Ben de S8 almayı düşünüyorum. Hangi satıcıdan aldınız? Bir sorun yaşadınız mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2720. sayfa)

-
-
Xiaomi s10+ mı yoksa dreame d10s mi bu dreamein yedek parça sıkıntısı falan olur mu acaba? ya da siz 10-20 arası ne önerirsiniz f/p olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarda yazmıştım hocam tekno dream(hepsiburada) himi garantili hiç bir sorun yok hemen geldi. Ondan önce daha ucuz diye recri diye bir satıcıdan sipariş vermiştim on gün bekletti göndermedi iptal ettik. Belki de böylesi daha hayırlı oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakalaşık 2 yıl önce Amazon.com.tr'den Lenovo t1 süpürgeyi aldım 3800 tl. Artık pili tutmuyor diye amazon'dan teknik destek talep ettim. Lenovo'nun bir numarasını veriyorlar ama adamlar biz bakmıyoruz diyor. En son amazon iade edebilirsiniz ama depo sorun çıkarabilir falan dedi ki benim amacım iade etmek değildi artık o fiyatı benzer ürün alınmıyor. Teknik destek alamadığım için THH'ye başvurdum. Başvurudan 1 hafta sonra Amazon'dan mail geldi. Süpürgeyi iade alacağız üstüne bu Philips marka 11 bin küsür sattıkları ürün ile arasındaki farkı hediye çeki vereceğiz dediler kabul ettim. Sonra gittim ben bu tp link'in bir süpürgesini aldım, ama aşırı dandik geldi aynı gün iade işlemi başlattım. İade olunca eufy Clean X9 Pro'yu almayı planlıyorum, aslında aklımda Dreame Bot L10S Pro var ama onuda ne hepsiburada ne amazon satıyor. Kesinlikle sorun çıktığı zaman thh verebileceğim bir satıcı olması lazım. Ama amazon bu hareketinden dolayı beni kazandı diyebilirim.
-
Bence değer.
-
Piyasadaki en küçük hazneli robotlar bile 300ml civarında toz topluyor.
Her gün düzenli temizlenen bir evden 300ml üstünde toz çıkıyorsa orada çok ciddi başka sorunlar var demektir.
İlk bir kaç gün, insan yeteneğinin ulaşamadığı yerlerden çok toz çıkardığı için boşaltım gerekebilir ancak sonrasında imkansız.
-
S10+ denediğimiz, güzel bir cihaz.
-
Tabii ki, yardımcı oluruz.
-
neye karar verdiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İki yıl içinde bataryanın ölmesi çok çok normal, o bir Xiaomi ne de olsa.
Amazon dışında hemen hiç bir satıcı batarya değişimini kabul etmez, sarf malzemesidir.
-
Xiaomi s10+ Düşünmekteyim. Roborock zamlanmış, evim her yer parke ve mermer olduğu için HepsiRobot yukardaki tavsiyelerinden gördüm. Hepsiburada Yasomi satıcısından alacağım.
-
delta servis garantisiymiş. Xiaomi için en iyi servis hangisi acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dreame L10S pro satın aldım şuan trendyolda fiyatı 11.999 kuponla 11.500 a denk geliyor peşin fiyatına 6 taksit yapılıyor alacak olan değerlendirsin bence.
trendyol.com
Dreame Bot L10s Pro Robot Süpürge Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/dreame/bot-l10s-pro-robot-supurge-p-639417973?boutiqueId=61&merchantId=593584 -
Sarf malzemesi olup olmaması bir şeyi değiştirmiyor. Ürünün beklenen performansı verememesi onu arızalı ürün yapar. 2 yıl garanti sürecinde bunun ücretsiz giderilmesi zorunlu. Sonrasında ise yedek parça temini zorunluluğu var satıcının. 6502 sayılı kanunda sarf malzemesi tanımı veya bunun ayrıcalığı ile ilgili bir şey yazmıyor. İnsanlara yanlış bilgi vermeyin.
-
E iyiymiş o zaman, ben de 1 yıl önce aldığım yazıcı artık yazmıyor 2 yıl garantisi vardı ama toneri bitti diye servise başvurayım. Ya da cep telefonum şarjı gitmiyor diye değişim talep edeyim 2 yıl önce aldığım telefonuma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
garanti dahilinde cep telefonu bataryası değişiyor zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Batarya biten bir şey değil, giderek performansı azalan bir şey. Toner ile bir bağlantısı yok. Batarya değişimi bir kullanıcının yapabileceği bir şey değil. Evet zaten performansı azalan cep telefonu bataryası değiştirme hakkınız var.
-
Duygusal olarak haklısınız ancak batarya da tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sarf malzemesi olarak sayılıyor.
Yasada filtre ve fırça da yazmıyor ama tüketici mahkemelerinin çözümleri bu yönde. Filtrenin fırçanın eskimesinden üretici nasıl sorumlu değilse iki senenin sonunda kimyasal bir reaksiyon olan batarya kapasitesinin azalmasından da sorumlu değil.
Tabii ki bir kaç ay içinde oluşan sorunlar veya bataryanın fiziki zarara yol açması bu kapsamın dışındadır.
Sizin işinize gelmiyor diye ‘yanlış bilgi’ vermiş olmuyoruz, üretici olarak konunun teknik ve hukuki yönünü çok yakından takip ettiğimizi takdir edersiniz.
Saygılarımızla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Robotlarda batarya değişimini kullanıcılar yapıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Google yorumları iyi hocam. Benim için paspas özelliği önemliydi bu model çok tercih edilmiyor gibi gelebilir nedeni kameralı olmasıdır. İzlediklerim gayet güzel duruyordu. Beklemedeyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X