Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.775
Cevap
682
Favori
949.672
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Bu hafta gelirse bende deneyimler yorumlarımı yazarım.

• exulsa E kullanıcısına yanıt
    Hangi marka model
  • Mavi Tikli Hoca kullanıcısına yanıt
    Aman diyim o firmadan ecovacs,irobot filan satsa dahi alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepbluee61

Hangi marka model

dreame d9

Kullanan bir arkadaş çekim gücü, haritalama gararanti yedek parça vs gibi özellikleri iyi olan 3000 TL bandıda bir model önerecek varmı ?

Bazı sıkıntılardan bahsetmişsiniz yukarıda. Neden xiaomi vacum mop pro tercih etmediniz? Bir nedeni var mı diyemerak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar, 7 lira oldu fiyatlar 8,40'mış gibi, bi değişiklik olmayacak mı acaba?

• 2 haftalik arayis sonunda trendyoldan evofone garantili Roborock S6 maxv yi 5200 liraya siparis vererek noktaladim.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepbluee61

Kullanan bir arkadaş çekim gücü, haritalama gararanti yedek parça vs gibi özellikleri iyi olan 3000 TL bandıda bir model önerecek varmı ?
    360 markasının s7 pro modeline bir bakın. 2700 e aldık hepsiburdadan. Gayet memnunuz. Distribtör garantili. Şuan 2500 e düşmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.teke -- 16 Şubat 2021; 21:15:4 >
  • m.teke M kullanıcısına yanıt

360 kullanıcılarının bilgi ve olumlu olumsuz tecrübe paylaşımı yaptıkları 360 konumuza bekleriz

https://forum.donanimhaber.com/360-robot-supurge-c50-s5-s6-s6-pro-s7-s7-pro-s9-s10-kullanicilari-kulubu--146676523

Saygılar

• tramp.life kullanıcısına yanıt
    Ürün hakkında kullanım yorumlarınızı paylaşırmısınız?
  • deepbluee61 kullanıcısına yanıt

Tabi. Ulaşsın bana, bi kullanayim, haftaya burada yazarim.

• tramp.life kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Shafter kullanıcısına yanıt

s6 max ın emiş gücü daha fazla ama ben de merak ettim hangisi tercih edilmeli diye. Kendimi s5 max almaya ikna etmiştim Mayıs'ta yeni şehre taşınınca. S6 max lar bu fiyata düştüyse S7 lerin eli kulağındadır.

• S6 ile s5 arasında belirgin fark var mı ? Mesela s6 pure modeli 3300 TL civarı s6 maxv ile arasında ne farklar var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbluee61 -- 17 Şubat 2021; 19:48:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

ürün almanyadan gelecek ondan ucuz olabilir mi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

Dolar, 7 lira oldu fiyatlar 8,40'mış gibi, bi değişiklik olmayacak mı acaba?

Neden düşmüyor.

Sizin gibi algısı olan insanlar az olması ve diğerlerinin her fiyata atlaması nedeniyle fiyatlar düşmüyor.

Kimse ürün almasa bu fiyatları düşer . Dolar -Euro % 20 düşmüş , araçtan tutun tüm herşeye kadar hiçbir üründe indirim yok .

• deepbluee61 kullanıcısına yanıt

S6 ve S6 pure mop özelliği bakımından S5 max dan düşük. elektronik su pompalı değil serbest damlatma sistemi var. S6 nın toz haznesi S5 max ve S6 pure dan büyük ve daha sessiz galiba. S6 maxv nin farkı yapay zeka kamerası var nesne kaçınma vs ama başlangıç seviyesinde ne kadar etkili olduğunu bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.