|
Bilkom garantili hocam. Tcl de marka değeri yüksek son dönem takip ettiğimiz kadarıyla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Bilkom garantili hocam. Tcl de marka değeri yüksek son dönem takip ettiğimiz kadarıyla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
valla bende migrostaki meşhur cihaz vardı. ama amazonda 2100 e tcl i görünce alıverdim. migrosunkinin bi kere bataryasını değiştirmiştik forumdaki ali bey den @Hepsirobot gayet de iyi çalışıyor ama bunu bu fiyata görünce dayanamadım |
|
|
Sweeva 2000 cihazını 1+1 evde denedim. Evde çok eşya olmamasına rağmen alanlar kısıtlı olduğu için geçmesinde zorlanır diye düşünürken kolay girip çıkıyor. Ancak haritama özelliği olmadığı için temizlediği yerlerden tekrar tekrar geçiyor. Örneğin bir odaya yeni girmişken tekrar çıkabiliyor. Kumandadan ya da uygulamadan müdahale edilmesi gerekiyor. Bunu yapmakta kolay. Kutusundan yüzde 30 şarj ile birlikte geldi. Yüzde 50 olunca çalıştırmaya başladım. Yarım saat geçmeden şarj yüzde 10a indi. Belkide ilk şarjı tam olmadığı içindir. Yüzde 10 kalınca şarj istasyonunu arıyor uyarısı çıkıyor, temizliği kesiyor. Farklı bir odada olduğu için istasyona geri dönemedi. Bu anlamda çok bir şey beklemeyin müdahale etmek şart. İstasyona geri dönünce şarjı gene %33e yükseldi. Tam şarjla 150 dk çalışır deniyor, batarya bu şekilde dengesiz olursa iade ederim. Ama kullanım klavuzunda da ilk kullanımda tam şarj edin uyarısı da mevcut. Bir kaç kullanımda belli olur. Çekiş kuvveti gayet iyi, yarım saate yakın çalışmasına rağmen baya bir toz toplamış. Halıya çıkmasında sorun olmadı. Bir kaç kez sandalye ayaklarına çıkıp takılıp kaldı. Genel anlamı ile iş görür, temizleme işlevi iyi ancak beklentiniz çok olmasın. Haritalama özelliği olmadığı için ben evde yokken güzelce temizlesin, girmediği oda kalmasın diye alınmaz. Örneğin koltuk altı ile sehpa arasında sürekli gidip geldi. Temizlediği yeri sürekli temizlemeye başlıyor. Belkide benim alan dar olduğu için çıkamadı alet. Efektifli temizlemesi için gözönünde olması gerektiğini düşünüyorum. Siz evde yokken saçmalayabilir. Bu anlamda tutuk zekalı. Batarya olayı düzelirse parasına göre şimdilik iyi gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam bende aldım da az önce stok yakalayıp acaba bir odaya koyup kapıyı kapattığımda orayı temizleyip bir köşede durur mu yoksa durması için komut mu bekler kendi duruyorsa annemlerin işini görür diye düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
istasyonu dışında bir odaya kitlerseniz şarjı bitene kadar dolanır. İstasyonu ile aynı odadaysa şarjı bitmesine yakın dönüyor. Uygulamadan durdur seçeneği mevcut ama. uzaktan durdurabilirsiniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baphomett -- 21 Aralık 2022; 18:1:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bu paraya bu kadar, ben de 2099'a aldım geldi, haritalama isteseler koyarlar uygulamadan çizersin ona göre komut verir ama yapmıyorlar. bence bu fiyata da alınmaz, dediğiniz gibi kafasına göre dolanıyor, farklı oda bulacak da girecek de geri salona dönecek de imkanı yok. başında oturup kumanda ettikten sonra canavar gibi motorlu süpürgemi alırım elime süpürürüm. 7cm lik aletin çekimi asla ama asla koca aletle bir değil. haritasız robot tam bir saçmalık bunu bile bile aldım kafamı seveyim neyse... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 21 Aralık 2022; 19:44:15 > |
|
|
100 euro civarı fiyatı olan cihazdan çok fazla beklentiye girmemek gerekir. Bu kadar paraya bu kadar köfte dediğiniz gibi. 3 4 katını verirseniz çok daha iyi makinalar yok mu? var tabi. ama bütçe ve tercih meselesi. Yarım saat ya da ihtiyacınıza göre 1 saat çalışmaya ayarlayın, girmemesini istediğiniz yerlere yanında yollanan manyetik banttan çekin oralara giremesin. Eşikleri de atlıyor, bant çekilen yerlere de girmiyor, full şarjla 1.5 saat+ süpürme de sunuyor. Yanında 1 filtre + 2 yan fırça ve manyetik bant ta yollamışlar. kumandası var, mobil uygulaması da Google Home uyumlu, sorunsuz kontrol edilebiliyor. ileride ihtiyaçlarım farklılaşırsa, bunu satar 3 4 bin daha koyar daha iyi makina alırım diye düşünüyorum. Ben bu cihazı bu fiyata alabilmekten oldukça memnun kaldım. Herkes memnun kalmayabilir, siz de gördüğüm kadarıyla pişman olmuşsunuz aldığınız için. amazon.com.tr'den almışsınız, çok rahat bir şekilde iade hakkınızı kullanmanızı tavsiye ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 21 Aralık 2022; 21:40:3 > |
|
çok kararsızım 2bine uygun ama 4-5bine haritalı modele bütçe yaratırken o 2 bin eklenebilirdi. aslında isteseler bir yazılım yaparlar özellikle androidde, manuel komut sistemi var, haritanı çıkarır yönlendirirsin de uğraşmamıştır kimse. |
|
Şöyle 7-8 civarı haritalaması olan bir cihaz olsa da anneme alsam diye bakınıyorum. Telefondan ayarlayıp unutmam lazım. Kendim 360 s7 kullandım memnundum, uzaktan kontrol edebilmesi vs iyidi. Bu aralıkta 360 s10 alternatifi yok sanırım. |
|
Kendi kumandasından kontrol etmedim ama aşağıya kullanım kılavuzunun linkini bıraktım. Orada kumandanın fonksiyonları yazıyor. Bakabilirsiniz : TCL Sweeva 2000 Robot Vakum Kullanım Kılavuzu - Kılavuzlar+ https://tr.manuals.plus/tcl/sweeva-2000-robot-vacuum-manual#how_to_use_the_remote_control |
|