Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.775
Cevap
682
Favori
949.770
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayin izmir..bunun icin apayri konu var orada daha bilgili arkadaşlar var...robot süpürgeler hakkinda.Burasi firsatlar
  • Ooo burada muhabbet varmış.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Hocam hoş geldiniz. Derdimiz çok büyük amazon satıcılı bir roborock yok... 📿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar amazon türkiye satıcılı robot süpürge aldığımızda bozulursa garanti işlemi nasıl oluyor
  • abu55 A kullanıcısına yanıt

Yaşadığımı söyleyeyim.

kendilerine aldığım 4 ay oldu. Size göndereyim yetkili servise yönlendirin dedim. Siz bize gönderin iade edelim dediler. Etik bulmuyorum, önce tamire yollayın dedim. Böyle bir sürecimiz yok dediler.

kendilerine neredeyse 4 aylık, her gün kullanılmış robotu gönderdim ve iade aldılar.

çok yanlış yapıyorlar. Gene de kendilerine saygımdan amazon satıcılı bir robot süpürge için sabırla bekliyorum. Üstüne 2500 lira daha koyacağım.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Abi dur konuyu toplamaya calisiyorum..sozde sen burda yoktun yaaaa 😔
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

Tamam tamam, sessiz sessiz bi köşede otururum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

Bu mesaj silindi.

hocam iade nedeni nedir, ürün mü satıcı kaynaklı mı problem.

• Jayus kullanıcısına yanıt

Sarj standını bulamadı

• Merhaba s5 max ı olanlara bi sorum olacak.
    Gece %100 şarjı varken fişini çekiyorum sabah açıyorum programı şarjı %75 kalmış sizde de böyle mi oluyo acaba yoksa robotta sıkıntı mı var?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • harubate H kullanıcısına yanıt

hiç fişten cekip denemedim. bu akşam unutmazsam bi deneyeyim. yarın cevap yazarım hocam.

Fişi çekmemeniz gerekiyor, cihaz zaten dolunca şarjı keser ..

Fişten çekilmez hocam buna göre üretilmişler bir hafta on gün vs üzeri kullanmayacaksanız fişten çekip kapatılır sadece robot süpürgeler
  • Süpürgenin fişi tvnin uzatma kablosuna bağlı gece yatarken kablodan buton ile kapatıyoruz.

Fişten neden çekilmez onu anlamadım yani süpürgenin şarjı durduk yere %100 den 75e düşmesinin sebebi fişten çekmem mi oluyor hata bende mi yani?? Bu 25 nereye gidiyor?

Tv niz, buz dolabınız vs vs direk şebeke enerjisiyle besleniyor hocam arada bir pil/batarya yok.

Pil optimizasyonu için sürekli şarjda kalması daha sağlıkı.

Siz fişi çektiğiniz için şebeke enerjisi kesiliyor ama robotu power tuşundan kapatmıyorsanız wifi/CPU gibi birimler çalışıyor robatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 18 Mart 2021; 18:12:17 >
    Robot süpürgeler teknolojisi gereği sürekli olarak internete bağlı ve iletişimdedir. Bu sebeple fişten çekmeniz halinde yine iletişimde olacağından batarya üzerinden wifi, led vs. güç tüketimine devam eder. Fişte takılı olduğu sürece bu tüketimi istasyondan faydalanarak harcar, BMS (Batery Management System) bataryanızın şarj durumunu kalibre edeceğinden batarya ömrü için fişi çekmek daha zararlı olur.

Öte yandan Tv dahil olmak üzere sürekli şebeke elektriğinin fiş veya anahtar üzerinden kesilmesi elektronik cihazlarda da zamanla arızaya sebep olabilir.. Bu tür cihazlar genelde ilk voltajı aldığında arızalanır.

• Gece modemin de fişini çekiyorum bağlı değil yani.Robotun wifisi sürekli açık onu biliyorum ama bağlı değil yine o kadar çok bir tüketim olmamalı. cpu neden çalışıyor robot çalışmazken?

Şimdi bu durum normal mi diyosunuz yani sizde de mi aynı şekilde pil azalıyor mu denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harubate -- 18 Mart 2021; 18:32:47 >

Normal hocam denemedim hiç ama bu konu defalarca soruldu bir örnek

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147966910

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.