Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (5 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil
5 sn
62.133
Cevap
1.507
Favori
2.655.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22592260226122622263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ygzonair Y kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    İlk haritalamada düzgün bir iş çıkartırsanız yani haritanız tam olursa sonrasında robotun çalışması için ağ bağlantısına ihtiyacınız yok evin her tarafında. Bu arada, çoğaltıcılardaki SSID isimleri ve şifreleri aynı ise zaten bir sorun olmayacaktır.


    5bin TL artık baz fiyat sayılır, Dreame D9, Roborock S5Max, Yeedi modellerine bakabilirsiniz sanırım - ben pek fiyat takip etmiyorum.

    6bin ve üstünde daha özellikli ve kaliteli modeller var ama temizlik açısından çok çok da farketmiyor bir tavana kadar.


    Bu arada güzel cümleleriniz için çok teşekkürler ancak bizim bitirmeye yaklaştığımız robot evdekilerin ticari/endüstriyel boyutta olanları - günde 24bin metrekare temizleyebiliyoruz.


    Saygılarımla




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 19 Nisan 2022; 21:41:50 >
  • Peki üstad yakın fiyatlı ürünler yakın performans ve özellikte diyoruz özetle. O halde garanti, servis yedek parça konularını dikkate alarak hangisini tercih etmek akılcı olur.

    Sizin robotun ticari boyutta olduğu bilgisini atlamışım, ama fikrim değişmedi. Madem öyle, bir tane alırız sizin robottan forumdaki herkes birlikte kullanırız :) evden eve gönderme fonksiyonu olursa seviniriz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygzonair -- 20 Nisan 2022; 18:46:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    nasıl çözeceğiz?


    birde şarjı bitmiyor ki batarya ile alakasını merak ettim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 20 Nisan 2022; 11:27:17 >
  • @Hepsirobot hocam konuyu uzun süredir takip ediyorum en sonunda s7 almaya karar verdim ama teknik servis ve satıcı konusunda kararsız kaldım. Teknik servis ve satış sonrası ilgi olarak satıcı önerebilir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s7 ve s5 max arasında kalan birine ne önerirsiniz ? veya bunlar yerine şuna baksan daha iyi olur dediğiniz model var mı? asıl ana amaç süpürgesi

  • Lawlieth L kullanıcısına yanıt
    Üst düzey mopa ihtiyaç varsa S7

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    360 s8 mi roborock s5 max mı? Arada ort. 1000 TL fiyat farkı var . Ev 90 m2 .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intiveydemila -- 20 Nisan 2022; 12:30:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Hepsirobot
    Merhaba
    Roborock s5 marka robot süpürge “Laser distance sensor malfunctioned.” hatası veriyor. Üzerindeki turuncu kısım dönmüyor. Aldığımdan bu yana 2 yıldan fazla oldu dolayısıyla garantisi geçti. Nasıl tamir edebiliriiz ve ne kadara mal olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krdll -- 20 Nisan 2022; 14:9:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Hepsirobot Ali bey merhaba, daha önce ozmo 950 kullanıyordum ve pil sorunundan dolayı iade işlemi başlattım.

    yeni süpürge için arayışa girdim ve irobot i7 aldım ancak henüz açmadım. ev 120 m2 ve ozmo 950 de evi baştan sona 2 defa süpürebiliyorduk, i7 nin 75 dk lık süpürme süresi açıkçası kafamı çok kurcalıyori bir de bazı yerlerde sert zeminde süpürmede kırıntı bıraktığını yazmışlar. bazısı haritalama sorunu yaşamış vs.


    2 sene boyunca ozmoda hiç mop kullanmadığımız için mop özelliğini aramıyorum açıkçası. bu fiyatlarda roborock s7 süpürme süresi yönünden makul görünüyor ancak onda da garanti konusu kafamı kurcalıyor.


    benim için önemli olan kafamın rahat edeceği, süpürme ve haritada minimum sıkıntı yaşayacağım makineyi almak. sizin tavsiyeniz olur mu?

