Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cycloner Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.127
Cevap
1.507
Favori
2.651.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22582259226022612262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üzücü.

Makine geçen sene 21 Temmuz gece yarısında çok kısa bir süre olsa da çalıştırılmış.

Buradaki sorun süreden öte bataryanın bir sene önce devreye alınmış ve sonra kullanılmadığı için ömrünü yemiş olması...

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

yaptığı temizlikte ileri geri gittiği çizgi halinde belli paylaştığım fotoğrafta. Ne yapmamı önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi'nin yeni Mop 2 Ultra robotunun kısa bir videosu ve kağıt üstü verilerini içeren videomuz yayındadır, üstadım mutlaka detaylı paylaşmıştır ama biz ancak fırsat bulduk. İyi seyirler.

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]Robot Kafalaryoutube
    Bizi takip edin ! https://www.youtube.com/c/RobotKafalar/ https://t.me/RobotSupurge https://www.instagram.com/RobotKafalar/ https://www.facebook.com/groups/RobotSupurgeler Lazer navigasyon + TOD 3D, 4000 Pa maksimum güç ve 4 litrelik otomatik toz haznesi ile Xiaomi Mi Robot Vakumlu Paspas 2 Ultra Robot Elektrikli Süpürge - Bağımsız elektrikli süpürge - 550 ml toz haznesi - 200 ml elektronik su deposu - 4 l toz haznesi - 4000 Pa emiş gücü - LDS lazer navigasyon sistemi + TOF 3D - 5200 mAh pil - Alexa ve Google Asistan ile uyumlu Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra , Xiaomi'nin amansız robot elektrikli süpürgesinin yeni ve daha güçlü versiyonu. Sizin için onları paspaslamanın ve süpürmelerinin ne kadar uygun olduğunu zaten biliyor musunuz? Mop 2 Ultra, güçlü 4000Pa emiş gücü, engellerden kaçınmak için 3D ToF teknolojisine sahip lazer navigasyon sistemi ve yüksek kapasiteli toz haznesi sayesinde bunu güzel bir şekilde yapacak. Bize güvenin... Engellerden kaçınmak için 3D TOF teknolojisine sahip LDS lazer navigasyonu Anlaşılmaması durumunda, Xiaomi Mi Robot Vakumlu Mop 2 Pro Ultra, evi temizlemek için akıllı bir cihazdır . Temizlenecek alanları analiz eder , evin doğru haritalarını çıkarır ve yüksek verimli bir tarama sağlamak için engelleri belirler. Bu, esas olarak LDS lazer navigasyon sistemi ve 3D TOF teknolojisi ile elde edilir . Bunlar, 16 akıllı sensör ile birlikte, mesafeleri doğru bir şekilde ölçmeyi başarıyor ve herhangi bir engelle karşılaştığında çarpışmaları önlemek için yavaşlayarak nesnelere çarpmadan temizliği tamamlıyor. Ayrıca mobilyaların yüksekliğini ölçebilir ve altından veya üstünden geçip geçemeyeceğini hesaplayabilir ( 20 mm'ye kadar olan engelleri tırmanır ) ve değilse sıkışmamak için yoldan sapabilir. Xiaomi Home ile akıllı harita yönetimi ve tam kontrol Öte yandan, bu akıllı navigasyon daha iyi haritalama performansı sağlarken, Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra'nın gerçek zamanlı ölçüm yeteneği, rota planlama ve harita yönetiminin doğruluğunu artırır. Böylece, evinizi otomatik olarak tanıyan bu Xiaomi robot elektrikli süpürge haritaları, tüm ayrıntıları tanır ve farklı odaları sınırlar, haritalara bakmanıza ve bunları telefonunuzdan ve Xiaomi Home APP'den yönetmenize olanak tanır . Bir temizlik siparişi oluşturmaktan, önemli alanları seçmekten, sanal duvarlar oluşturmaktan, yalnızca belirli odaları temizlemekten vb. çekinmeyin. 4000 Pa ile yüksek emiş gücü Elbette yeni Mi Robot Vakumlu Mop 2 Ultra'yı tercih etmemizi sağlayacak özelliklerden biri de 4000 Pa'ya ulaşan muhteşem emiş gücü . Bu, yan fırçası ve yuvarlak fırçasıyla birleştiğinde , Xiaomi'nin yeni elektrikli süpürgesinin mikroskobik parçacıklardan toz ve kir, kedi kumu veya evcil hayvan kılı gibi daha büyük cisimlere kadar her şeyi farklı kir seviyelerine uyum sağlayarak emebileceği anlamına gelir. Elektronik valf sistemi ile ovma seçeneği Tabii ki, kuruyan kirlerden kurtulmak için vakumlamak yeterli değildir. Bu nedenle, yeni Xiaomi Mop 2 Ultra robot vakumlu temizleme, 200 ml'lik bir su deposu ve suyu paspas içinde eşit olarak dağıtan ve mükemmel bir sonuç elde eden elektronik valf sistemi ile fırçalama seçeneğini içerir. Temizlemeyi unutacaksınız! 5200 mAh pil ve uzun çalışma süresi Aynı şekilde Mop 2 Pro Ultra robot elektrikli süpürgede 5200 mAh pil , bize tek bir şarjla yaklaşık 180 dakika* pil ömrü sağlayan büyük bir kapasite vardır. Bu, Robot Vakum Ultra'yı yaklaşık 240 m2'lik evler için mükemmel kılar. *Pil ömrü, kir miktarı, yüzey tipi veya gereken emiş gücü gibi belirli parametrelere bağlıdır. Akıllı tank boşaltma Son olarak, Xiaomi Mi Robot Vakum-Mop 2 Ultra elektrikli süpürge , toz deposunu otomatik boşaltma teknolojisine de sahiptir . Bu nedenle, (ayrı satılır), her şarjdan sonra arabanızı her zaman kullanıma hazır bırakmanız için 4 litrelik bir kap içerir - birkaç günlüğüne evden uzakta olsanız bile! Teknik özellikler Xiaomi Mi Robot Vakumlu Paspas 2 Ultra: Genel parametreler Marka: Xiaomi Model: Mop 2 Ultra Renk: Siyah Fonksiyonlar: Süpürme, Vakum, Paspas, Ovma teknik parametreler Navigasyon sistemi: LDS Maksimum emiş seviyesi: 4000 Pa Toz haznesi kapasitesi: 550 ml Pil kapasitesi: 5200 mAh Anma gerilimi: 14.4V Nominal güç: 46W Diğer özellikler ve işlevler Tırmanış engelleri: Evet, 20 mm'ye kadar APP ile Kontrol: Evet, Xiaomi Home Amazon Alexa ile uyumlu: Evet Google Asistan ile uyumlu: Evet Boyutlar ve ağırlık Boyutlar: 353 × 350 × 98,8 mm Ağırlık: 4.15kg Paket içeriği 1 x Xiaomi Mi Robot Vakum Mop 2 Ultra 1 x Merkezi yuvarlak fırça 1 x Yan fırça 1 x Şarj tabanı (CDZ2103) 1 x Kullanım Kılavuzu
    https://www.youtube.com/watch?v=URVHPnVUjhQ
  • Shafter kullanıcısına yanıt

