Şimdi Ara

Robin Hood (2010) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
8.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CekilmisFilm

quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

quote:

şimdi Avea'dan aradılar filme bilet kazanmışım

fakat gitmicem

4-5 senedir faturalı avea kullanıyorum ama bana bu zamana kadar ne bi hediye ne bi indirim gördüm aveaya burdan kocaman bir

valla bende 4 senedir kullanıyorum :) patlican.com.tr sitesine üye ol ordan kampanyaları takip edebilirsin

ben 5 kere BJK maçına gittim bilet kazanıp , 2 kere GS maçına bilet kazandım gitmedim , ilk kezde sinema bileti kazandım özel gösterim için

maşallah

• quote:

quote:

quote:

fakat gitmicem

4-5 senedir faturalı avea kullanıyorum ama bana bu zamana kadar ne bi hediye ne bi indirim gördüm aveaya burdan kocaman bir

valla bende 4 senedir kullanıyorum :) patlican.com.tr sitesine üye ol ordan kampanyaları takip edebilirsin

ben 5 kere BJK maçına gittim bilet kazanıp , 2 kere GS maçına bilet kazandım gitmedim , ilk kezde sinema bileti kazandım özel gösterim için

ben kamu hattı kullanıyorum patlıcana üye olabilir miyim?

• filmi dün gece izledim güzel tavsiye ederim.
  • Filmden yeni geldim.

1991 yapımı Kevin Costner'ın oynadığı Robin Hood'dan çok farklıydı senaryo.
    Film bayağı uzun geldi bana. Sıktı bazen.

Büyük beklenti içinde olmayın.
    Genel olarak iyi sayılırdı.
    Görsellik güzeldi Kaleler vs.
    Savaş sahnelerinde pek birşey belli olmuyordu. Biraz fazla hareket ediyordu kamera.
    Oyunculuk üzerine pek bir yorum yapılamaz.
    Eğlenceliydi.
    Sesler iyi
    Müzikler berbattı
    Müzikleri nasıl yaptıysa bu Marc Streitenfeld sanki eski müzikleri almış karıştırmış koymuş gibiydi.
    Bir iki müzik harici sahnelere uymayan müzikler vardı.

Oyunculuk 7/10
    Görsellik 7/10
    Senaryo/Kurgu 7/10
    Sesler/Müzikler 7/10

7/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 15 Mayıs 2010; 12:59:23 >
  • filme yarın gidicem umarım güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shamanmuratcan -- 14 Mayıs 2010; 17:28:01 >
  • dün akşam Robin Hood filmindeydim. filmi çok güzel oturtmuşlar konu güzel devamı gelecek bir film olmuş savaş sahneleri güzel biraz sıkıldığınız oluyor fakat ben genel olarak filmi çok sevdim
  • quote:

quote:

quote:

fakat gitmicem

ben de üye oldum patlıcana başka bi şey yapmaya gerek oluyo mu sitesinde falan ?

• Ridley Scott tarihi filmleri çekmekteki yeteneğini yine kanıtlıyor. Gladyatör, Cennetin Krallığı ve şimdi de Robin Hood. Scott bu kez tarihi biraz değiştirmiş. En önemli değişiklik ise Magna Carta (Büyük Sözleşme) konusunda.

Fakat tarafsız bakış açısını ve detaycı yaklaşımını yine devam ettiriyor.

Güzel bir film. Tarihi gerçeklere sadık kalındığı için efsanenin yaygın şeklini bilenler ilk başta biraz tuhaf karşılayacaklardır. Zira klasik Robin Hood dan hikayelerinden tamamen farklı.

Finalde güzel bir şekilde noktalanıyor. FakatBüyük olasılıkla da devamı gelebilir. bazı yerlerde kopukluklar mevcut. Zira bunlar diğer önceki filmlerinde de vardı. Büyük ihtimalle ilerleyen zamanlarda bir genişletilmiş versiyonuyla karşılaşabiliriz. Özetle bu yapım aslında efsanenin doğuşunu ele alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 15 Mayıs 2010; 18:37:17 >

• Ellerinde fazla tarihi destansı olaylar yok. Bu yüzden hep aynı şeyleri yapmaya başladılar. Cesaret edipte bizim tarihimizden filmler yapsınlar pişman olmayacaklardır.
  • bu film için büyük beklentileriniz olmasın derim ara ara sıkabiliyor film biraz daha aksiyonlu olsa belki daha izlenesi olurdu filmin girişinde ve bitiminde vardı sadece ama yaptıkları savaş sahneleri de gayet iyiydi . . hele ki okların sesleri bitirdi beni. . gladyatörün giriş sahnesinde çok etkilenmiştim burda da gayet iyiydi ama film müzik açışından sınıfta kalır bence pek beğenmedim o açıdan. . filmin en güzel yanı da devamının çakilebilme olasılığı . . aynı kadro devam eder umarım eğer çekilirse devamı. .
  • Az önce geldim filmden,çok beğendim.Genelde devam filmlerine karşıyım ama çok iyi bitirmişler.Devam filmi çok büyük olasılıkla gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

Filmden yeni geldim.

