< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3057. sayfa)

-
-
Herkese selamlar. Geçtiğimiz günlerde Q5 Pro almıştım. Daha yeni yeni deneme şansımız oluyor aklıma takılan birkaç durum var sizlere danışmak istedim:
-Tüm evi haritalandırmadım, mutfak ve iki odayı haritalandırdım şu an için. Örnek veriyorum sadece mutfağı süpürtme şansımız var mı? Diğer taraflara gitmeden.
-Mopu daha takmadım ve denemedim. Mop yaptırmak istediğimde özel bir seçenek oluyor mu süpürme yapmasın sadece mop yapsın gibi yoksa suyunu koyuyoruz bir yandan süpürüp bir yandan öyle geziniyor mu?
-Cihazı daha randımanlı kullanmak için hangi ayarları yapmamı önerirsiniz?
-Ayrıca her ihtimale karşı yedek parça alayım diyorum. Hangi siteden almamı önerirsiniz? Çok teşekkür ederim. 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 2 Haziran 2025; 10:8:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saros 10r gelmedi mi halâ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Reddit'teki global lineup dosyasını kolay karşılaştırma yapmak açısından çok sorulan Dreame ve Roborock modelleri için filtreledim, bu resimde hızlıca karşılaştırma yapılabilir:
-
-
Hocam teknik birşey sorayım. X50 mop temizliğinde roborock kadar etkili değil gibi. İzlediğim videolarda genelde lekelerde saros 10 modeli ile karşılaştırdığımda bir tık geride kalıyor. İşin özü yinede x50 mi önerirsiniz yoksa saros 10 mu ? Yada öneriniz nedir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gerçek hayatta ketçap ve kahve lekesine fön makinası tutup kurutmadığımız için ben o işkence testlerine pek aldırış etmiyorum. Zaten +1 kere daha geçse hepsi aynı, kaybınız en fazla 2 dakika olur…
Yaklaşık bir 3 haftadır kullanıyorum X50’yi, herhangi bir lekeyi çıkartamadığını görmedim.
Peki hocam nesneler konusunda da tecrübenizi alabilir miyim. Örneğin yerdeki kalemi veya çocuğun oyuncaklarını vs. Tanımada yeterli mi x50. Saros 10 mu x50 mi kararımı hala veremedim. Gönül rahatlığıyla almak istiyorum alacaksamda.
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliçHerkese selamlar. Geçtiğimiz günlerde Q5 Pro almıştım. Daha yeni yeni deneme şansımız oluyor aklıma takılan birkaç durum var sizlere danışmak istedim:
-Tüm evi haritalandırmadım, mutfak ve iki odayı haritalandırdım şu an için. Örnek veriyorum sadece mutfağı süpürtme şansımız var mı? Diğer taraflara gitmeden.
-Mopu daha takmadım ve denemedim. Mop yaptırmak istediğimde özel bir seçenek oluyor mu süpürme yapmasın sadece mop yapsın gibi yoksa suyunu koyuyoruz bir yandan süpürüp bir yandan öyle geziniyor mu?
-Cihazı daha randımanlı kullanmak için hangi ayarları yapmamı önerirsiniz?
-Ayrıca her ihtimale karşı yedek parça alayım diyorum. Hangi siteden almamı önerirsiniz? Çok teşekkür ederim. 😊
Ayrıca cihazın devamlı şarjda kalması ve fişe takılı durumda olması sorun yaratır mı? Pil 100 olunca kullanıncaya kadar fişten çeksem mi acaba? Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Roborock Saros 10 - 49.500 lira, şansını denemek isteyen buyursun.
www.hepsiburada.com
Roborock Saros 10 Akıllı Robot Süpürge Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://www.hepsiburada.com/roborock-saros-10-akilli-robot-supurge-p-HBCV000081ZHMN?magaza=Cartechmultimedya -
-
Şu mesaja göre bana qrevo c daha bütçeme uygun geldi. Fakat sanırım fazla satılmayan bir model. Yedek parça bulma konusunda sıkıntı yaşatır mı bilemedim?
Yeni çıktı ama hiç bir sıkıntı yaşatmaz Qrevo Curv ile aynı sarf malzemelerini kullanıyor çünkü…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 2 Haziran 2025; 18:47:16 >
Rica ederiz, iyi günlerde kullanınız.
Roborock ile Dreame özellik ve performans açısından yakın olsa da Dreame'nin servis ve destek zaafı cidden düşündürücü.
-
Humanoid yeteneklerinin yerleri süpürme gibi rutin bir işle 'harcanmaları' pek gerçekçi bir eylem olmayacaktır. Bir işin yapılabilir olması yapılmasının mantıklı ve verimli olması anlamına gelmez.
-
Bu fiyata bunu alıp 20 bin lira bütçe philips aqua veya benzeri bir kablosuz süpürge almak daha cazip sanki. Qrevo c'nin en büyük eksisi uzayan yan fırça olmaması galiba.
Çekin hocam fişten şarj olunca, en sağlıklı kullanım o şekilde. Şarjı tamamen bitince tekrar takarsınız fişe
Teşekkür ederim hocam.
İstasyonu fişten çekince robotun istasyon yerini bulmasını engellemez mi?
evet istasyonu bulamaz.
Zaten şarjdayken prizdeen çekinde robot süpürge biraz geriye atıyor kendini.
devamlı prize takılı kullandımızda devamlı şarj ediliyor bence hiç sağlıklı değil. prizden çekince 1 hafta sonra makıneyı açınca %74 falan gıbı rakamlar oluyor.
durdugu yerde şarj yiyor.
Roborock s7 var bende
2 senedir kullanıyorum deli gibi bataryada % 20 bir performans düşmesi hissettim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X