Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.775
Cevap
682
Favori
949.672
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

160 m2 ev. cok esya yok ama gereksiz buyuk bi mutfagimiz var. sadece oraya bile mop atsa yeter die dusunduk. bir de cocuk olunca cok rahat oluyor bu supurge dediler. ben hic sanmiyorum ama emir demiri keser. :/

• 100 m2 için s5 yada s 6 gibi süpürge almaya gerek var mı ?
  • deepbluee61 kullanıcısına yanıt
    Yok tabii ki...360 s7 alingecin.
  • deepbluee61 kullanıcısına yanıt
    100 m2 icin, 2.500 ma cekim gücüne sahip( sınıfında daha iyi çekim gücü yok, tek dezavantajı 120,130 m2 üstü bataryası yetmiyor) 1c mop vacuum almanızı öneririm kendim kullanıyorum
  • resulalan kullanıcısına yanıt
    Hocam ben buna 3 ayımı verdim hergun araştırarak video izleyerek. İki cihaz çok benzer roborock daha ustun bır cıhaz sızın de bıldıgınız gibi ama o üstünlüğü 1.000 tl fark yaratacak üstünlük değil. 2.900 seviyelerinde mop pro alınız
  • Radical Brain kullanıcısına yanıt
    Vacuum mop pro hocam düşünmeyin bile
  • TiLtay T kullanıcısına yanıt

hangisi hocam 360 mi xiaomi mi ikisi de ayni isimde geciyor sanirim. :/

Oda oda temizletiriz bir kerede tüm ev zor olur derseniz ki zor olur 360 S7 / mop pro

Ama tam ev temizlik modunuda kullanırız veya detaylı temizlik (tur sayısını x2 gibi) o zaman pilde önem kazanır ama o bütçeye Dreame D9 dan başka alternatif zor.

• Volkan_Taner kullanıcısına yanıt
    Amazondan alinma sifir/kapali kutu 920 verebilirim o fiyata.
    Xiaomi hocam, yazılımı, uyguluma kullanımı, odaları ayırma, istediğiniz bölgenin seçimi, sanal duvar kullanımı vs..

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro
  • biyikliadam kullanıcısına yanıt
    Hangi fiyata ?
  • Selam arkadaşlar bende 360 s7 pro aldım . Suan bonus kart ile 2.330 TL ye geliyor bonusları düşersek.

Fiyat sepette 2.474 TL ye düşüyor . Bonus kartın suan garanti pay ödemesine hb de 75 TL ve 50 TL bonus kampanyaları var birleşiyor . Ayrıca 20 TL de Şubat harcama bonus geliyor . Toplam 145 TL bonus bonus geliyor . İlgilenenlere duyurulur ..

evinizde halı yoksa mop sizin için (çocuk nedeni ile) çok kullanışlı olur, az eşyalı ve halısız evlerde gayet güzel süpürme/mop yapıyor bu cihazlar (bendeki s5 max ama diğerleri de benzer mantıkla yapıyor)

• Arkadaşlar merhabalar, Xiaomi Mop Pro ile Viomi V3 arasında sürekli gidip geliyorum ve aşırı kararsızım. Hangisini seçerdiniz? Ayrıca internet üzerinden robot süpürge alırken cimri akakçeden bakıp en ucuzunu mu almak gerek. Hangi satıcı garanti açısından en iyisidir. Türkiye garantili var mıdır? İthalat garantili olunca prosedür nasıl işler? Şu garanti konusu aşırı kafamı kurcalıyor. Şeytan diyor en ucuz satanı al, ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafattos -- 22 Şubat 2021; 10:53:36 >
  • 200 m2 dublex ev için bir makina düşünüyorum mop özelliği de önemli dreame d9 ve viomi v3 arasında gidip geliyorum maksimum 3.000 fiyat bandında bütçe ayırdım çok yukarı çıkmak istemiyorum. İkisinden birini seçecek olsanız hangisini seçerdiniz acaba?

Bir de şunu merak ediyorum alt katta internet sinyali çekmiyor alt katta cihaz internet olmadan çalışır mı yoksa oraya da wifi ağı mı lazım.

• Viomi v3 var bende.gayet guzel fakat 200 m2 hepsini ayni anda yapmayabilir.roborrock s5max calisma suresi daha uzun.ilk kati yapip tekrar bir sarja takmaniz gerekebilir.wifi olayi ise su sekilde.kendi telefonunuzda hotspot yapabilirsiniz ya da sinyal uzatici kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon satıcı s5 max stokta. 4099 dan
  • violin200 V kullanıcısına yanıt

Amazon satıcılı göremedim. Amazon bıraktı galiba kendi satmayı

• cerci46 C kullanıcısına yanıt
    4 gibi aldım. 5 dk bitti.
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.