Şimdi Ara

RobinHood355 - EU WEST - 1.9K elo STREAM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eu WEST
    1.9k elo STREAM!!!

TTnet'den Superonline geçince upload hızım baya arttı. Stream yapmaya karar verdim.

link :

http://www.own3d.tv/RobinHood355/live/214291

Hata, sorun vs. olursa söylersiniz yeni açtım streamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinHood35 -- 7 Temmuz 2012; 20:04:20 >

• Ben izliyorum, hadi bakalım yayın fena değil bu arada, Efsaneler Liginde streamer olarak görev alıyorum, yardımcı olabilirim.
  • Takipteyim hocam. Yayın kaliteli

Edit: Ayrıca Opera kullanıcısı olman hoşuma gitti bi sempatik buldum seni şimdi bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenoLeS9 -- 24 Haziran 2012; 13:09:25 >
  • İzliyorum,oynarken biraz taktik falan verir misin?Mesela mundo şöyle yaptı şöyle yapsa daha iyi olurdu gibi.... :)
    Edit:Bende video donarak ilerliyor.Herkeste aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |D𐌲oogie| -- 24 Haziran 2012; 13:12:53 >
  • Upload hızın kaç? 2Mbit?
  • Oyunun kasıyor. Ayarlarda problem var sanırım...
  • +1 de benden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1800 elodaki jungler'a bak ya,flash atıp kill veriyo,ondan sonra ben konularda bişi diyince 900 elolu pro jungler oluyorum...
  • çözünürlüğü biraz düşürebilme imkanımız var mı ya? yada o ayar zımbırtısı bende cıkmıyor? acaba problem bende mi? Yaşasın AKK izletmiyo birşey :P
  • 1800elo ya göre çok kötü bir rakip bot lane'di
  • Streami yeni açtım o yüzden biraz sorunlar var ama düzelitcem en yakın zamanda..

Oyun içi taktikler verebilirim ama şuanda bu saatte dışarıda anlam veremediğim bi düğün müzikleri çalıyo o yüzden baya rahatsızlık olur.

Yakında açarım mikrofonu.

Yayında donmalar var evet onu düzelticem.

edit : Upload hızım 7 mbps gün içinde 7 den - 15 arasında değişiklik gösteriyo ..

http://www.speedtest.net/result/2026211555.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinHood35 -- 24 Haziran 2012; 13:33:55 >
  • başarılar şu an izlemekteyim oynayasım yok takip edicem seni biraz :D
  • internetin fibermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmolla

internetin fibermi ?

evet
  • botlaneye kötü dersek adamlara haksızlık yapmıs oluruz vayne nunu ikilisi baskı kurunca adamlar farm bile yapamadı dolayısıyla ezildiler. vayne nunu ikilisinide ayrıca tebrik ediyorum çoğu zaman stream izlerim güzel vayne oynayan cidden az oluyor. yayın falanda gayet güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

quote:

Orijinalden alıntı: blackmolla

internetin fibermi ?

evet

belli speedtesti bi gördüm.. o internet sadece babamın okulunda var manisada (cbü) resmen uçuyor internet bilde iyi belli tam oyunluk
  • şu köpeği sustur rage quit atıcam :D :D
  • Team speak de arkadaşlar konuşuyo :D d ışarıda düğünmüziği çalıyo açmaya korkuyorum mikrfonu açıkçası, müzik bi gitsin açıcam mikrofonu
  • followada aldım bakalım bob ve ocelote dan sonra 3. adamımsın :D
  • Görüntü kaliten bence çok iyi donma yapmıyor bende

edit:Ama alt taraf biraz kesilmiş ne kadar goldunun olduğu falan gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broiser -- 24 Haziran 2012; 14:10:45 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.