yakın zamanda test etme durumunuz var mı hocam ? aynı seviyede ise tr garantili roborock s7 max alma daha mantıklı gibi geldi ? tereddütüm çift silikon fırça ile süpürmede ecovacs t9 aıvı daha mı iyi mi acaba... |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2276. sayfa)

-
-
Temizlik performansında tereddüt edecek bir şey yok, tabii ki çift fırça AIVI çok çok daha iyi.
Mopları da eşdeğer bana göre ama çoğunluk mop performansına göre değerlendirme soruyor.
Saygılarımla
-
Ali abi iyi günler ben 2 sene önce kadar xiaomi stjym mi neydi o ilk adi şimdiki adi mop pro olmuş galiba ondan almıştım çinden, 6 aydır falan Wi-Fi ve mop özelliği çalışmıyor hani 6 aydır çalışmıyor ve çok umrumda da değil işin açığı bunu sence sana getirmeli miyim ? Daha doğrusu şöyle sorayim bu problem başka bir probleme sebep olur mu ? Tamir ettirilmesi gerekir mi ?
-
Arkadaslar anneler gunu icin hanima artik alayim diyorum :)
4000-5000 lira arasi alinabilecek 2-3 alternatif sunabilir misiniz? Alayim kurtuyalim sunun derdinden :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Mop hortumları kireçlenmiştir, wifi bozulması anlamsız. Ama her ikisi de başka bir soruna yol açmaz. Böyle mutluysanız devam edin.
-
Teşekkür ederim abi ben bi tekrar inceleyeyim .
Takibindeyim :)
-
-
Merhaba forumu inceleyerek ecovacs almaya karar verdim. Ali bey size sormak istediğim t8 aıvı yerine aradaki farkı verip t9 alınmalı mı? Teşekkürler
Merhabalar. Bende robot süpürge alma arifesindeyim. Birkaç sorum var:
1) Oturma odamız biraz küçük. Mobilya ayakları ve masa/sandalye atakları neredeyse dip dibe. Normal süpürgeyi zor geçiriyorum oturma odasını süpürürken. Robot acaba ayakların arasından kendine yol çizip süpürebilir mi?
2) yıl dönümü hediyesi olarak almak istiyorum. 5/6 bin bütçe ayırabilirim. Almaya değer cihaz var mı? Yoksa 7/8 lira bütçeli bir cihaz alamıyorsam hiç almamamı mı önerirsiniz.
Teşekkür ederim, iyi forumlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim yorumlar için ben de bu akşam alacağım umarım
Fan ayarı en yüksekte sanırım.
Arkadaşlar Y tipi moplama için 2C yerine başka bir cihaza bakmaya değer mi sizce? Aynı anda ikisini de deneyimlemiş arkadaşlar bilgi verebilirlerse sevinirim.
Üstadım bu Roborock S7 toz haznesinin dolu olup olmadığını sesli ya da ışıklı ikaz ediyor mu acaba?
Yok hocam dengeli'de. Ama halı için güçlendirme açık.
Halı güçlendirme açık dahi olsa robot bataryası kendini dengeler normalde. 145 metrekare S7 için sınır bir rakam değil.
-
5 bin bandında Viomi V5 Akıllı Robot Süpürge tercih edilir mi acaba ?
-
Bataryada problem olabilir yani ? Peki çöp kutusu dolunca uyarı vermemesi hakkında ne dersiniz? Normalde dolmasına yakın uygulamada uyarı vermesi gerekir değil mi ?
Roborock modellerinde bin full /hazne dolu uyarısı yoktur.
Sadece uzunca bir süre hazne yerinden çıkartılmayınca - yani filtrenin mıknatısı uzun süre devrede kalınca - haznemi boşaltın/filtremi temizleyin diye uyarır.
-
cevaplarınız için teşekkür ederim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X