Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1769. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.133
Cevap
1.507
Favori
2.653.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17671768176917701771
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Gayet makul bir cihazdır, iyi günlerde kullanınız.

Çok teşekkür ederim en çok süpürmeyi kullanacağız özellikle püsküllü halılardaki performansını çok merak ediyorum hocam.

• Boyner, yaptığı indirimin acısını çıkarıyor.

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

• quote:

Maalesef, bu robotun değil kullanılan teknolojinin bir eksisi. Lidar yuvarlak krom ayaklardan yansıyan ışığı tam olarak değerlendiremiyor.

Belki ön kameralı robotlar ile bir çözüme ulaşabilirsiniz: Dreame L10, MopPro 2+, S6MaxV, Ecovacs T8AIVI vb.

Hocamın dediği gibi t8 aivi kullaniyorum. Bu model krom ayaklara hiç vurmuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt
    Püsküllerde hemen her robot sorun yaşayabilir, bu konu robottan çok püsküller ile ilgilidir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Şubat ayında T8 aivi Docklı modelini aldım ama hiç kullanmadım. Ozaman onu satıp T9 alayım.

• Ali hocam lidar kulesinin linkteki videoda olduğu gibi çarpması tehlike arz eder mi?

https://photos.google.com/share/AF1QipPwONnYkg1cOTfjMLI3DJC7QDBsKZMDcbvBrMgL4zzTAnvbntiSIKIL2ak0jISJXQ?key=TkltWGlIYzRnWTE3Nm1mcTg5c2hHX09FZ1htY0NB

• SkiP_ S kullanıcısına yanıt

Hayır, bir zararı yok, zaten lidar kulesindeki switch zorlanmasını engelliyor.

• yaseminaxu Y kullanıcısına yanıt

ali hocam ne diyorsunuz sizce satıcıyla iletişime geçeyim mi @hepsirobot

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Burada galiba cihaz oraya girebileceğini düşünüyor fakat giremeyince önceden yavaslamadigi için sert çarpıyor.

• S5max güç 58w çekim gücü 2000pa
    Dreame d9 güç 40 çekim gücü 3000pa

Bunlara bakarak hangisinin çekim gücü daha iyi diyebiliriz. Bu modellerin haricinde uzun vadede üzmeyecek muadil model önerileriniz var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_1903 -- 18 Mayıs 2021; 18:31:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaseminaxu Y kullanıcısına yanıt

Gerek yok gibi, ürün açıklamalarında çift fırçalı olduğu görülüyor. Resimlerdeki çift fırça zaten.

• onur_1903 kullanıcısına yanıt

Sorun burada zaten, Dreame'nin bu değerleri her yerde eleştiriliyor. 40W üzerinden o cihazın yapısında 3000Pa imkansız matematiksel olarak.

İkisi de makul cihazlar ancak temizlik yeteneği emiş gücü ile ölçülmüyor robotlarda çünkü temizlik ünitesi zemine 'sealed' yani yapışık olarak dolaşmıyor hiç bir zaman. Emiş gücü ağırlıkla fırçanın zeminden topladığı tozu kiri hazneye taşımak için kullanılıyor.

• Yedek parça teminini nasıl sağlıyorsunuz arkadaşlar? (S6 pure)
    Misal 1 yıllık ihtiyaç olarak neler almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruel_crazy -- 18 Mayıs 2021; 19:28:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mop pro 2+ bugün geldi. Teknosa dan xiaomi Türkiye garantili aldım. Kurulumu yaptım ve ilk tanımayı başlattım.

%56 ile başladı evin %30u bitmeden şarjı bitti. Beklediğimden çok daha erken bitiyor bataryası. İlk tanıma diye olabilir mi? Standart performansta çalıştırdım.
    42 metrede %41 şarj harcıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: yaseminaxu

https://tr.aliexpress.com/item/1005002420484380.html?spm=a2g0o.placeorder.0.0.4aee20eaJ4gOpJ&mp=1

bu satıcıdan aldım inş çift fırçalı gelir daha önce bu satıcıda alınmış robot biliyor musunuz

Gümrük vergisi ne kadar tutuyor bir bilginiz var mı?

• quote:

Çift fırçalı T9 çok farklı temizlik yapıyor. Eğer bütçeniz yetiyorsa T8 anlamsız.

Hocam merhaba,  Dreame Bot L10 Pro Roboter-Staubsauger BLACK NEU 2021 nasıldır? T9 daha mı iyi

• andios kullanıcısına yanıt
    İlk kullanım minumum 3 saat şarjda tutmalıydınız
    Batarya bi dolsun 😄
    Haritalama yaparken
    Minumum değerlere getirip fırçaları sökünüz
    Mop pro2 kameralı lidar yok evin komple haritasını çıkarması için 3 kere yaptırın
    Takılacağı ortalıkta duran herşeyi kaldırın
    Zaman kaybetmeden belki 2. Turda da haritalamayı bitirebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estamemuchoo -- 18 Mayıs 2021; 23:59:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: andios

Mop pro 2+ bugün geldi. Teknosa dan xiaomi Türkiye garantili aldım. Kurulumu yaptım ve ilk tanımayı başlattım.

%56 ile başladı evin %30u bitmeden şarjı bitti. Beklediğimden çok daha erken bitiyor bataryası. İlk tanıma diye olabilir mi? Standart performansta çalıştırdım.
    42 metrede %41 şarj harcıyor..

xiaomi Türkiye garantili olduğundan emin misiniz. Ben geçen gün arayıp sordum net bir şey söylememişlerdi.

• dadas-25 D kullanıcısına yanıt
    T9 bu işin en iyisi, en gelişmişi, eşi benzeri olmayan bir cihaz.
    L10 da gayet güzel, yeni bir cihaz.

• andios kullanıcısına yanıt
    Çok yazık etmişsiniz bataryaya. Ömründen yediniz.
    Her kullanım kılavuzunda yazar ‘mutlaka tam şarj edin ve sonra çalıştırın’ diye.

• 
Sayfa: önceki 17671768176917701771
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.