Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1771. sayfa)

-
-
Müthiş çekim olmuş. Son derece güzel çekmişsiniz, olay herkesin kafasında en iyi şekilde canlanır bu şekilde.
Çok çok teşekkürler.
-
Bu yeni lanse edilen Dreame L10 serisi işte. Mijia adıyla da çıkartıyorlar, başka isimlerde de. Hatta sanırım Viomi adıyla da çıkacak.
-
İlk önce ben de mop tankını toz tankı ile bütün sanmıştım 😁 Allah'tan hemen buldum toz tankını.
Yüksek performans filtresi denilen hepa filtre, adını öyle koymuşlar. Yalnız garip olan filtrenin uzerinde yikamayaniz yazdığı halde, kullanım kitapçığında belirli periyotlarla yikanabilecehi fakat sikmadan sadece kurutulmaya birakilmasi gerektigi yazıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
YIKAMAYIN!
Bakın, büyük harflerle yazdım.
-
Günaydın 😊🙋🏻♂️ Wifi menzil genişletici cihazlar da robot süpürgeler için en sağlıklı ğrün hangisi ? kullanan var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün akşam girdi şarja sabaha kadar eklemedim.
3 tur dönsün bakalım :)
Evet hocam telefon ile aradım kontrol edip geri döndüler 2 saat sonra xiaomi Türkiye garantili dediler.
Neyse sıfır yapmadık en azından hocam. Dün 20 saat kaldı şarjda.
-
Aynen dediğiniz gibi oldu. Kaldırabileceğim tüm engelleri kaldırdım. İlk tarama ve temizlik çok güzel şekilde bitti.quote:
Orijinalden alıntı: oqiBaya cevap yazılmış ama şunu eklemek lazım, orada yazan 42 m2 temizlenebilir alan, misal 135 m2 evim var 85 m2 temizlenebilir alanı çıkıyor bunu robotlar ortalama %65 şarj ile tamamlıyor.
Robotunuzda lidar yok ayrıca 5200 mAh , batarya sorunu yaşamak için çok çok büyük bir evinizin olması lazım.
İlk haritalama sessiz modda dolu şarj ile eve çeki düzen vererek yapılırsa daha düzgün daha temiz haritanız olur.
https://hepsirobot.com/robot-supurge-kurarken// Burada çok detay bilgiler var özen göstermenizde fayda var.
Şimdi 1 hafta evde değilim ama her gün 1 defa çalıştıracağım harita tamamlanması için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ozmo 950 ile aynı özelliklere sahip veya daha iyi aynı fıyat skalasında olan Türkiye garanti ve servis imkanı olan marka model olarak neler var şuan.
Garanti ve servis olayı önemli Amazon Türkiyeden alınan Ozmo 950 konusunda canımız yandı sözlerinde durmadılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Luna 200 e bakabilirsiniz. 9 aydır kullanan biri olarak öneririm. 1 kere de olumlu servis deneyimim oldu.quote:
Orijinalden alıntı: webmaster6181
Ozmo 950 ile aynı özelliklere sahip veya daha iyi aynı fıyat skalasında olan Türkiye garanti ve servis imkanı olan marka model olarak neler var şuan.
Garanti ve servis olayı önemli Amazon Türkiyeden alınan Ozmo 950 konusunda canımız yandı sözlerinde durmadılar.
Hocam operasyon tamam, dediğiniz gibi toz haznesiyle birlikte çekişi muazzam, ilginiz için çok teşekkürler, Ali bey’ede sizede forumdaki tüm yardımsever arkadaşlarada allah razı olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim
-
Rica ederim Ali bey
Biraz konuya katkım olabiliyorsa ne mutlu bana
Bende bir çok videosunu izledim
Yapay zeka ve lidar ile çok çok daha hassas işler çıkacağının kanıtı
Birde mastika aç
O kadar dönmeye üç beş atarsın ortaya artık 😆
Güle güle kullanın
Sizden de Allah
razı olsun
Güle güle kullanın
Ara sıra kafası karışabilir
Ozaman hemen müdahale etmeyin bekleyin sonra uygulamadan müdahale edin
Sakın elinize alıp yerini değiştirmeyin yoksa şarj istasyonu bulamayabilir yada yolunu şaşırır
Güzel cihazmış dimi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estamemuchoo -- 19 Mayıs 2021; 21:10:41 >
😄😄quote:
Orijinalden alıntı: estamemuchoo
Birde mastika aç
O kadar dönmeye üç beş atarsın ortaya artık 😆
Güle güle kullanın
Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X