Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.808
Cevap
686
Favori
955.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de alıp almamak konusunda kararsız kaldım. s7 mi alsam almisken s5 max mi alsam bilemedim. amazonda olsa alirim da amazon da degil. 3100 e s6 prue kovaliyordum aslinda.

musteri temsilcisine sordum xaomi tr garantili dedi, genpa da teknik servis hizmeti veriyormus genpada calisan arkadasa sordum(ayrica xaomi web sitesindede var), bakalim insallah sorunsuz gelirde kullaniriz.

• Paylaşımı görünce gaza geldim, ben de aldım bir tane s5max hepsiburada’dan. Hep aklımın bir köşesinde vardı denemek bu robotları; fakat, vakit geçsin teknoloji daha gelişsin diye bekliyordum. Umarım faydasını görürüm.

Arkadaşlar bu ürün 2 ayrı dairede ayrı haritalama yapar mı? Fiyat 2.400 bu arada.
  • Arkadaslar hepsiburadan verdigim s5max siparisi ithal urun cikti. Sirkeciden heralde dogubank urunu :)
    Teknik servisi de kucukcekmece ideal secim a.s diye bir firma gorunuyor.

Siparis onceki temsilciyle gorusmem;

Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Beyaz Akıllı Robot Süpürge ve Paspas ürün Xiaomi Türkiye Garantilidir. Size yardımcı olmamı istediğiniz farklı bir konu var mıdır?

Aldiktan sonra irtibat sonucu;

Ürünleriniz garanti şekilleri değişebilmektedir. 6390**** sipariş numaralı Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Beyaz Akıllı Robot Süpürge ve Paspas (Beyaz) ürününüz ile ilgili garanti sürecinde herhangi bir sorun yaşamanız durumunda bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Ne desem az bunlara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightblueist -- 26 Nisan 2021; 17:59:38 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 26 Nisan 2021; 18:37:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xaomi tr Genpa anlasmali en azindan kucukcekmecedeki dandik bi servistense genpa gibi bir firmanin teknik servis hizmeti vermesi daha mantikli degil mi ?

Genpa dediğiniz bildiğimiz yılların cep telefonu servisi, onun da hali ve şikayetler ortada..

Öte yandan bu robot süpürgeler için özellikle de neredeyse en sorunsuz Roborock ürünleri için servis mevzusu o kadar abartıldı ki artık insanlar içinden çıkamaz hale geldi..

Robot süpürgeler yeni bir teknoloji değil, bildiğimiz tüm markalar da yılların markaları, modelleri oturmuş ürünler ...

3-4 bine alınan cihazlar için yüzlerce sayfa garanti servis konuşuluyor.. Her konuya gelen de aklı karışıp aynı sarmala giriyor...

Forumda diğer konulara bakın 10 bine iPhone fırsatı olunca kimse garanti konuşmuyor, ya da robot süpürgeden daha pahalı elektronik cihazlar, bilgisayarlar vs için.. Ama iş robot süpürge olunca garanti de garanti, servis de servis, amazon da amazon ...

Bu cihazlar o kadar çok arızalanıp çöp olan cihazlar değil, elbette arıza olabilir ama bir şekilde servis ve garanti alınabiliyor. Parçaları bulunmaz değil, Ali express bile temin edilebiliyor.

Diğer yandan bu konuda uzman @hepsirobot Ali bey gibi son derece güvenilir ve çözüm üreten bir servis hizmeti de varken ...

Sonuç olarak ihtiyaçlarınızı belirleyin, fiyat ve bütçe önemliyse ki bu devirde önemli avantajlı bir kampanya görünce alın geçin..

Her üründe olduğu gibi robot süpürgelerde de neredeyse sınır yok, ihtiyacınızdan fazlasını almayın derim özellikle de bütçenizi aşmayın...

• Hocam oncelikle bu kadar uzun cevap yazmissiniz tesekkur ederim ama benim demek istedigim mevzu sizin soylemek istediginiz seyler degil.

Garantisi bu firma diyipte baska bir servis hizmeti veren firmanin malini satamazsin. Hadi sattin diyelim musteriye boyle bir cevap veremezsin. Bu apacik musteriyi kandirmaktir.

10bin liraya iphone alan adam garantisini sorgulamiyorsa bizi baglamaz, ben turkiye sartlarinda aldigim urun bozuldugunda nereden nasil servis hizmeti alirim ona bakarim. Bu 100liralik urun icinde gecerli, insanlar parayi sokaktan toplamiyor. Toplayanda zaten bu forumlarda arastirma yapmaz.

Isteyen gider istedigi mali 100/200lira ucuza dogubanktan yada nerden alirsa alir o bizi ilgilendirmez.

