< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2719. sayfa)

-
-
Evet yaptım güncellme s8 e göre artıları nedir acaba bilginiz var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Öncelikli olarak emeklerinize sağlık @Hepsirobot yazınız çok güzel olmuş.
Bir tavsiye almaya geldim. Bekar olarak yaşamakla beraber iki kediye sahibim biraz da dağınık olabiliyoruz. Halı şuan için kullanmıyorum parke ve mermer genel olarak. Tavsiyeleriniz nelerdir ?
10.000 TL civarında. Hepsiburada erteleme varken almak istiyorum.
Tüm tavsiyelere açığım.
Aklımdaki Ürünler
1 - Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro
2 - Dreame Vacuum Mop F9 Robot Süpürge
https://www.hepsiburada.com/dreame-vacuum-mop-f9-robot-supurge-pm-HB00000Y7496
3- Roborock Q7 Max Siyah Akıllı Robot Süpürge (Biraz bütçeyi aşıyor)
https://www.hepsiburada.com/roborock-q7-max-siyah-akilli-robot-supurge-pm-HBC00002H4FKJ
4- Dreame Bot D9 Max Robot Süpürge Vakum ve Paspas
https://www.hepsiburada.com/dreame-bot-d9-max-robot-supurge-vakum-ve-paspas-pm-HBC000013LYY4
5- Dreame Bot D10 Plus Akıllı Robot Süpürge
https://www.hepsiburada.com/dreame-bot-d10-plus-akilli-robot-supurge-pm-HBC00002VJDVM
İyi çalışmalar dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKill02 -- 3 Kasım 2023; 20:28:42 >
-
N11 & Xiaomi S10+ Güncelleme
N11'den satın almış olduğum ve ilk günden Dahili Sensör Hatası veren Xiaomi S10+ ürünle ilgili satıcıya atmış olduğum mesaj akabinde teknik servis yönlendirilmesi yapılmıştı.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157217940
Ürünün bana ulaşmasının ikinci gününde detaylı fotoğraf, hata videosu, hata mesajı vb. ürünün sağlam olduğuna ancak hata verdiğine dair sunulabilecek tüm kanıtlarla birlikte N11 çağrı merkezinden yönlendirilen e-mail adresine detaylı açıklamayla birlikte iade istediğime ve ayıplı malın cayma hakkı dahilinde iadesine dair mesaj gönderdim.
-Kanuna göre ambalaj açıksa elektronik ürünlerde teknik servis raporuna istinaden iade veya değişim, ürün ayıplı ise de cayma hakkı dahilinde iade geçerli olur deniyor.-
Bugün (ürünün ulaşmasının 4. günü) 17:15'te N11 "Çözüm Merkezi"'nden gelen telefon bana ürünün teknik servis raporu gerektirdiği buna istinaden işlemlerin yapılacağı yönünde oldu. Ürünün ayıplı ürün olduğu ve cayma hakkı veya değil kanunen iadeye açık olduğunu belirttiğimde ise ayıplı kelimesi N11 yetkilisi tarafından duymazdan gelinmekte, telaffuz edilmemekte ve robot gibi aynı teknik servis gerekliliği tekrar edilmekte olarak görüşmeyi sonlandırdım.
Teknik servisi olan bir ürün dahi olsa kendine 10,000+ TL bir bütçeyle yüklü dert ve uğraş satınalması yapmak isteyenlerin dikkatine sunar, N11'den robot süpürge almalarını tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouzdemi -- 3 Kasım 2023; 17:36:58 >
-
Arkadaşlar herkese merhabalar. Roborock s5 max ürünümü kedim olduduğu için 3 yıldır nerdeyse her gün sorunsuz şekilde kullanmaktaydım. Bugünlerde lidar hatası almaya başladım. Ali bey sağolsun yakın zamanda ona teslim edeceğim tamir için. Ancak ben model yükseltmeyi de düşünmekteyim. Aklıma takılan birkaç soru var
1) S8 ya da Q serisi arasında kaldım farklarını çok iyi anlayamadım. benim tek derdim kedi tüyü mop aramıyorum.
