Dostum bunu yazan DH deki Xiaomi konusunu okumamış sanırım |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (168. sayfa)

-
-
Bence de
-
Arkadaşlar bu pro modeli en az kaç cm koltuk altına girebiliyor. Benim koltuklar 9.5 cm girebilir mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış hatırlamıyorsam daha önce soran biri olmuştu 13 cm demişlerdi, yine kesin bilgi sahibi olan biri varsa yazarsa iyi olur.
Lidar'lı cihazlarda garanti olması adına en az 12cm
Arkadaşlar annemim evinde Roborock s5 max var ve kurulumu haritalandırmayı dün yaptım ama bugün wifi cihazı şuan görmüyor. akşam yatmadan wifi kapatmış acaba o yüzden mi bağlanmıyor. şimdi reset atsak tüm haritalandırma gidecek. neden olur ve nasıl düzeltilir bilen var mı acaba?
-
uygulama içinde roborock s5 max görünüyor ama pasif halde ve içine girilemiyor,bağlanılamıyor
-
muhtemelen ondandır 1 saatten fazla ağa bağlantısı olmazsa devre dışı bırakıyor galiba.(kullanım kılavuzu)
Wifi reset yapın kurulumda yaptığınız gibi üsteki iki düğmeye basılı tutun resetting wifi der.
tekrar bağlanmayı deneyin.
-
burda ölçülmüş hocam
https://www.youtube.com/watch?t=646&v=c60YS322QRI&feature=youtu.be
-
quote:
Orijinalden alıntı: cerci46muhtemelen ondandır 1 saatten fazla ağa bağlantısı olmazsa devre dışı bırakıyor galiba.(kullanım kılavuzu)
Wifi reset yapın kurulumda yaptığınız gibi üsteki iki düğmeye basılı tutun resetting wifi der.
tekrar bağlanmayı deneyin.
reseting wifi diyor ama ağa bağlanmıyor. o kadar uğraştığımız boşa gitti sanırım. haritalandırma gitmese tekrar kurulum yapacağım da o gidiyor
-
Ayni sorunu yaşayıp su sekilde çözdüm. Açma tuşuna basili tutup cihazı kapadım. Wifiye de reset attım. Cihazı tekrar açıp 2 tusuna basılı tutup wifi reset attigimda bu sefer resetleyip appden baglanabildim. Belki bu sekilde çözebilirsiniz.
hocam aklıma gelenleri size mesaj attıyorum, eğer xiaomi robot süpürgeler veya robot süpürgeler ana konuya yazarsanız daha fazla arkadaş yardımcı olabilir. olmadı dediğiniz gibi yapacaksınız. umarım biran önce çözülür
-
10 cm kendim ölçtüm hocam
-
Xiomi Mi Home uygulamasi guncelleme aldi.. Xiomi 1C var bende..Artik temizlik yapilmasi istenen kismi da secebiliyoruz.. sadece bir oda veya 2 oda gibi.. bilgisi olsun dusunenlerin..
-
Mop yapılacak alanı da seçebiliyor musunuz?
Yükseklik olarak az olduğu için tercih etmeyi düşünüyorum çünkü. Lidarlı modeller maalesef koltuk altlarına giremeyecek bu gidişle..
-
quote:
Orijinalden alıntı: eczaci20Arkadaşlar annemim evinde Roborock s5 max var ve kurulumu haritalandırmayı dün yaptım ama bugün wifi cihazı şuan görmüyor. akşam yatmadan wifi kapatmış acaba o yüzden mi bağlanmıyor. şimdi reset atsak tüm haritalandırma gidecek. neden olur ve nasıl düzeltilir bilen var mı acaba?
1 - wifi ismini ve şifresini ünlem işareti vb. işaretler olmadan sadece ingilizce harflerle koymayı dene .
2- wifi ayarlarından sadece 2.4 ghz aktif olsun . 5 ghz yi devre dışı bırak.
bende mop pro vardı sürekli ağ bağlantı sorunu yaşıyordum bu iki işlemi yaptım sorun çözüldü. umarım sana da faydası olur
-
Yüksekliği uygun..ama istenilen bölgeye mop yapma yok..ben her yere yaptiriyorum..zaten ıslak bir mop olmuyor robotlarda -
Üzerinde aparatı olanlar çoğu yere goremiyor tavsiye etmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: teknokolik35
Arkadaşlar bu pro modeli en az kaç cm koltuk altına girebiliyor. Benim koltuklar 9.5 cm girebilir mi acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasil islak mop olmuyor robotlarda? -
quote:
Orijinalden alıntı: teknokolik35
Arkadaşlar bu pro modeli en az kaç cm koltuk altına girebiliyor. Benim koltuklar 9.5 cm girebilir mi acabaXiaomi mop pro net 10cm altına giriyor. 12-13 filan değil. Yerde halı vardır,hoplar zıplar onları hesaplamak başka şey.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X