Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.775
Cevap
682
Favori
949.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bi lidar bozulma oranını sorun derim Ali bey'e ..
  • Ben de giriş seviyesi bakıyorum . Yukarıda irobot tavsiyesi ile bakınca a101 de 1499TL ye alınabilir gözüküyor . İyi midir fiyat ?

https://www.a101.com.tr/elektronik/irobot-roomba-606-robot-supurge/

(sepette 100tl düşmesi ile)

• Oranlara bakarsak garantili urun almamak lazim ya bozulmazsa diye
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Oranlara ve verilere bakmayalım neye bakalım o zaman? Bozulma olasılığı yüzbinlerde bir olan ihtimallere bakalım, herkes 500₺ - 1.000₺ fazla ödesin..

Foruma bakalım marka fanlarının, alışveriş siteleri fanlarının peşinde koşalım, koşturalım yani öyle mi?

Sigorta poliçesi mi alıyoruz?

Garantisiz sıfır ürün mü var?
  • Alin nasa iletisimden vs de bakin bakalim garantisi sifir urunmu var...yada linex gizasmart tan...ali hocamim %3 normal oranlar dahilinde dediği biyerde sizin yuzbinlerde bilmemkac biraz sallamasyon olmuş gibi
    Yani ne kadar güzel denk geldi, sallamasyon nasıl oluyormuş bakalım detaya o zaman...

2020 yılı içerisinde eş dost ve kendim için toplam 13 robot süpürge almışım..

Bunlardan ikisi Nasa iletişimden.. Biri akrabam biri arkadaşım için, sizin garantili diye dediğiniz yerden biri 650₺, diğeri 575₺ daha uyguna..

Ürünler sıfır jelatinli, ambalajlı geldi.. Adı üzerinde sıfır ürün, şaşıracaksınız belki ama faturaları da mevcut.. Hatta garanti belgeleri bile çıktı kutudan ihtiyaç olmasa da..

Sadece bu iki cihaz için 1.225₺ daha daha az ödenmiş oldu..

Ekim ve Kasım ayından beri sorunsuz bir şekilde çalışıyorlar ve 2 yıl yasal garantililer..

Senin örneğinle ki gerçekçi olmamakla birlikte her 100 üründen 3 ünde arıza durumu yaşansa bile ve en düşük fiyat farkını 500₺ kabul etsek, 97 x 500₺ = 48.500₺ fazladan ödenmiş rakamdır ki bu adet Türkiye için her 1 saatten daha az sürede satılan adettir.

Gerçekten yazık bu millete, bu paralar nereye gidiyor var sen hesap et artık..

Edit: Diğer yandan bu mantıkla herkes gitsin 15bin ₺ lık iPhone u Apple Store'dan alsın, ama kimse nedense gidip üreticisi olan Apple dan almak yerine paralel ithalat cihazları alıyor.. Garantiyi niye dert etmiyor bu insanlar? Üstelik 1-2 bin ₺ fark için ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 15 Mart 2021; 0:22:15 >

• Selamlar,

n11'de bir satıcıdan garanti bonus indirimiyle 3740 TL'ye Roborock S5 Max'ı aldım. Bu cihazların kullanım batarya vs ömrü nedir? İyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim, pek araştırmadan almış bulundum.. S6 Max V ile arasında 1200 TL kadar fark vardı değer miydi sizce?

• Beavis. kullanıcısına yanıt

Fiyat ve satıcı açısından birşey diyemem ama s6 maxv arasında 1250 tl lik fark olmadığını söyleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hiçbirşey bilmeden piyasanın en stabil sağlam cihazlarından birini almışsınız valla bravo! 😁

İşin içinde olan mühendisi Ali abi 18-24 ortalam batarya performansını sergilediği ömrü 18-24 ay der.

• Teşekkür ederim  @needacar

1,5-2 sene pil ömrü biraz az geldi, umarım pil falan değiştirip kullanmaya devam edebiliyoruzdur.. 2 sene sonra çöp olmayacak bir cihazdır inşallah.   @mali_bu16

pil değişimi tabii ki mümkün 

Fan gibi devirli donanımlar pilleri yorduğu için ve düzenli temizlik temel amaç olduğu için çok doğal aslında. Cep telefonları gibi düşünün.

18-24 ay sonunda kesin pi değişimi ister gibi düşünmeyin ortalama hergün kullanılan bir cihaz için verilen veridir bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beavis.

Selamlar,

n11'de bir satıcıdan garanti bonus indirimiyle 3740 TL'ye Roborock S5 Max'ı aldım. Bu cihazların kullanım batarya vs ömrü nedir? İyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim, pek araştırmadan almış bulundum.. S6 Max V ile arasında 1200 TL kadar fark vardı değer miydi sizce?

piyasanın en mantıklı cihazı roborock s5 max mıdır? f/p durumu nasıldır? robot süpürge almak istiyoruz da bu piyasa hakkında hiçbir fikrim maalesef yok. şu yaşam pahalılığında 3-4k arası fiyat normal gibi duruyor. önerilere de açığım ayrıca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    Valla bana roborock z5max in pompali su haznesi gereksiz geldi..S6 pure aldim.Ayni cihaz 600 tl gibi az 💸 verdim..ayni mal ayni saglamlik ayni dayaniklilik

Hayırlı olsun Reis 

Güzel ve sağlıklı günlerde kullan inşallah 

S6 pure sorumlumuz sensin taşeron Robot Kafa  

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    😄hacim bende eksiyon kem filan yok nasil yapcaz.sagolasiniz bu arada....3425 tl ye tuketici hakem heyeti(evofone) garantili aldim.

Merak etme aksiyon kamerasındansa ortalama bir cep telefonu video kaydı çok daha doğal ve temiz oluyor 

Bizim ne imkanlarla (elimizdeki sınırlı) içerik hazırladığımızı en iyi bilenlerdensin 

• Hala amazon satıcılı herhangi bir robot süpürge bulamıyorum. Niyetim s5 max ya da s6 pure almak ama bulamıyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabını ihtiyaçlarınız belirliyor..

- Evin m2 si?
    - Eşya yoğunluğu?
    - Halı yoğunluğu?
    - Bütçeniz?
  • -ev 183m2
    -eşya yoğun diyebilirim.
    -halı her odada var. 3 oda 1 salon.
    -4k bütçe baş ağrıtmayacak bir cihaz için normal diye düşünüyorum.

aklımda 3 model var. bazıları için indirim bekleyebilirim. çok acelem yok. kardeşimde viomi 2, komşuda viomi 3 var ama sanki roborock daha kaliteli gibi geldi. onda da ek garanti almak gerekecek. roborock v5 max çekim gücü diğerlerine nazaran az gözüktü.

roborock v6 maxv (garanti için sitesinde 400₺ yazıyor)
    lydsto r1
    viomi 3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.