< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyanur86 -- 9 Şubat 2021; 1:41:57 > |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (178. sayfa)

-
-
Deebot'un fiyatı çok iyi değil mi? S5 Max ile kıyaslandığında hangisi önde olur?
-
Deebot un forumda sayfası var son sayfalarda harita kaybolma sıkıntısı çok bahsedilmiş. Malzeme olarak s5 max dan iyi denmiş ama yazılım olarak s5 max denmiş ben tercihimi s5 max dan yana kullandım. Tecrübeli arkadaşlar cevap verir umarım. -
Bulunsun -
Amazon.com.tr saticili mi mop pro xiaomi türkiye garantili mi acaba ? Bilgisi olan var mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bana 180m2 ev için haritalama özellikli bir model önerir misiniz? Yaşlı insanlar kullanacak kullanımı basit olsun. Yedek parça, garanti, servis hizmeti olsun. Bütçe max. 3000 TL. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lithium
Arkadaşlar bana 180m2 ev için haritalama özellikli bir model önerir misiniz? Yaşlı insanlar kullanacak kullanımı basit olsun. Yedek parça, garanti, servis hizmeti olsun. Bütçe max. 3000 TL.Xaomi mop pro olur. Garantisine dikkat ediniz öncelik Xaomi Türkiye garantili olsun. İkinci seçenekte Genpa garantili (ithalatçı) olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi original_life -- 9 Şubat 2021; 17:35:56 > -
Amazon kendi satıyorsa her türlü arkasında duruyor ( Garanti süresi boyunca : 24 ay).
-
Ya onu düşünüyordum da haritalaması sıfırlanıyormuş sanırım o yüzden soğudum biraz. Beni uğraştırmayacak bir model arıyorum. Üstte bir arkadaş viomi v2 pro ya xiaomi Mop pro ile aynı sadece kasası farklı gibi birşey demiş. Onda da haritalama sorunu var mı? -
Ecovacs Ozmo 950
Evet fiyat iyiydi.
3500 TL
Şuan (az önce) yükseldi
4050 TL
Bence de yine de Roborock a alternatif olabilir bu fiyata rağmen.
Eski 3500 TL'lik fiyatıyla ise zaten alternatifsiz rakipsizdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan_Taner -- 9 Şubat 2021; 19:25:34 > -
Dostum ben 671 aldım. Farkı sadece bende wifi var haricinde aynı makine;
İşin sadece süpürme ise evde 90metrekare kadarsa memnun kalırsın.
Ben nereyi süpürdü nasıl süpürdü merak etmiyorum. Wifi olduğu için telefondan çalıştırıp çıkıyorum. Tuşları basit Genelde oda oda süpürüyor. (Klima var tek oda ısındığı için kapıları açmıyorum.) Kapıyı açarsan 1 saat fln dolaşıp sonra evini arar pili bitmeden sensörü görürse evine gider. Başka odadan denediğimde eve gitmesi 12-13dk buluyor geze geze arıyor.
Süpürme alanı max olması için 4 ayaklı sandalyeleri topluyorum. Masanın üstüne yerde eşya varsa topluyorum daha iyi süpürüyor. (Yoksa masanın altına giremediği oluyor.) Bir gün geçmediği yerden diğer gün geçer diye düşünüyorum. Bana göre temizlemediği alan yok kalın kabloları geçiyor, ince kabloya dolanmıyor. Ayrıca evde kışlık diyebileceğimiz kalın halılar var rahat çıkıyor. Max 2cm ye tırnamıyor diye biliyorum halı 1,8cm çıkamadığı olmadı sadece ince örtü olursa önüne toplandığı zaman onu duvar sanıp geri gidiyor. Halıda sesi iyi parkede baya gürültülü...
Wifinin artısı uzaktan çalıştırır, kapat vs , haftalık program yap. Takılırsa hata verirse telefona bildirim atıyor ayrıca uzaktan seslendirme ile takıldığı yeri bulabiliyorum
11.11 de 1779 a almıştım. Şu ara biraz fark var 200-300tl den fazla ile 605 606 almak daha iyi ama o civarda farkla 671 bulursan al...
Edit: Ürün ucuz ama marka kaliteli teknolojisi eski ondan ucuz, ucuzluğundan avantajı çok dayanıklı ürünler iç dizaynı YouTube ile baktım karta toz girmesin diye araya plak konulmuş mühendisliği tasarımı güzel. İrobot bu işte deneyimli ve Türkiyede yetkili servis hizmeti veren bir firma ha gerek olacağını sanmıyorum. Deneyimli kişilerin bu tip roomba ürünlerinin 10 yılı devirdiği söyleniyor. Filtreleri değiştir devam et tarzı bir ürün...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 10 Şubat 2021; 0:7:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Roborock s5 max 4154 su an amazon satıcısı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhaba, robot süpürge almaya karar verdim ve xiaomi vacuum mop Pro modelinde karar kıldım fakat anlamadığım bir konu var kimi sitelerde bu model için Mop yapıyor kimi sitelerde ise Mop yapmıyor yazıyor, hakkında kesin bir bilgi yok bu modeli kullanan arkadaşlar yardım edebilir mi? Islak temizleme yapıyor mu yapmiyor mu diye, şimdiden teşekkür ederim, ürün linkini bırakıyorum
m.n11.com
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Beyaz Akıllı Robot Süpürge Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/urun/xiaomi-mijia-robot-vacuum-mop-pro-cleaner-paspas-ve-robot-supurge-1007043?gclsrc=aw.ds&cid=601002&gclid=EAIaIQobChMI29S4kuje7gIVFIXVCh01LwuqEAMYAiAAEgIbgPD_BwE
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adından da anlaşılacağı üzere yapıyo hocam. Yapmayan modelinde sadece vacuum yazıyor genelde. -
Hocam evet adında Mop yazıyor ama, açıklamalara Mop ile ilgili hiç birsey yazılmamış birde temizleme biçimi kuru olarak gözüküyor ondan emin olamadım
Gg da 26xx lira bugün bilginiz olsun :) -
Emiş gücü güçlü fiyat performans olarak ne önerirsiniz? Viomi v2 aldık emiş gücü düşük gibi geldi 2150pa yazıyodu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harubate -- 10 Şubat 2021; 13:55:7 > -
A101 e robot geliyor 1600 tl almayı düşünüyorum kullanan fikri olan var mı? Roomba 606 marka yorumları okudum herkes memnunmuş
Bunu bende merak ediyorum. Sensörü var mı yoksa çarpa çarpa mı gidiyor. Haritalama yok sanırım verimli olur mu? Temizlerken pis olan yerin üstüne mi bırakacağız yoksa kendi kendine buluyor mu? Garanti, yedek parça gibi durumları nasıl acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X