Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1768. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.133
Cevap
1.507
Favori
2.653.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17661767176817691770
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • k_ucal K kullanıcısına yanıt

    Gayet iyi temizleyen oldukça eski bir robottur, 5 seneyi geçti.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, cevaplarınız için teşekkür ederim evet sitenizden de çok faydalandım ayrıca teşekkürler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar

    S6 pure geldikten sonra biraz uğraşmayla şarj standını buldu biraz şarj ettikten sonra haritalaması için en düşük güç modunda başlattık, fırçaları sökmedim açıkçası bilerek biraz kabiliyetini görmek istedim.

    İlk haritalama için sandalyeleri ve vazoları kaldırdık, boydan aynaları örttük, bilgilendirme için söylüyorum bizimki gibi ev komple boydan cam ise perdeleri kapatarak haritalandırın çünkü dışarıyı da haritalandırıyor, tamamen kapatmamıza rağmen bir iki noktada dışarıyı algılamış sanal duvar ile hallettik.

    Evimiz 125 metre kare net, sandalyeleri ve vazoları çekmiş vaziyette 79 metre kare alanı 83 dakikada yüzde 30 şarj harcayarak süpürdü, yazlık kullanımımızda halı yok bu şartlarda temizliği gerçekten iyi, evde cocker cinsi köpeğimiz var bol bol kıl döküyor, temizlik bittiğinde hazne taşıyordu neredeyse, ilk denemede gerçekten çok memnun kaldık çekim gücünden tabii ki halıda da görmek lazım ama beklentimiz yüksek değil, mop özelliğini henüz test etmedik.

    Eksi olarak şu anlık sadece sesini söyleyebilirim, en düşük mod olan sessiz modda bile en azından bizi rahatsız edecek kadar ses çıkarıyor, akşamları çalıştırılmaz anca gündüz vakti.

    Odalardan birisinde geçebileceği yer olmasına rağmen yatağın diğer tarafına gidip haritalandırmamış orayı haritaya nasıl dahil edebilirim bilen var ise memnun olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKattchup -- 18 Mayıs 2021; 9:11:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • juves01 J kullanıcısına yanıt

    Çok memnun oldum, teşekkürler.

  • Ben de çok uzun süredir robot süpürge araştırması yapıyordum. Önce Xiaomi mop pro bana yeter gerek yok daha fazla vermeye ( belki de doğrusu buydu) dedim. Araştırdıkça alim sitelerinin altındaki kullanici yorumlarından ve şikayet sitelerindeki olumsuz içerikli yazılardan etkilenince araştırmayı genişlettim. Roborock 6maxV, dreame d9, ilife a10s arasında gidip gelirken robogil luna 200 e karar verip Boyner üzerinden satın aldım. Karar vermemde firmanin verdiği garanti , ilgi ve daha önce yapılmış bir şikayetin bulunmaması gibi nedenler yatıyor. Umarım bu durum değişmez, uzun yıllar kullanır ve çevremizdeki başka kişilere de öneririz. Gelince de deneyimleri buradan objektif şekilde paylaşacağım. Foruma teşekkür ederim. Sayenizde bayağı bilgi sahibi oldum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt

    170m2 için o bütçe biraz düşük kalabilir. En iyi ihtimalle Dreams D9 / MopPro civarı bir şey düşünmelisiniz. Biraz üstüne S6Pure bulabilirseniz o da çok iyi olur. Robotlar siz evde yokken çalışmak üzere tasarlandığı için sessiz olmazlar genellikle ama tabii ki normal bir elektrik süpürgesinden düşüktür sesleri.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Hocam daha yeni hangi model önerirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • k_ucal K kullanıcısına yanıt

    Sadece süpüren zor artık, haritalı olarak bir tek iRobot'lar var denebilir.


    Moplu isterseniz çözüm çok tabii.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Hocam en son s5 maxı salondaki mobilyalarımın ayaklarının krom olması üzerine iade etmiştim. S5 max krom ayakları engel olarak algılayamayıp sürekli vuruyordu. Bir süredir takip etmiyorum robot süpürge formunu dyson süpürge aldım çok da memnunum fakat yine de koltuk altları için robot da almak istiyorum. Yeni modellerde krom cisimleri algılayabilen bir robot var mı acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bir arkadaşıma robot süpürge bakıyoruz. 3-5 bin tl civari bir öneriniz var var mı? Fiyat performans olarak ne önerirsiniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    170m2 için o bütçe biraz düşük kalabilir. En iyi ihtimalle Dreams D9 / MopPro civarı bir şey düşünmelisiniz. Biraz üstüne S6Pure bulabilirseniz o da çok iyi olur. Robotlar siz evde yokken çalışmak üzere tasarlandığı için sessiz olmazlar genellikle ama tabii ki normal bir elektrik süpürgesinden düşüktür sesleri.

    Hocam bütçeyi artırdım s5 max aldım sizin fikriniz nedir ?

  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt

    Maalesef, bu robotun değil kullanılan teknolojinin bir eksisi. Lidar yuvarlak krom ayaklardan yansıyan ışığı tam olarak değerlendiremiyor.

    Belki ön kameralı robotlar ile bir çözüme ulaşabilirsiniz: Dreame L10, MopPro 2+, S6MaxV, Ecovacs T8AIVI vb.

  • Opinion kullanıcısına yanıt
  • hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt

    Gayet makul bir cihazdır, iyi günlerde kullanınız.

  • MrKattchup kullanıcısına yanıt

    Kendime cevap vermiş olayım, ikinci çalıştırmada gitmediği yere gidip orayı da haritaya ekledi fakat perdeler açık süpürge yapınca duvarın ötesini de haritaya ekledi. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ7+ piyasadaki en iyi süpüren robotlardandır. Roborock performans olarak yanına yanaşamaz.

    yazmışsınız ya ali bey @Hepsirobot ECOVACS Deebot T9 AIVI bu sıralamanın neresinde sizce :)

  • yaseminaxu Y kullanıcısına yanıt

    iRobot ile Roborock arasında derim çok rahatlıkla - ancak tekrarlayayım, sadece kuru süpürme performansından ve tek fırçalı T9'dan söz ediyorum.


    T9 bazı serilerinde tek fırça ile, bazılarında ise iRobot Aeroforce çift fırça seti ile çıkıyor, sebebini bilemiyorum. Çift fırçalı T9'un iRobot'un herhangi bir modelinden çok daha iyi temizlik yaptığına dair hem laboratuvar, hem de kullanıcı testleri var elimde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 18 Mayıs 2021; 13:52:1 >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    https://tr.aliexpress.com/item/1005002420484380.html?spm=a2g0o.placeorder.0.0.4aee20eaJ4gOpJ&mp=1

    bu satıcıdan aldım inş çift fırçalı gelir daha önce bu satıcıda alınmış robot biliyor musunuz

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    T9 ile T8 arasında ciddi bir performans farkı var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Opinion kullanıcısına yanıt
    Çift fırçalı T9 çok farklı temizlik yapıyor. Eğer bütçeniz yetiyorsa T8 anlamsız.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17661767176817691770
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.