Siz eğer hiç çalıştırmadıysanız bence götürün ve durumu anlatın, ekran resmi ile birlikte. Cihaz çok net olarak dokuz ay önce çalıştırılmış ilk defa. En azından bataryanın ömründen yediği kesin.

evet sadece % 55 e dek sarj ettim sonra kapattim sarji da.hic calistirmadim.iade edecegim. arayip anlattim durumu.degisim yapabiliyorlarsa degisim istedim.haber vereceklermis.

En doğrusu bu. Zaten mevcut haritada tarih saat bile var, ispat etmeniz kolay.

• sen gel yillardir amazonda duzgun bir model yok diye alma.en sonunda tamam de al basina bu gelsin Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

Çok iyi hocam inşallah bittiğiniz görüp artık gururla yerli diye tanıtımını yaparız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kral2429 K kullanıcısına yanıt

Bunun için uğraşıyoruz ekip olarak aylardır, yakında paylaşacağız detaylarını.

• Arkadaşlar merhaba, xiaomi mop pro kullanıyorum.

Cihazın kurulu olduğu odayı değiştirmek ve yeniden haritalama yapmak istiyorum. Boş olan bir odamıza eşya geldi ve ben cihazın şarj standını oraya çekmek istiyorum. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek var mı, nasıl bir yol izleyelim? Açıkçası ayarlar bir bozuldu mu çok uğraştırabiliyor :)

• fasakasa kullanıcısına yanıt

Yeniden haritaya gerek yok, eşya durumuna göre harita güncellenir.

Robotu çalıştırın, yuvadan ayrılınca durdurun.

Robotu; üzerindeki düğmeden tamamiyle kapatın.

Fişi çekip şarj yuvasını istediğiniz odaya taşıyın.

Robotu yuvanın karşısına koyup üzerindeki düğmeden açın.

Şarja gönderin, yeni yerini günceller.

• szkrb S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 19 Nisan 2022; 0:43:59 >
  • ibramoy İ kullanıcısına yanıt

İade ettik. Tamir olmadığı için

Shafter abimin çilesi. Aylardır robot bakan adama bu yapılır mı

• Lamamba kullanıcısına yanıt

Bende ikisi arasında kaldım ama, mop2 şu anda Amazon’da indirimde. Mop2 alacağım. Uretiminin dreame tarafından yapıldığını okudum. Hem daha yeni bir model 2022 çıkışlı. Batarya biraz diğerine göre dezavantajlı ama yorumlarda hizli sarj bir saat civarında dolduğunu belirtmişler. Ayrıca hali sensörü yazmıyor ama yorumlarda hali sensörü olduğunu belirtmişler.

