Ben alabildim üstad 5 dakka önce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ben de alıp almamak konusunda kararsız kaldım. s7 mi alsam almisken s5 max mi alsam bilemedim. amazonda olsa alirim da amazon da degil. 3100 e s6 prue kovaliyordum aslinda. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightblueist -- 26 Nisan 2021; 17:59:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 26 Nisan 2021; 18:37:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xaomi tr Genpa anlasmali en azindan kucukcekmecedeki dandik bi servistense genpa gibi bir firmanin teknik servis hizmeti vermesi daha mantikli degil mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam oncelikle bu kadar uzun cevap yazmissiniz tesekkur ederim ama benim demek istedigim mevzu sizin soylemek istediginiz seyler degil. Garantisi bu firma diyipte baska bir servis hizmeti veren firmanin malini satamazsin. Hadi sattin diyelim musteriye boyle bir cevap veremezsin. Bu apacik musteriyi kandirmaktir. 10bin liraya iphone alan adam garantisini sorgulamiyorsa bizi baglamaz, ben turkiye sartlarinda aldigim urun bozuldugunda nereden nasil servis hizmeti alirim ona bakarim. Bu 100liralik urun icinde gecerli, insanlar parayi sokaktan toplamiyor. Toplayanda zaten bu forumlarda arastirma yapmaz. Isteyen gider istedigi mali 100/200lira ucuza dogubanktan yada nerden alirsa alir o bizi ilgilendirmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam sen konuyu bilmiyorsun galiba bu urunler duj hepsiburada saticisindan alindi, benle beraber bir kac arkadas daha aldi okumadiysan son mesajlarda mevcut. Bende ona istinaden yazdim zaten, buna ragmen savunuyorsan birsey diyemem. Yukarida adamlarla olan yazismalarimi yazdim diyorum ki Resmi Garantili urun diye satisini yapip bana merdivenalti ithalat yapan ve yine merdivenalti ne oldugu belli olmayan bir teknik servisten hizmet alabilecegim urunu sattilar sen kalkmis burasi pazaryeri bir cok satici var diyorsun. Ben satici olarak hepsiburadanin kendisinden urun aldim. Bu hepsiburadadan son alisverisimdi zaten bidaha bedava veriyoruz deseler almam. Burasi tecrubelerin aktarildigi yer bende tecrubemi aktardim daha uzatip cevap yazip konuyu uzatmayin sizlik bir durum yok alan arkadaslar kendilerine gelen urune bakip yorum yazarsa sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 26 Nisan 2021; 20:58:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam robot süpürgelerde (resmi distribütörü satmıyorsa ki roborockun ülkede yok) maalesef durum biraz böyle sanırım. Tabiiki yanlış bilgilendirme kabul edilir bir şey değil. Amazon satıcılıda da çok farklı değil ben amazon satıcılı aldım onda da güncel dijital diye bir firma teknik servis olarak gözüküyor, zaman zaman firma değişiyor. Amazonun cevabı da benzer ve iade vs durumlarında amazon iade alıyor. Amazon tecrübemden dolayı benzer bir durum olabileceğini düşünüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerci46 -- 27 Nisan 2021; 0:18:44 > |
Hocam amazon farkli, onlarda garanti aslinda amazonun kendisi gibi birsey, aldigim 90liralik sarj aleti bile 6ay sonra bozulunca gonderin iade alalim yenisini siparis verebilirsiniz dediler, fiyat farkini bile ben istemeden hesabima yollamislar. Amazon ayni urunu kendisi satisa cok az ve kisa sureli sundugu icin bir turlu denk getirip alamadik .) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Haklısınız amazon bu konuda iyi dediğiniz gibi. Ama tahminim bir firma ithal ediyor ve bir servisle anlaşıyor. amazon ya da hepsiburada nasıl bir ilişkileri varsa kendi satıcılı olarak satılıyor. Hepsiburada nın bir sorun yaşandığında uygulaması nasıl olur bilemiyorum tabiki. |
Bu asamada bunu yapan firma (hepsiburada) ben sanmiyorumki ariza durumunda sattigi urunun arkasinda dursun. Bilen varsa sorayim, urunun kutusunu actim (garanti belgesi icinde oldugundan mecbur kaldim.) Simdi bunu iade talep etsem durum nasil oluyor? ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |