Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
61.980
Cevap
1.504
Favori
2.638.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22752276227722782279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sayın hocam. Akrabamıza 50. doğum günü için robot süpürge alacağız. Ancak evin çoğu yerinde internet çekmiyormuş. İnternetsiz çalışan mop+vakumlama olmazsa sadece vakumlama yapan 6-7000 tl arası bir cihaz öneriniz var mı acaba? Ev yaklaşık 180 m2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnasuyu -- 7 Mayıs 2022; 10:53:3 >
  • 7500 tl bandında süpürme ağırlıklı olarak yaklaşık 90 m2 bi ev için en mantıklı cihaz hangisidir arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Hepsirobot Bey, bugün robot süpürge işini bitireceğim. Kesin alacağım yani. İki model arasında kaldım. Biri roborock s5 max, diğeri ise Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro (2022 Model). Mop işlemini kullanmayacağım pek. Fiyatları hemen hemen aynı. Xiaomi daha güncel bir model olduğu için aklıma yatıyor ama s5'den de memnun olan çok.

Sizce hangisini almalıyım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İki ürünü de Media Markt'den alacağım.

Teşekkürler.

• Merhaba dostlar, ben çok iyi anlamıyorum robot süpürgelerden, iyi anlayan biri fiyat/performans olarak hangisini önerir, oyuncak da olmasın, aşırı pahalı da olmasın istiyorum, acil dönüş bekliyorum hemen gidip alacağım yarınki anneler günü için

Ev bilgileri

145 M2
    Çoğunluk parke, az biraz fayans döşeme
    Ortalama 40 M2 halı vardır toplam odalarda ve koridorda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heart06 -- 7 Mayıs 2022; 11:31:3 >
  • turnasuyu T kullanıcısına yanıt

Bütün robotlar internetsiz de çalışır, dilediğinizi alın. O alan için 5200mAh bataryalı bir ürün tercih etmenizde fayda var.

Ben fiyatları takip etmiyorum, daha detay veremeyeceğim.

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt

iRobot modellerine bakınız.

• wthn W kullanıcısına yanıt

Kalite ve ömür olarak Roborock öneririm. Ama daha güncel bir cihaz istiyorsanız MopPro 2 daha yeni tabii ki.

• heart06 kullanıcısına yanıt

Roborock S5Max

Dreame F9 veya D9

• 8000 liraya kadar çıkabilirim, fiyat farkına değer dediğiniz bir ürün var mı yoksa bu öneriler iyi midir? D9 mu s5max mı tavsiye edersiniz, lazersiz almak istemem haritalama şart diyorlar hemde @Hepsirobot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heart06 -- 7 Mayıs 2022; 11:45:58 >
    Mop önemliyse Roborock S7 bakınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mop pro için fırça almak istiyorum. En hesaplı şekilde nasıl halledebilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En ucuz haritalama özelliği olan robot süpürge hangisi ?

• Merhaba, tekradan rorbot süpürge almak istiyorum. Normal 360 s9 kullanıyorum ve gayet memnunum. Dublex olduğundan ve evde yeterli zamanım olmadığında üst katta hafta 1 anca temizlik yaptığım için aradaki fark iyi gözüme batmaya başladı. Sadece supürme özellikli, sanal duvar koyup programlı temizlik yapması benim için yeterli olcaktır. Sanal duvar için haritalamada yapması gerekiyor galiba. Bütçe olarak 3000-4000 arası bir ürün bakıyorum. Temizleme alanı 55m2 dir. @Hepsirobot

• Merhabalar, klasik olarak anneme bir robot süpürge hediye etmek istiyorum. Ev 180 m2 kullanım alanı 150m2 vardır. Hem süpürüp hem silecek bir süpürge almak istiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Ne tavsiye edersiniz acaba? Yeni ve memnun olunan bir makine bakıyorum. Bütçe 5-7k Teşekkürler @Hepsirobot

• Merhaba iyi günler, müsait olduğunuzda özel mesajlarınıza bakabilir misiniz acaba ? @Hepsirobot

• Raptor_ex kullanıcısına yanıt

Sabah benzer bir soruyu yanıtlamıştım, 5200mAh batarya kapasitesi olan bir makine almanızı öneririm. O aralıkta S5Max, Dreame D9, Lydsto R1, Roidmi Eve plus vs var.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

mağazalarda ısrarla anker eufy x8 önerdiler, s7, s5max gibi modellerin yerine, kafam çok karıştı size sormak istedim

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heart06 -- 7 Mayıs 2022; 19:3:23 >
  • Merhaba. Mağazalarda hangi sektör olursa olsun en çok kazandıran ürün daha çok önerilir genelde. İşinin ehli olmayan pazarlama temsilcileri de, maalesef müşterinin bilgiye ve tavsiyeye muhtaç durumundan faydalanıp, küçük büyük yalanlarla satışı noktalamaya çalışırlar.

Robot süpürge konusunda acizane tavsiyem;

-@Hepsirobot Ali beyin açtığı bu konunun ilk mesajını özellikle okuyun. Robot süpürgelerle ilgili nelerin önemli nelerin önemsiz olduğunu, pazarlama taktiği olan detayların robot süpürge seçiminde pek önemli olmadığını gayet güzel anlattığı mesajı, cebinizden çıkacak en az 5000 TL'nin hatırına okuyun. Maalesef bu ilk mesaj pek okunmadığı için benzer sorular sürekli soruluyor, çoğunlukla bilinçsiz tercih yapılıyor.

-Diğer bir tavsiyem, Ali beyin, robotun iç organlarının kalitesini incelediği ve youtube'da yayımladığı videoları seyrederek marka/model konusunda ortalama bir fikir sahibi olabilirsiniz. Şahsen şöyle düşünüyorum; bir marka modelin iç organları kaliteliyse, kalite için emek verilmişse, kopyala-üret-sat yerine mühendislik barındıran özelliklere sahipse, o model satın alınabilir-alınmalıdır.

-Son olarak, yine ALi bey tarafından içeriği hazırlanan

sitesinde emek verilerek hazırlanmış dökümanları okuyup inceleyin.

Bunlar için belki birkaç saat zaman harcayacaksınız ama emin olun robot süpürge tercihinde ne alacağını bilen, hangi özelliklerin kendisi için önemli olduğunu bilen bilinçli bir tüketici olacaksınız.

Kolaylıklar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 7 Mayıs 2022; 20:30:23 >

Anker başarısız bir markadır o fiyat aralığında.

• kyibe kullanıcısına yanıt

Teveccühünüz, güzel cümleleriniz için çok teşekkür ederim.

İyi ki varsınız.

• 
Sayfa: önceki 22752276227722782279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.