1991 yapımı Kevin Costner'ın oynadığı Robin Hood'dan çok farklıydı senaryo.
    Film bayağı uzun geldi bana. Sıktı bazen.

Büyük beklenti içinde olmayın.
    Genel olarak iyi sayılırdı.
    Görsellik güzeldi Kaleler vs.
    Savaş sahnelerinde pek birşey belli olmuyordu. Biraz fazla hareket ediyordu kamera.
    Oyunculuk üzerine pek bir yorum yapılamaz.
    Eğlenceliydi.
    Sesler iyi
    Müzikler berbattı
    Müzikleri nasıl yaptıysa bu Marc Streitenfeld sanki eski müzikleri almış karıştırmış koymuş gibiydi.
    Bir iki müzik harici sahnelere uymayan müzikler vardı.

Oyunculuk 7/10
    Görsellik 7/10
    Senaryo/Kurgu 7/10
    Sesler/Müzikler 7/10

7/10

müziklere hiç dikkat etmedim ama gerisine katılıyorum

ayrıca russel crow ne alaka ulan. bunu da eklemek gerek

savaş sahnesi yok filmde. fene abartıyolar taıntımda haberiniz ola. ufak bi kale kuşatması sahnesi ile başlıyo. bir de sonunda ufak bi muhabere canlandırması var. detay vermiyorum

film çok amerikan vari olmuş. sanattan çok görsellik ön planda.

şiddet çok düşük seviyede. bu da ayrı bir amerikan taktiği. herkes izlesin diye gerçekçiliğin içine ediyolar. filmde kan yok resmen. ortaçağ ama kan yok

robin hood'un gerçekte kim olduğunu anlamak ve görsellik için izlenebilir. Kostümler, çekimler, set faln mükemmel. hata bazı şeyler fazla iyi. o deivrde hiç o kadar kaliteli bayrak yapılabilirmi sizce ? resmen fabrikasyon

• Film pek güzel değildi.Tavsiyem bu filme gitmemeniz yönünde , iron man a gidin başka bi filme gidin...İlla da bu film diyorsanız beklentiniz olmasın.
    Müzikler berbattı kulaklarımı tırmaladı resmen
    Hikaye akıcı değildi sıkıcı ve heycansızdı
    Aksiyon sahneleri çok azdı onlarda başta ve sondaydı
  • Bu filme gitmeyi düşünüyorum ama yorumlar pek güzel değil...
  • Russell Crowe çok iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

Bu filme gitmeyi düşünüyorum ama yorumlar pek güzel değil...

Başkalarının etkisinde neden kalıyorsunuz ki? ah bu gençlik. herkesin zevkleri, tercihleri, hazları kişiye göre değişir.

Mesela bu film için genelde aksiyon azlığı konusunda eleştiri getiriliyor. Fakat açıkçası benim açımdan yeterliydi. Zira Ridley Scott zaten savaş sahnelerinden ziyade karakterlere ve hikaye örgüsüne, gerçekçiliğe önem veren bir yönetmen. Aynısı Cennet'in Krallığı için de geçerliydi. Hemen her tarihi filmde kan, parçalanmış uzuvların olması şart değil. Bence önemli olan tarihi doğru şekilde yansıtmak, hikayede bütünlüğü sağlamaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kyran

quote:

Başkalarının etkisinde neden kalıyorsunuz ki? ah bu gençlik. herkesin zevkleri, tercihleri, hazları kişiye göre değişir.

Mesela bu film için genelde aksiyon azlığı konusunda eleştiri getiriliyor. Fakat açıkçası benim açımdan yeterliydi. Zira Ridley Scott zaten savaş sahnelerinden ziyade karakterlere ve hikaye örgüsüne, gerçekçiliğe önem veren bir yönetmen. Aynısı Cennet'in Krallığı için de geçerliydi. Hemen her tarihi filmde kan, parçalanmış uzuvların olması şart değil. Bence önemli olan tarihi doğru şekilde yansıtmak, hikayede bütünlüğü sağlamaktır.

savş sahnesi olmayaşının nedeni savaş sahnesi çekmenin inanılmaz zorluğudur başka bişey değil

en iyi örnek brave heart bu konuda. onda bile ilk savaş sahnesinde ciddi hatalar var.

Gladyatördeki savaş sahnesi de çok iyidi ama onda da basite kaçılmış çok yer var: 2 tarafın da ordu büyüklüğü aşırı derece düşük, German ordusunda bir tane bile atlı yok, sadece yakın plan çekim, vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: kyran

quote:

Katılıyorum ama bir yerdede başkalarının düşüncelerinide öğrenmek gerek.

• Şimdi öğrendim de Aslan Yürekli Richard aslında savaş sırasında ölmemiş meğer
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.