< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (206. sayfa)

-
-
Peki bir diğer sorum aynı anda süpürme ile mop özelliğini kullanıyor musunuz yoksa mop için ayrı süpürme için ayrı mı kullanıyorsunuz? Ben ikisini de aynı anda yaptırdığımda halının bazı yerlerini ıslattı bazı yerleri de kuruydu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Süpürmeyi ayrı mop ayrı yaptırıyorum, mop yaptırdığımda süpürme modunu en düşüğe alıyorum ki öncesinde süpürmüş oluyorum genelde. Halı meselesini no mop zone ayarlamak ya da halıları kaldırmak ya da kenarlardan katlayarak halıya çıkmasını önlemek gibi yöntemler uygulayabilirsiniz. -
Robotun wi-fi si açık hocam yani ortamda modem yok ama cep telefonunuzun wi-fi açık anten sürekli enerji harcıyor .
Cpu sistem saati ve olası bir programlı temizlik için beklemede.
360 S serilerinde 12 saat testleri yaptım dock fişi çekik cihaz açık (uykuda) ortalama %10-15 kayıp verdi.
Robot kapalı olarak (power tuşundan) maks. %5 kayıp verdi.
Bilmiyorum robotunuz yeni mi? Doğru şekilde ilk şarj yapıldı mı? Pil rodajında da fişi vs çektiyseniz yapacak birşey yok...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1
Hafta sonu halılar kalkar robot yerleri cillop yapar
Viomi se modelini kullanan var mı arkadaşlar? Nasıldır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 19 Mart 2021; 9:33:19 > -
ÖM üzerinden merak ettiklerinizi sorabilirsiniz..
Robot süpürgeler hakkında öğrendiklerimi aktarmaya çalıştım. Sorularınızı buradan veya ÖM üzerinden de sorabilirsiniz. Bir çok üstat yardımcı oluyor, bende kendi dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. İyi seyirler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 19 Mart 2021; 9:48:5 >
Özelliklerine göre f/p ürünü. Yazılım ve malzeme kalitesi düşük. Fiyatına göre çok güzel robot ama bana her an için arıza açmaya müsait gibi geldi. Varsa bütçeniz üstüne çıkmanız daha güzel olur.
Herkese merhaba arkadaslar,maalsef başından sonuna kadar okuyamadım kuusra bakmayın şimdiden.Evimiz 3+1 196 m2(brüt) max 4000 civarı bir robot bakıyoruz evde kedi ,köpek ya da kuş yok.Robogill stella 100 fena degil gibi ama telefondan uygulama yok keza bizim icin olmazsa olmaz degil ama müsteri hizmetleri tam izah edemedi sanırım ya da ben yalnıs anladım haritalama yok gibi daha çok rastgele buluyor gibi açıkcası soğuttu.Komsumda roborock s5 max var bayagı memnun.Sizce onu alıp sorunsuzca kullanabilir miyim ya da bu limitlerde baska tavsiyeniz varmı?Ama hem silme hem süpürme yapmasını istiyorum.Simdiden tesekkürler herkese.
-
Evinizin büyüklüğü ve bütçeniz ile S5 Max doğru bir ürün olacaktır ...
tesekkür ederim sanırım onu alacağız gibi ama bilgi sahibi olmadığım icin danışmak istedim.Aslında robogil stella 1000 tl den fazla daha ucuzKötümü o cihaz hocam?
-
Stella 100 rastlantısal çalışan bir robot teknolojisen sahip yani Lidar'lı hiç bir robotla kıyaslanamaz hocam. Boynerde Luna 100 Boyner'de indirime girmişti o kameralı bir robot ama yine bir Lidar'lı robot gibi gelişmiş haritalama ve yazılım özelliklerine sahip değil.
m² yüksek o sebepten Lidar'lı robotlar sizin içn daha uygun;
S5 max kendini kanıtlamış kaliteli bir cihaz ancat TR de resmi satış ve servisi yok, alacağınız satıcıyı iyi araştırın soruşturun.
S5 max için muadil bir cihaz 360 S9 önerebilirim uzun dönem incelem videomuz LİNK TR de resmi bir satış ve servisi var şuana kadar makul ama artan bir hizmet sundular (ay sonu stok gelecek deniliyor)
S5 max ile aynı olup sadece doğal damlatmalı mop sisteminesa hip / su hazensi 115ml daha az kapasiteli / ön çarpmışma tamponunda kauçuk bariyeri olmayan S6 Pure mevcut.
-
Prensip olarak hiç bir ürüne kötü diyemem. Bu ürün daha küçük evlere uygun ve daha basit bir teknolojiye sahip bir ürün...
3.000₺ bandı düşünüyorsanız Mop Pro alabilirsiniz ama evinizin m2 si büyük olduğundan tek şarjla bitiremeyebilir, arada şarj olup kaldığı yerden devam eder..
Bütçeniz ve evinizin büyüklüğü için S5 max gerçekten ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır.. Genel anlamda herkesin memnun kaldığı bir ürün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 19 Mart 2021; 11:27:27 >
Peki hocam sizce mijia 1 c mi viomi se mi ? İkisinin de üstün yönleri var.
tesekkürler cevabınız icin ama s9 maalesef satıcıda yoktu.Bu xiaomi de emsal ürün varmı hocam?ya da yedek parca sorunu olmaz diye robogil'e baktım ama onun da üst donanımları çok pahalı maalesef.Peki burda distribütörlüğü ve düzgün servisi olan başka marka var mıdır?yedek parca ya da olası arız icin kafayı yemek istemiyorum:=)
-
Mop pro için yere kadar uzanan tülleri duvar olarak görüyor diye bir yorum okudum. Bilgisi olan var mı? S5 max almaya beni iten tek konu bu olacak yoksa. -
360 s9 için ay sonu stoklarda diye yazmıştım
Roborock s5 max için Ekay var.
hocam ay sonu kelimesini bide hanımlara anlatmayı deneyin:=)
-
Hem Mop Pro da hem de S5 Max de Lidar nedeniyle tülleri engel olarak görüyor.. Tülleri temizlik sırasında toplamak gerekir..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X