Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.771
Cevap
682
Favori
949.582
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam galiba distribütör fan ve tekerlek motorlarını garantiye dahil etmiyor dahil etmek için 500 lira daha istiyor.
  • @ShadowOfSpirit @EvHero Bugün amazondan siyah olanının siparişini verdim amazon satıcılı olarak :)

• DaldanSarkanElma kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah...
  • Geriye ne kalıyor zaten ..
  • DaldanSarkanElma kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun...umarim sikintisiz urun cikar..sans biraz.bu yuzden amazonu tavsiye ettik..sikinti oldumu sorgusu iade
  • hepsiburada da 360 marka robot süpürgeler, sanırım doların düşmesi sonucu indirime girmiş

S7/S7PRO 2699TL

S9 3699TL

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Bu s9 sanırım S5 max seviyesinde değil mi?
  • mbeg44 M kullanıcısına yanıt

S9 kullanıcısıyım, s5 max elime geçmedi ama yakında gelecek normal ev kullanıcısı olarak kıyaslama şansım olacak, bunun dışında forumda bu iki cihaz için çok yazıldı çizildi ufak farklar var;

https://forum.donanimhaber.com/robot-supurgeler-hakkinda-ana-konu--20388867-980#146452998

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roborock s5 max tercih etmemin sebebi, parçalarının yan sanayi ve orijinal olarak bolca piyasada bulunmasıdır. Performans olarak çok memnunum. Alıp memnun olmayan ben görmedim.

• kendorf kullanıcısına yanıt
    Bende S5 max alayım diyordum dolar düştükçe onun fiyatı arttı 2 aydır
    S9 da görmüştüm daha önce ama şimdi sipariş geçtim sonra da iptal ettim :))
  • mbeg44 M kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güzel ve sağlıklı günlerde kullanılsın inşallah 

360 konumuza Aileyede bekleriz.

• iRobot Roomba 605 arkadaşlar bu ürün nasıldır ? bir süpürgeye 1500 ün üstünde para vermek bana göre değil. o yüzden 1000-1500 bandında ürünlere baklıyorum. iRobot Roomba 605 bu ürünü kullananlar yorum yapabilir mi fiyatı su an 1400TL gözükmektedir.

• Merhabalar.
    Arkadaşlar 1 aydir Roborock S5 Max kullanıyorum.

Cihaz bazen Dock u kaybediyor bulamıyor bazen de Dock u alakasız bir yerdeymiş gibi farklı bir odaya gidiyor.

Bir süre sonra açıp kapayınca düzeliyor ama böyle bir hata beni şaşırtıyor.

Yazılımsal midir donanımsal midir bir fikrim yok. Amazon’dan almıştım devam ederse bu sorun iadeyi düşünebilirim.

Fikir verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler...
  • realistspary kullanıcısına yanıt

Bu roborock sunucuları ve yoğunlukla ile ilgili sanırım. Daha önceden network slow diye uyarı veriyordu ve hiç giremiyordunuz ama şu anda bu konu buna evrildi tahminim. Bir sure sonra düzelecektir. İade edip yine s5max alirsanız aynı seyler olma ihtimali var başka marka alırsanız onlarda da var, bir çok markada bu yavaşlığın neden oldugu sorunlar mevcut malesef.

Aşırı robot talebi ve satışı sonrasında sunucuların yeterli kapasiteyi sağlayamamaları ana neden gibi duruyor.

Bu arada roborock da üzerinde çalışıyoruz demişlerdi sonrasında bir güncelleme de geldi ama bununla mı ilgili emin değilim. Yakın zamanda güncelleme geldi mi cihazınıza?

• Amazon.de üzerinden ozmo 920 almıştım (her şey dahil 410eur) ancak 1,5 aydır gönderim yapamadılar neymiş ilgili deponun stoğuna girmesi bekleniyormuş. Bu durumda iptal edip buradan resmi satıcılı ecovacs N3 mü yoksa 360 S9 mu almak mantıklı, yoksa ozmoyu mu bekleyeyim? Ya da çok fark yoksa indirimdeyken 360 s7 mı alayım, çok fark var mı yukarıdaki modellerden?

• milbas kullanıcısına yanıt

Takmayın 100 tlyi, önemli olan sorunsuz kullanıcı deneyimi  

• @ShadowOfSpirit hocamın hassasiyetine saygı göstererek;

Konu fırsatlar konusu olduğu için özelden cevap attım size hocam, dilerseniz 360 konumuzdanda yardımcı olabiliriz.

• Cam temizleme robotu var mıdır bilen var mı öneri yapabilecek
  • PowerNowa kullanıcısına yanıt
    Annem için aldım. Süpürme dışında hiç bir özelliği yok. Sadece bolgesel temizlik ozelligi var. Spot düğmesine basinca 1 metrelik bir capta temizlik yapıyor. Genel temizlik icin ise Evin içinde kafasına göre geziyor. Bazı yerleri 4-5 kez dolaşırken bazılarını 1 kez dolaşıyor. Çekim gücü iyi. Altında diğer robotlarda olmayan çift süpürge var. Sadece rastgele gezmesi sinir ediyor, temizlemediğinden değil sarhoş gibi geziyor ondan :) Ancak makine çalıştıkça biraz daha iyi geziyor gibi geldi bana. Önüne bir engel çıktığı zaman yavaşlıyor. Masa ayaklarının etrafını dolaşıyor vs.vs. Teknolojiyi seviyorsanız size hitap etmez ama basit bir sey ariyorsaniz veya annem gibi bas çalışsın beni ugrastirmasin gibi bir sey lazimsa isinizi hayli hayli görür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.