• Xiaomi Mi Vacuum Mop 1C  var elimde.

temizlemesinde hiçbir problem yok. sensörleri de bir yere çarptığında vs gayet düzgün çalışıyor. lakin şöyle bir sorun var şarj standına dönüğünde standa yaklaşıyor çarpıp geri geliyor. bu döngü halinde saatlerce devam ediyor. sorun nedir bilemedim.

birde xiaomi robotları distribitör garantisine gönderen oldu mu hiç merak ettim?

• Merhaba Ali Bey,

Robot süpürgemi ortalama 10-15 gün arası kullanmadım, cihaz standın da şarja takılı şekilde duruyordu. Bu gün robot süpürgeyi çalıştırmak istedim, o sırada toz ünitesini kontrol edeyim dedim belki geçen 10-15 gün önceki temizlikten cihazın içinde ki tozları boşaltmayı unutmuşumdur diye. Haliyle standın dışına aldım cihazı, toz unitesini temiz görünce cihaza geri taktım. Evi süpürmesi için komut vermek adına uygulamayı açtım ve pilin %86 olduğunu gördüm. Sonra evi temizleme komutu verdim ve tam 1-2 dakika içinde robot süpürgenin komple şarjı bitti ve kendini kapadı.
    -normalde şarj %20 indiği zaman cihaz kendi şarj ünitesine dönerdi ama cihaz komple kendini kapadı ve şarj istasyonuna dönüyorum uyarısı vermedi
    -uygulamadan baktım pil seviyesi 1-2 dakika içinde %13 seviyesine düşmüş.

Ali bey cihaz tam olarak 4 aylık robot süpürge sıfır almıştım. Sizce pillerinde mi sorun var. Robot süpürge 10-15 gün boyunca çalıştırılmadi ve asla şarjdan çıkarılmadi. Zaten robot süpürgenin üstünde ki yeşil ışık yanıyordu aktif durumda olduğunu gosteren ve şarj cihazının da üstünde ki yeşil ışık yanıyordu.
    Cihazı şarja taktım ve eskisi gibi şarj oluyor uygulamadan takip ediyorum şarjının dolduğunu ve pil % yükseliyor.
    Ali bey sizce neden böyle bir şey yapmış olabilir,sorun nedir size göre?

Yardımcı olur musunuz bu konu hakkında rica etsem. Ne yapmalıyım

• @Hepsirobot hocam öncelikle konuyu geriye dönük epey okudum. çok fazla emeğiniz olmuş, keşke sizin robot tamamlanmış olsaydı da hiç bu soruları sormak zorunda kalmasaydım. Çünkü sizin elinizden çıkan bir ürünü hiç düşünmeden alırdım.

Yaklaşık 140 metrekare bir evde oturuyoruz, evcil hayvanımız yok. Küçük kızım var sadece 3 buçuk yaşında. Eşim işteyken, kızım kreşteyken temizlik yaptırabileceğimiz bir robot arıyorum.

İlk olarak şunu belirteyim, modemin gücü eve tam yetmediği için çoğaltıcı da kullanıyorum, haliyle evde 3 farklı bağlantı var. Bu robotlar wifi ağları arasında geçiş yapabilir mi veya evin genelinde çeken ana ağa bağlasak, sinyalin zayıf olduğu yerlerde sorun yaşanır mı?

Evin geneli parke, mutfak mermer, halılar orta yoğunlukta. Hem süpürme hem mop yapsın istiyorum. Bu iki işi iyi yapabilmesi dışında ve sorun olduğunda muhatap bulmak dışında çok detaylara takılmıyorum. Sorun çıkarmadan söylediğimizi yapsın yeter. 5000TL gibi bir bütçe ayırmak istiyorum. Malum yüzlerce model olmuş piyasada. Evin ve modern teknolojinin gereklerine uygun ne tavsiye edersiniz. Bütçeyi arttırıp şu modele yönelin de diyebilirsiniz tabi. Vakit bulduğunuzda zaman ayırırsanız çok sevinirim.

• Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt

Batarya arızası

• Mertccc M kullanıcısına yanıt

merhaba,

Bence bataryayı bir kaç çevrim doldurup boşaltın, yani kullanın iyice. Yeni sayılabilecek bir batarya, hücrelerinde bir kimyasal oturma çökme olabilir efendim.

Şarj olsun, kullanın, yeniden şarj olsun, yeniden kullanın bir kaç defa.

Faydası olmazsa servise gönderirsiniz.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 22582259226022612262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.