Şimdi Ara

Robin Hood (2010) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
8.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildik hikayeden oldukça frarklı görünüyor. Özellikle çıkarma gemilerinin olduğu sahne ilgimi çekti ve değişik göründü diyebilirim.
  •  Robin Hood (2010)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Bildik hikayeden oldukça frarklı görünüyor. Özellikle çıkarma gemilerinin olduğu sahne ilgimi çekti ve değişik göründü diyebilirim.

kaliteli bir yapım
  • Filmlerde müzik herşeydir benim için.

Müzikleri Marc Streitenfeld yapacakmış, yeni bir isim.
    Amerian Gangster ve Body of Lies'da bestecilik yapmış
    Ridley Scott'un bayağı projesinde müzik departmanında görev yapmış

Umarım iyi yapar müzikleri
    Keşke Gladiator'deki gibi Hans Zimmer yapsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 25 Mart 2010; 22:04:57 >
  • Film Cannes Film Festivalinin Açılış Filmi olacakmış.
  • İnşallah klasik Robin Hood gibi olmaz.Sıktı artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: My Curse

İnşallah klasik Robin Hood gibi olmaz.Sıktı artık.

Projedeki isimlere ve fragmana bakınca farklı olacak gibi gözüküyor. Merakla bekliyorum bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan*

quote:

Projedeki isimlere ve fragmana bakınca farklı olacak gibi gözüküyor. Merakla bekliyorum bende.

Russel Crowe'un olması filmi izlenebilir yapıyor
  • gladyatörden sonraki epik başyapıt açlığımızı gidermek vaadiyle gelen 2 filmden biri 2010 da.Bence fragmanda gördüğümüz kaliteyi bozabilecek kadar kötü bir yapım gelmez.Ama gladyatör çıkar mı bilemiyorum.Ortalamanın üzerinde olacak gibi...Diğeride "Prince of Persia" hayal kırıklığı olacak sanki.
  • Bir hikaye daha kaç farklı şekilde verilebilir merak ediyorum doğrusu. En azından bunun için beklenebilir ancak fazla bir umudum yok açıkçası.

Aşk desen, cesaret desen Kevin Costner'ın oynadığında gördük. Tek fark teknolojinin sunduğu görsellik farkı olabilir. Savaş sahnelerinin muazzamlığı en fazla verebileceği.

Çünkü diğerinin çok fazla eskidiğini düşünmüyorum. 1991 yapımı ancak kullandığı teknik hala izlenebilecek düzeyde görüyorum.

Pek umudum yok. Ama gelsin bakalım izleriz belki fikrimiz değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Bir hikaye daha kaç farklı şekilde verilebilir merak ediyorum doğrusu. En azından bunun için beklenebilir ancak fazla bir umudum yok açıkçası.

Aşk desen, cesaret desen Kevin Costner'ın oynadığında gördük. Tek fark teknolojinin sunduğu görsellik farkı olabilir. Savaş sahnelerinin muazzamlığı en fazla verebileceği.

Çünkü diğerinin çok fazla eskidiğini düşünmüyorum. 1991 yapımı ancak kullandığı teknik hala izlenebilecek düzeyde görüyorum.

Pek umudum yok. Ama gelsin bakalım izleriz belki fikrimiz değişir.

+ 1

Ben daha karamsar düşünüyorum, kült filmleri yeniden çevirmek oldukça güçtür; her ne kadar filmin yönetmeni Ridley Scott olsa da benimde pek umudum yok.
    "Robin Hood" rolünün defteri Kevin Costner tarafından zaten dürülmüştür. Russell Crowe bence bu rol için fazla yaşlı olduğunu bende düşünüyorum.
    Yardımcı rolde Morgan Freeman'da yapım yılına göre usta oyunculuğunu konuşturmuştur. Yeni filmde bu da bir muamma ...

Ridley Scott'tan "Kingdom of the Heaven" (Cennetin Krallığı) tadında filmler bekliyoruz. (Alien serisinin ilk halkası da kendisine ait yazmadan geçmek olmaz)

Bekleyip göreceğiz, iyi seyirler...

• film güzel olacağa benziyor riddley scott ve russel crowe ikilisi yapınca izlemek gerekir
  • şimdi Avea'dan aradılar filme bilet kazanmışım

fakat gitmicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: CekilmisFilm

şimdi Avea'dan aradılar filme bilet kazanmışım

fakat gitmicem

4-5 senedir faturalı avea kullanıyorum ama bana bu zamana kadar ne bi hediye ne bi indirim gördüm aveaya burdan kocaman bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

quote:

Yok hocam bu sefer fakirden alıp zengine verecekmiş.

emperyalist robin hood. Hmm bu tutar işte .

ayrıca bencede çok fazla ekleme yapacaklar ki sıkılmadan izlenebilir birley olsun.

ayrıca 130 milyon dolar ise bütcesi iyi ucuza yapmışlar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: D®èâM

film güzel olacağa benziyor riddley scott ve russel crowe ikilisi yapınca izlemek gerekir

Özelliklede Russel Crowe boş filmlerde oynamazGüzel olacaktır film
  • Trailer beni pek tatmin etmedi! Nasildi o Gladiator`un traileri...

Birde Cate Blanchett cok suratsiz bir insan , insani filmden sogutuyor!

Sanirim filmde, Gladitator`dan oyuncular var ornek olarak, Sezar`i oynanyan oyuncu bu filmdede rol almis, madem oyle getir Connie Nielsen`ida oynat dimi!

Bilmiyorum neden bu kadinda tam eski caglara ait asil bir surat var;

Robin Hood (2010)

• quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

quote:

Orijinalden alıntı: CekilmisFilm

şimdi Avea'dan aradılar filme bilet kazanmışım

fakat gitmicem

4-5 senedir faturalı avea kullanıyorum ama bana bu zamana kadar ne bi hediye ne bi indirim gördüm aveaya burdan kocaman bir

valla bende 4 senedir kullanıyorum :) patlican.com.tr sitesine üye ol ordan kampanyaları takip edebilirsin

ben 5 kere BJK maçına gittim bilet kazanıp , 2 kere GS maçına bilet kazandım gitmedim , ilk kezde sinema bileti kazandım özel gösterim için

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.