Şimdi Ara

Roborock Qrevo Curv/Curvx/Curv 2 Pro/Curv 5A1 Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
4
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam merhabalar, filtreleri denediniz mi en iyi hangisi uyuyor? Bugün yarın sipariş vermeyi düşünüyorum. Bir de yan fırçayı hiç denediniz mi yuvasına uyumlu mu acaba? Çok teşekkür ederim.

Merhaba, Ramazan - Bayram nedeniyle pek ilgilenemedim. Hepa filtrelerde ebat olarak bir sıkıntı yok. yalnız üstündeki siyah sünger biraz kalın. 1-1,5 mm. o yüzden kapanmada sıkıntı çıkarıyor. Bir de toz kutusunu zorlamak istemedim yedek parça dünya para çünkü. Hepa filtre için bayramdan önce robotyedek ile görüştüm. onlar da bu sünger kısmın yeni olduğundan ve kullandıkça oturabileceğinden bahsetti. Muadil olduğu için onlarda böyle bir yorum yapıyor. Ben de iade vs uğraşmak istemedim ve bu sünger kısmı biraz ezersem 1-2 gün baskı altında olursa kapağın kapanacağını düşünüyorum. ama sorun baskı yapacağım alan düz değil tutma yeri oraya denk geldiğinden 4 tarafı ayrı ayrı baskılamam gerekecek. ben de bir çare olarak bir tahta buldum. Tutacak yerinin olduğu kısmı matkap ile delip yükseklik sorununu halledeceğim. Onun için de hafta sonu yapacağım. bunu deneme sebebim 2 orjinal hepa filtre 2.800 TL. Yan fırçayı da denemedim. vidalı olduğundan gereksiz vida tak çıkar yapmak istemedim açıkçası. Dediğim gibi ramazan nedeniyle de hep geç vakitlerde yorgunluk oluyordu. Ama bu hepa filtreyi deneme yapınca buradan paylaşacağım. HEr iki yerden satın aldığımı da deneme yapacağım.

Roborock Qrevo Curv/Curvx/Curv 2 Pro/Curv 5A1 Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 23 Mart 2026; 20:38:52 >
    AMD FX X8 8300 3.3GHz 16MB 32nm AM3 / KINGSTON 16GB(2x8GB) 1600MHz DDR3 KHX16C9T3K2/16X / MSI 970 GAMING Soket AM3 DDR3 SATA3 USB3 ATX Anakart / Sapphire R9 380 4GB GDDR5 256BIT NITRO DUAL-X OC 11242-13-41G / Samsung 850 Evo 250GB MZ-75E250BW SSD / WD 1 TB 7200RPM 64MB SATA3 BLUE (WD10EZEX) HDD / 23.6 VIEWSONIC VX2457-MHD Full HD AMD Free Sync 1ms 75Hz HDMI DP / Dark Transformer USB 3.0, Full Tower ATX Kasa / Xilence XP700 700W 135mm Fan PSU Gaming Serisi 80 R3 / Microsoft Windows 10 Pro 64 Bit

• antares079 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, mantıklı çalışma.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.