Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2748. sayfa)

-
-
Bende bir kaç deneyimimi sizinle paylaşmak isterim robot süpürge arayışında olanlar için, ilk makina pek araştırmadan sadece ilk gün kullanan kullanıcı yorumlara dayanarak viomi 2 proydu sanırım almış bulundum. Ürün baya sorunlu çıktı bir de bi kaç ay içinde, sonrasın da baktım s5 max baya gündem de o zaman da onu alıp denemek istedim. İlk acemiliğime denk geldi diyerekten. O da bir yılı dolmadan arıza verdi. Ali hocaya yolladım sağolsun ilgilendi sorunu giderdi. Ardından 6 ay gibi bi süre sonra yine tekerlek arızası verdi. Neyse o dönem zaten Ali hocanın tavsiyesiyle bir de irobot i7 almış oldum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Artık sürekli masraf çıkaracak diye s5 max kutulayıp bi köşeye bıraktım. İrobot iyi geldi zaten çoğunluk halı olduğu için mop ihtiyacım yoktu. Üç kedi sahibiyim artı dyson dikey süpürge mevcut ve cihazları çok dikkatle kullanan biriyim hani bu kadarı denk geldiyse kullanım hatası diye düşünmemeniz için, yani harbiden teknoloji şans işi yani ve tam oturmamış bence hala da bir çok sorun mevcut çoğu markada pekte kafa yormayın hiç biri ömürlük değil. İrobota gelince onun da eksileri baya mesela harita işi bıkkınlık getirdi. Her güncelleme sonrası illa sapıtır veya kışlık yazlık halılar da sürekli sıfırla haritala ve sarf malzemeleri çabuk yıpranıyor orijinalleri Amazon Almanya üzerinden aldığım için baya masraflı, ikinci sorun tekerlek aşınması çok hızlı oluyo hani zemin halı çok az kısım fayans sanki toprakta sürüyormuşum gibi
Ha bir de sıkışma olaylarını hep engelledim teknik servis zeminde sorun vardır veya sıkıştığı için diye savundu ama herşeye dikkat ediyorum. Neyse o da tabi garanti olayına girmiyo ek masraf az buz paralar da değil hani ve ev büyük sık sık istasyona dönüp şarj olma ayrı bir dert tüm evi süpürmeye kalksam akşama bitirir anca
En sevmediğim yanı hep aydınlık olması lazım yani robot diye rahatlık peşindeyiz ama maalesef alıp kendim süpürsem daha kolay olur o derece, belim de problem olunca ve evde kedi tüy olayı olduğundan gün aşırı çalışsın isterim. Kısacası çok kasmayın rahat edeceğiniz modeli alıp geçin. Sonuçta uzun yıllar sürmüyor kullanım ömürleri
Dip not: geçen s5 max tamir ettirmek için açıp şarj ettim ilginç bi şekilde çalıştı şuan problem yok. Eskiden alım gücü yükselti şimdi ki şartlar olsa bu kadar makina alma şansım olmazdı. Haliyle fiyatlar çok çok uçuk insan bu kadar para yatırınca en azından 5/6 sene kullanmak ister.
Selamlar herkese, evde Viomi V9 süpürge var. 2 yıldır kullanıyoruz. Birden çalışmaya başladıktan 2 dk sonra durmaya başladı. Hiç hata da vermiyor. Nerede denk gelirse duruyor. Şarj ediyoruz yine aynı sorun. Pil mi bitmiştir ya da başka sorun mudur? Daha önce başına gelen oldu mu?
-
Cevabınız için teşekkür ederim. Mop özelliğini kullandıktan sonra performansını tekrar yorumlayabilir misiniz rica etsem.Halı-sert zemin ayrımı nasıldır acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Roborock s8 en güvenilir nerden alınır, İzmir’de servis sıkıntısı var mı?
Merhaba. Robot süpürgeyi servise gönderdim. Onlar orada kendi ağına bağladığı için eve gelince otomatik bağlanmayacak mi sizce ? Eğer öyleyse haritayı kaybetmeden robotu tekrar nasıl aynı ağa bağlayacağım. Kafama takıldı.
ustam cevabın için teşekkür ederim. araştırmalarımı yaptım ve roborock almaya karar verdim. ancak senin de fikrini almak isterim. roborock S8, Q8 yada Q7 almayı düşünüyorum. bütçem 20 bin tl. Q8 ve Q7 'nin çöp istasyonlu olanların fiyatları bütçem dahilinde alabilirim. bu kapsamda en yenisi S8 almak mı yoksa kullanım açısından çöp istasyonlu Q8 yada Q7 mi almak mantıklı olur. Ayrıca roborock ülkemizde yetkili servisi var mı? bütçem dahilinde sizin tavsiye edeceğiniz başka marka model varsa onlarada bakmayı isterim.
-
Merhabalar,
Roborock s8 modelini almak istiyorum ancak garanti konusunda net bir bilgiye ulaşamadım. Tüm satılan ürünler ithalatçı firma garantili mi acaba? Eğer öyle ise nereden almamı önerirsiniz? Resmi distribütör garantili satan bir yer varsa önceliğim o olacaktır.
Teşekkürler.
Selam arkadaşlar, xiaomi s10t robot süpürgem var. Temizlemeyi başlatınca bir odayı bitirip diğerne geçmek yerine bir salonun birazını, sonra mutfağın birazını, sonra yatak odası gibi ilerliyor. İlk başlarda böyle yapmıyordu. Nedir bunun çözümü?
Hocam selam xiaomi pro iki model robot süpürgem kedimin kasedeki suyunu devirip üzerinden geçti ve bir süre bu şekilde çalışmaya devam etti şu an robot süpürge çalışırken sessiz modda çalışıyor muş gibi çalışıyor turbo moda geçmiyor sence kendiliğinden geçer mi yoksa sorun kalici olur mu
edit: duzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 29 Aralık 2023; 20:50:17 >
Philips XU3110/02 HomeRun 3000 Serisi
bu cihaz alıp kullanan varmı tavsiye edermisiniz
15-20k bütçem var boşaltma istasyonlu bir robot arıyorum
herkes Roborock diyor ama boşaltma istasyonlu ürünleri bütçemi aşıyor
birde imilab kullandım 1sene olmadan bozulunca xiaomi ve altyapısı olan firmalara tövbeliyim
Philips benim için doğru seçimmidir .
-
Hocam herkes boşuna Roborock demiyor. Toz haznesini boşaltamakta zorlanacak birileri kullanmayacaksa, bence çöp istasyonundan ferakat edip S8 alın, yılbaşından sonra fiyatlar artacaktır.
Roborock resmi distribütörü yok ülkemizde... en azından şimdilik.
-
Philips XU7000/01 kullanıyorum çok memnunum. Toz boşaltma istasyonu bana gereksiz geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Galatasaray ve Fenerbahçe'yi gönülden kutluyoruz!
Her iki takımı da ilgilendiren herhangi bir tazminat söz konusu olur ise Hepsirobot olarak gücümüz yettiğince taşın altına elimizi koymayı görev biliyoruz.
-
Dreame l20 ultra satışa çıkmış. En uygun fiyat 43.709₺ Sizce nasıl fiyatı? Bu fiyatı eder mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X