2) Elimdeki ürünü tamir ettirdikten sonra satabilir miyim yoksa para etmez mi? 2. el piyasası olan bir ürün mü kolay satabilir miyim?
3) Model yükseltmek inanılmaz bir farklılık yaratmaz diyorsanız ürünüm tamamen bozulana kadar kullanmaya devam mı etmeliyim?
Teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar merhabalar, yeni evli çiftiz ve AVM de çalışıyoruz ikimiz de bazı günler süpürme temizleme yapamıyoruz ve bunun için robot alıp her gün kendisi temizlesin diyoruz ve 12 14 bin civarı bir bütçe var ne önerirsiniz? Roboroc q7 Max bakıyordum ama şu sıralar Anker eufy Clean LR30 Hybrid+ Otomatik Boşaltma İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge denk geldim ve güzele benziyor hangisini önerirsiniz veya farklı bir tavsiyeniz var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba
S5Max robotunuzun ne sorunu var?
Temel olarak kuru temizlikte çok ciddi bir farklı yok Q7 ile.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Mop2Pro yerine S10 serilerini öneririm.
F9 ve D9 artık oldukça eski serileri, yedek parçaları da bulunmuyor.
D10 makul bir cihaz ama tabii bir Roborock değil.
Çok teşekkürler cevap için,
Son olarak özelden soracaktım ama herkeste görsün diye buradan yazmak istedim hocam aradaki 1.900 TL farka değer mi geleceğe yönelikte olarak ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKill02 -- 3 Kasım 2023; 20:41:31 > -
Arkadaşlar toz torbasını birden fazla kullanma şansımız var mı? Yoksa her seferinde yenisini mi alacağız?
-
İş bankası kampanyasıyla beraber 11 bin tlye d10s plus aldım. İncelemede hoşuma gitmişti gayet umarım bir sorun yaşatmaz bana.
Herkese merhaba,
Halihazırda robot süpürge kullanan arkadaşlara sorum var.
İstasyonsuz robot süpürge almayı düşünüyorum ama bazı kullanan arkadaşlarım tek seferde robot süpürgesinin tüm evi temizleyemediğini, 2-3 oda temizledikten içinin boşaltılması gerektiğini söylüyor.
İlk defa robot süpürge alacağım ve iç hazneleri yeterli mi bilemiyorum.
130m2 ev için yeni çıkan robot süpürgeler yeterli olur mu? Böyle bir durum yaşayan var mı?
-
Merhaba yer silme özelliği de olan f/p önerdiğiniz model var mı? 15-20k arası. Hazneli mi yoksa toz torbalı mı önerirsiniz?
Roborock S8 almak üzereyim hepsiburada üzerinden. Genpa KVK ve HiMi garantili satıcılar var. Hangisini tercih etmeliyim?
-
Evde halı yok köpek var 100m2 ve mopu da iyi olsun istersek Xiaomi s10+ veya Midea S8+ iyi midir? Farklı alternatifiniz olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinPeAcE -- 4 Kasım 2023; 9:20:12 > -
Hocam lidar tareti dönmüyor hatası veriyor bugün müsait olursam getireceğim size
Tcl sweeva 6000 süpürgemi satıyorum ilgilenen özelden yazabilir bimden alınma az kullandım kutu içeriği eksiksiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icagan -- 4 Kasım 2023; 10:57:36 >
hangi satıcı himi garantili
Tekno dream @sente
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stu35 -- 4 Kasım 2023; 11:46:29 >
100 m2 ev, 2 kez tam temizlikten sonra toz haznesini boşaltıyorum ama 3. turu da atar. Halılar çok toz topluyor. Halı olmasa 5 tur atar. Cihaz S8.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X