Öte yandan "Garantisi bu firma diyipte baska bir servis hizmeti veren firmanin malini satamazsin." yorumunuzdan, Hepsiburada böyle bir şey yapmayacağı gibi buna ihtiyaç da duyacak ölçüde küçük bir marka değildir zaten.

Hepsiburada, bir pazar yeri.. Aynı ürünü pek çok satıcı satar ve o an ki satışta olan ürün ile ilgili sorunuzun cevabını vermişlerdir, siz de farklı bir satıcıdan almış olabilirsiniz..

Kısaca iddia ettiğiniz gibi müşteriyi kandırmak değildir, öyle bir firma değildir Hepsiburada..

"10bin liraya iphone alan adam garantisini sorgulamiyorsa bizi baglamaz" derken kendi adınıza demek istediniz herhalde, zira bizi temsilen söylediğinizi düşünmüyorum..

"Isteyen gider istedigi mali 100/200lira ucuza dogubanktan yada nerden alirsa alir o bizi ilgilendirmez." bunu derken de yine kendi adınıza konuşmanızda yarar var, evet isteyen istediği ürünü istediği yerden alır bu bizi değil kimseyi bağlamaz..

Buradaki paylaşımların temel amacı bilgi ve tecrübe paylaşımıdır.

• Hocam sen konuyu bilmiyorsun galiba bu urunler duj hepsiburada saticisindan alindi, benle beraber bir kac arkadas daha aldi okumadiysan son mesajlarda mevcut. Bende ona istinaden yazdim zaten, buna ragmen savunuyorsan birsey diyemem.

Yukarida adamlarla olan yazismalarimi yazdim diyorum ki Resmi Garantili urun diye satisini yapip bana merdivenalti ithalat yapan ve yine merdivenalti ne oldugu belli olmayan bir teknik servisten hizmet alabilecegim urunu sattilar sen kalkmis burasi pazaryeri bir cok satici var diyorsun. Ben satici olarak hepsiburadanin kendisinden urun aldim.

Bu hepsiburadadan son alisverisimdi zaten bidaha bedava veriyoruz deseler almam. Burasi tecrubelerin aktarildigi yer bende tecrubemi aktardim daha uzatip cevap yazip konuyu uzatmayin sizlik bir durum yok alan arkadaslar kendilerine gelen urune bakip yorum yazarsa sevinirim.

Lydsto R1

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 26 Nisan 2021; 20:58:40 >

• nightblueist kullanıcısına yanıt

Hocam robot süpürgelerde (resmi distribütörü satmıyorsa ki roborockun ülkede yok) maalesef durum biraz böyle sanırım. Tabiiki yanlış bilgilendirme kabul edilir bir şey değil. Amazon satıcılıda da çok farklı değil ben amazon satıcılı aldım onda da güncel dijital diye bir firma teknik servis olarak gözüküyor, zaman zaman firma değişiyor. Amazonun cevabı da benzer ve iade vs durumlarında amazon iade alıyor. Amazon tecrübemden dolayı benzer bir durum olabileceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerci46 -- 27 Nisan 2021; 0:18:44 >

Hocam amazon farkli, onlarda garanti aslinda amazonun kendisi gibi birsey, aldigim 90liralik sarj aleti bile 6ay sonra bozulunca gonderin iade alalim yenisini siparis verebilirsiniz dediler, fiyat farkini bile ben istemeden hesabima yollamislar. Amazon ayni urunu kendisi satisa cok az ve kisa sureli sundugu icin bir turlu denk getirip alamadik .)

Haklısınız amazon bu konuda iyi dediğiniz gibi. Ama tahminim bir firma ithal ediyor ve bir servisle anlaşıyor. amazon ya da hepsiburada nasıl bir ilişkileri varsa kendi satıcılı olarak satılıyor. Hepsiburada nın bir sorun yaşandığında uygulaması nasıl olur bilemiyorum tabiki.

Orijinalden alıntı: cerci46

Haklısınız amazon bu konuda iyi dediğiniz gibi. Ama tahminim bir firma ithal ediyor ve bir servisle anlaşıyor. amazon ya da hepsiburada nasıl bir ilişkileri varsa kendi satıcılı olarak satılıyor. Hepsiburada nın bir sorun yaşandığında uygulaması nasıl olur bilemiyorum tabiki.

Bu asamada bunu yapan firma (hepsiburada) ben sanmiyorumki ariza durumunda sattigi urunun arkasinda dursun.

Bilen varsa sorayim, urunun kutusunu actim (garanti belgesi icinde oldugundan mecbur kaldim.) Simdi bunu iade talep etsem durum nasil oluyor?

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.