Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.775
Cevap
682
Favori
949.712
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de secemiyorum, çok seçenek var. Amazon ecovacs ozmo 950 siparişlerini iptal etti. Çok içime de sinmisti.

Anker aufy l70 özelliklerine de baktınız mı? Ben en çok buna yakınım. 3600leri görmüş,o fiyatlara tekrar düşer diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali_bu16

Foruma özel 4.1k

hocam ben konuya yeni dahil oldum. satıcı kim iletişim bilgileri nedir acaba?

• ep07 E kullanıcısına yanıt

Hoşgeldiniz

Satış ve servisi ülkemizde nadir işini iyi yapan firmalardan olan Ekayonline hocam ( ithalatçı )

Dilerseniz evinizin m2, halı eşya yoğunluğu, mobilya yüksekliği gebel beklentiler gibi ipuçları verirseniz yardımcı olur konuda üyeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 23 Şubat 2021; 23:23:0 >
  • tramp.life kullanıcısına yanıt

4900'e yok

• serghat kullanıcısına yanıt

Dün almaya girdim ecovacs gelmeyince ucuza yöneleyim dedim kısmet olmadı:)

• cipiares C kullanıcısına yanıt

MARCS Store isimli mağazadan alışveriş yapıp kullananlar vardı. Vergiler falan dahil 666$ olarak satılıyor. Banada almak mantıklı gelmişti aslında ama şimdilik düşük bir model alıp ileride daha üst seviye bir robot almak için vazgeçtim.

• koyuncuh K kullanıcısına yanıt

Dün bu fiyatti. Linkteki saticiya dikkat etmek lazim. Amazon Germany nin stogu bitmis belli ki. Duzenli takip edilirse yakalanabilir.

• Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+ 3D arkadaşlar bu robot sürüpürge nasıldır ? Emiş 3000pa 5200 pil. Alıpta kullanan var mı yada inceleyen ?

şuan 3900TL civarı fiyatı

• hoodan kullanıcısına yanıt
    Kargolandi mi hocam?
  • Arkadaşlar S5 max alacağım garantisinde sıkıntı olmayan bir link paylaşabilir misiniz şimdiden teşekkürler

• unforgiven55 U kullanıcısına yanıt
    Amazon dan amazon satıcı lı alırsan başın ağrımaz. Bazen stoğa giriyor. Takip gerek.
  • Baktım ama şuan yok galiba.. teşekkürler ilginiz için

• unforgiven55 U kullanıcısına yanıt
    Ekayonline yazin..servis konusunda onun gibi yok Türkiye de..amazon saglamdir ama tamir etmez iade alir direk
  • Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+ 3D arkadaşlar bu robot sürüpürge nasıldır ? Emiş 3000pa 5200 pil. Alıpta kullanan var mı yada inceleyen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepbluee61

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+ 3D arkadaşlar bu robot sürüpürge nasıldır ? Emiş 3000pa 5200 pil. Alıpta kullanan var mı yada inceleyen ?

+1

• robot süpürgeler, elektrikli süpürgelerden iyi mi, onlara yakın mı?

yeni evlenen birine hangisini önerirsiniz?

• Roborock S5 max Amazon satıcılı olarak stoklarda şu an. 4199 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepbluee61

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+ 3D arkadaşlar bu robot sürüpürge nasıldır ? Emiş 3000pa 5200 pil. Alıpta kullanan var mı yada inceleyen ?

Bende bu modeli gözüme kestirdim ama mop prodan fiyat farkı kadar iyi midir bilemiyorum. 140m2 çok eşyalı bir evimiz var. Büyük halısız mutfak için mop özelliği istiyorum. Tavsiyelere açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrzmn

Roborock S5 max Amazon satıcılı olarak stoklarda şu an. 4199 TL.

Fiyatı nasıl hocam piyasada 3900 ile 4500 arasında genel marj mevcut. Amazon satıcılı 4179 tlye aldım. ürün muadillerine göre iyi midir? bir de garanti konusunda amazon satıcılı olmasının bir avantajı olur mu net birşey yazmamışlar sitede garantiyle ilgili?

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.