  • 80 M2 civarı bir evde kullanılmak üzere harita çizme özelliği olan bir robot süpürge arıyorum. Çok fazla bütçem yok minimum düzeyde nasıl bir şey alabilirim.

  • pharheke kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    İ7 temizlik konusunda oldukça iyidir ancak batarya kapasitesi düşük, doğrudur.
    S7 ise genel anlamı ile başarılı bir cihaz, sorunu pek yok.
    Servis konusunda bir şey diyemem.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    Merhaba
    İ7 temizlik konusunda oldukça iyidir ancak batarya kapasitesi düşük, doğrudur.
    S7 ise genel anlamı ile başarılı bir cihaz, sorunu pek yok.
    Servis konusunda bir şey diyemem.

    roborocklar için sizin servisinizde çözülemeyen sorunu bulunamayan parçası gibi durumlar oluşmuyorsa açıkçası bu da yeterli benim için. veya sizin farklı bir model öneriniz varsa değerlendirebilirim

  • pharheke kullanıcısına yanıt
    Çözülemeyen bir sorunları yok efendim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt

    ben dün istasyonu değiştirdim aynı ortamda 5 metre uzağa koydum hiç bir şey yapmadım ilk çalıştırmada önce eski yerine gitti sonra istasyonu kendi gitti buldu daha sonraki temizlikte direk yeni yerine gitti.

  • Krdll K kullanıcısına yanıt
    05519899836
    Yardımcı olurum tamiri için.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mop pro2+ için filtre tavsiyesi alabilirmiyim acaba bir çok satıcı var , kullanıp memnun kaldığınız filtre varmı acaba ?

  • velociraptor kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen hafta yazmıştım, çöp boşatlamlı sistemlere bakıyordum.Ama hem burada yardımcı olan arkadaşlar hem sonrasında yaptığım araştırmalar sonucunda pek şart değil dedim.Zaten daha maliyetli olacak(mış)

    Roborock S5 Max veya Mi Robot Vacuum Mop alacağım gibi görünüyor.

    Halı fazla yok , paspas atma özelliği olsa iyi olur parke ve seramik zemin var.Yani 3 farklı mod önemli.(Hepsiburada sitesinden karşılaştırma ekranına aldığımda s5 için Kuru ve Halı özeliği yazılmış diğerinde daha çeşitlilik yazılmış.Ama burada sitenin eksik bilgisi vardır sanıyorum.) Gece görüşü iyi olsun bi zahmet ama en önemli tercih nedenim teknik servis yedek parçaların konusu.Bunun için konunun son 10 sayfasını iyice okuyacağım.Burası kadar geniş kullanıcı yorumları olan yok.Site yorumları incelemelerde ise zaten teknik servis deneyimlerinden çok fazla bahsedilmiyor.Aldığımda 3-5 seferlik filtresini birlikte alırım zam yeme ihtimaline karşılık ama yedek parça temini yine önemli.

    ** Hadi 3.seçenek olsun Dreame D9 marka modeli ekleyelim. Bunun fiyatı 700-1500 aralığında daha ucuz .Yani aralarında çok fark yoksa bunu alırım sanki.Ama yazdığım gibi servis destek çok önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 20 Nisan 2022; 15:51:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • iRobot Roomba 693 Robot Süpürge Fiyatı ve Özellikleri Kampanyaları & Fırsatları - Teknosa


    bu ürün nasıl iş yapar mı? @Hepsirobot Birde hafızalı kaliteli bir şey için minimum kaç tl vermem gerekir. Tavsiyelerinizi bekliyroum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA7F58CB2 -- 20 Nisan 2022; 16:1:35 >
  • Roomba her zaman için sağlam ve dayanıklı, özellikle halı performansı çok iyi olan bir robottur.
    Mop özelliği yoktur, haritası da.
    Dediğiniz tür iyi bir robot için 5500TL ve üstüne bakmalısınız.
    Saygılarımla

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 22592260226122622263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.