|
|
|
|
|
|
|
Evet hocam. Lydsto R1 ne,ilk defa duydum.hemen alayım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan_Taner -- 25 Şubat 2021; 22:37:28 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan_Taner -- 25 Şubat 2021; 22:38:32 > |
Teşekkürler ama çok içime sinmedi. Daha oturmuş, kullanıcısı olan bir model istiyorum. Xiaomi ürünlerini de pek tercih etmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
arkadaşlar 1 aydır 360 s7 kullanıyorum memnunum.distribütör servis desteği var.fakat daha uygun fiyatlı olsun bütçem bu kadar diyenler için https://www.hepsiburada.com/xiaomi-viomi-se-vacuum-cleaner-lazer-sensor-robot-supurge-ve-paspas-p-HBV000011316J?magaza=TEKNOVO&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.81 tavsiye ederim.Xiaomi Viomi Se modeli moplu, lidarlı ve harita kayıt özelliğine sahip. bonus kartınız varsa bonusflash uygulamasından katılıp garantipay ile ödeme yaparak hepsiburada 75 ve eticaret 50 bonus kampanyalarına katılarak 1952 tl ye maledebilirsiz. 7 taksitle alabilirsiniz.servis desteğini ithalatçı firma sağlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thk123 -- 27 Şubat 2021; 14:43:51 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0mic -- 27 Şubat 2021; 17:25:5 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |