlara 1-2 örnek marka ürün yazabilir misiniz?

Bir de deterjanı fotoğraftaki hazneye koyuyoruz sanırım, oraya bahsettiğiniz oranda seyrelterek mi koymalıyım?

• OscarOscar O kullanıcısına yanıt

S8MaxV deterjan haznesi 580ml ancak bu kendi deterjanı ile tamamen doldurmak için. Ben temkinli olunması açısından herhangi bir zemin deterjanını 1/1 su ile seyrelterek kullanmanızı öneririm bu haznede.

Camaşır suyu ve sabun katkılı olmayan Bingo, Asperox, Marc gibi ürünler olabilir.

Gayet mantıklı. Çok teşekkür ederim 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OscarOscar -- 8 Haziran 2024; 13:35:51 >
  • Merhaba,

Ecovacs Ozmo 950 robot süpürgem çalıştırdığımda daireler çizmeye ve sağa sola vurmaya başladı. Sensörü, tekerleri vs temizledim, cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm bir faydası olmadı. Daha önce başına gelen veya bilgisi olan var mı?

Şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Max 30 bin tl bütçe ile çöp boşaltma istanyonsuz robot süpürge bakıyorum.Tecrübeli arkadaşlar neyi önerir ev 80 m2 uzun süre götürsün istiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozblt O kullanıcısına yanıt

Daire çiziyorsa tekerlek ünitesi arızasıdır.

• 
Sayfa: önceki 28182819282028212822
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.