m2 küçük, Lidar'lı modeller için 12cm yükseklik sorunu yok, iki adet ve küçük halı, mop olayı şöyle iki küçük halım olsa hiç üşenmem mop için kaldırırım miss gibi olur, bütçe güzel, bilindik markaların robotları temizlikte iyiler hocam. Mop hiç olmasın dersen 360 S5, ama arada komik fark olacak olacak gibi duruyor ve stok girişini beklemeyiyim dersen S7 / S7 pro Mop hiç olmasın ama dayanıklı uzun ömürlü olsun dersen iRobot modellerine bakabilirsiniz ( özellik ve fiyat dengesi biraz ters orantılıdır ama taş gibidirler) Yine almışken iyi bir şey olsun, özellikleri uygulaması dolu olsun dersen 360 S9 veya S5 max veya alemin kralı denilen markanın yeni oyuncusu Ecovacs N3 max olabilir. Xiaomi familyası yazılım olarak üzebilir, riskli bence Yeni markalar var roidmi vs vs ama yeniler meçhuller. Hee birde bu işin içinde birde satış ve özellikle satış sonrası hizmetler tarafı varki evlere şenlik 360 resmî satış ve garantili incelemek isterseniz https://forum.donanimhaber.com/360-robot-supurge-c50-s5-s6-s6-pro-s7-s7-pro-s9-s10-kullanicilari-kulubu--146676523 S5 max derseniz Ekay veya amazon satıcılı Ecovacs N3 max ithalatçı ama iyi bir firma olduğu söylenen https://ecovacsturkiye.com/ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (166. sayfa)

-
-
S5 max A101de 3.999 TL görünüyor
Eğer daha önce yazıldıysa takip etmedim
Güzel fırsat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir önceki sayfada ufak bir detay var bu durum ile ilgili, bir gözgezidirin bence
Hocam detaylı anlatımınız için teşekkür ederim, çok faydalı bilgiler vermişsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: wincheasterMüşteri hizmetleriyle görüştüm taksit yapmadılar mail yoluyla talep yazdım bakalım ne olacak.
Ziraat bankasına mail atmıştım. Mailin cevabı geldi ürün fisiyle birlikte şubeye başvurduğum takdirde yardımcı olacaklarını ilettiler.
Var mı a101 deki s5 max'ın garantisiyle ilgili bilgi alabilen bende başvurdum ama cevap gelmedi henüz
-
Stok bitmiş görünüyordu az önce.
Kısmet artık :) garantisini öğrenmeden almak istemedim sonradan sıkıntı yaşamaktan korkuyorum açıkçası
-
Hocam ben mail attım daha sonrasında müşteri hizmetlerini aradım. Bana da dönüş yapmadılar yaparlarsa buraya bilgi amaçlı yazacağım. Sizde yazarsanız sevinirim.
Ben alıp öyle sordum. Sağlam bir garantisi yoksa iade edeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: wincheasterHocam ben mail attım daha sonrasında müşteri hizmetlerini aradım. Bana da dönüş yapmadılar yaparlarsa buraya bilgi amaçlı yazacağım. Sizde yazarsanız sevinirim.
Teşekkürler hocam tabiki yazarım
quote:
Orijinalden alıntı: wincheasterBen alıp öyle sordum. Sağlam bir garantisi yoksa iade edeceğim.
Aslında ben de öyle yapacaktım ama taksit işini halledemeyince kararsız kaldım, umarım istediğiniz gibi bir garantisi olur
Takip etmediğimi belirttim alacak olanlar göz gezdirebilir.quote:
Orijinalden alıntı: mali_bu16Bir önceki sayfada ufak bir detay var bu durum ile ilgili, bir gözgezidirin bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
roidmi eve plus kullanan varmi cöp istasyonlu bir model guzel gorunuyor ama tecrube etmis kimse varmi acaba
Hocam cihaz çok yeni ve bu başlık altında olabildiğince fiyat ve fırsatlar konuşulmak isteniyor, dilerseniz Robot Süpürgeler hakkında Ana konuda son 20 sayfaya gözgezdirin video çekmiş bir arkadaşta vardı https://forum.donanimhaber.com/robot-supurgeler-hakkinda-ana-konu--20388867-1248
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 14 Ocak 2021; 21:29:6 > -
A101 dün aldığım Roborock S5 max siparişini hiçbir bahane göstermeden iptal etmiş. Var mı bu durumla karşılaşan? -
Dert etmeyin trendyol vs bir iki kampanyayla zaten ayni fiyata alabiliyorsunuz....Garantisi de neyduubelirsiz zaten.alanlar sikinti yasadimi t.h.h de alacaklar soluğu...Insallah yanılıyorundur ama bu cihazi 2 yila yakindir takip edip tr de kim satiyor ogrendim artik...sadece amazon ve ekayonline den alinirsa saglam gerisi hep yukarida belirttigim gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 14 Ocak 2021; 19:20:18 > -
Wifi olmayan net 100 metrekare yaşlı bir kadının(kaynanam:) yaşadığı eve robot süpürge alıcam.Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential 2 in 1 Robot Süpürge ve Paspas Modeli 1800tl ye kadar düşmüş.bu model iyimidir yoksa 500tl daha koyup harita kaydeden modelini yada başka bir model mi almalıyım.kendime de 360 S7 Vacuum Mop Pro Cleaner Akıllı Robot Süpürge 2700tl düşünüyorum.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
''kaynanam:)''
Seviyor musunuz? yoksa.... ona göre öneride bulunuruz
''kendime de 360 S7 Vacuum Mop Pro Cleaner Akıllı Robot Süpürge 2700tl düşünüyorum.''
360 kullanıcılarının paylaşım konumuz için;
Ayrıca kendimizce sahibi olduğumuz ve Demo cihazlarla S serisi inceleme videolarımızın hazır olanları paylaştığımı YouTube kanalımız için Link
(Abone olup videolara Like ve Yorum yapmanız çok değerlidir.)
S7 size uygunmu gibi bir yorum yapabilmek için evinizin m², halı eşya yoğunluğunuz, mop beklentiniz ve robot+uygulama+satış sonrasından beklenti gibi kıstaslarınızı biliyor olmak gerek.
Cihaz önerileri için lütfen Ana konu ve 360 için 360 konumuzdan, Xiaomi için Xiaomi konusundan yazışalım, bu konu fiyat, indirim fırsat konusu olduğu için üyeleri rahatsız etmeyelim hocam.
Saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 15 Ocak 2021; 12:13:4 >
-
Mopsuz modelleri araştırarak başlayan robot süpürge yolculuğum Mop pro, s5 max, s9 ve en son Roidmi Eve plus ile devam etti. Ancak evde acil almak zorunda kaldığım buzdolabı ve dün bozulan Dyson süpürgeden sonra mecburi bütçe kısarak s7 pro siparişi vererek aranıza katıldım. Bu aşamada bilgilerinden faydalandığım @Hepsirobot, @mali_bu16 ve diğer tecrübelerini aktaran arkadaşlara teşekkürü borç bilirim. Aklım halen Roidmi Eve Plusda kalmadı değil. Veya en azından 360 s9 da. Ancak bunda da bir hayır vardır diyorum. Umarım sıkıntısız ve memnun kalacağım bir süreç yaşarım. Benim gibi kafası karışık araştırmalar içerisinde olan arkadaşlara bu zor yolculukta kolaylıklar diliyorum
En azından ben birinci aşamadan kurtuldum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X