Şimdi Ara

Robin Hood (2010) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
8.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bildiğim okla yaralanıp ölüyor gerçektede... Bu arada filme gittim ve kötü yorumlara katılmıyorum ben beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Revenge* -- 19 Mayıs 2010; 16:30:21 >
  • Russell Crowe kötü bir işe imza atmaz
  • Cam rip torrent sitelerinde dolaşmaya başladı
  • Cam rip nedir acaba kameradan çekilmiş görüntülermi öyle ise berbat
  • filme biraz önce gittim.yorumlarım şöyle:
    konusu bildiğimiz robin hood hikayelerinden oldukça farklı.hatta filmin sonunda
    ''ve böylece robin hood efsanesi başladı'' diyor
    kısaca film daha çok robin hoodun bilinmeyen geçmişine ışık tutuyor.
    russel crowe yine müthiş oynamış.bu adam bu tür tarihi filmlere çok iyi gidiyor.
    yukarıda bazı arkadaşlar müzikler kötü falan demiş ama ben hiç fark etmedim.
    konusu biraz yavaş ilerliyor yani öyle çok heyecanlı,aksiyonlu sahneler beklemeyin.
    savaş sahneleri güzel çekilmiş.yanlız asker sayısı oldukça az.200-300 kişilik savaşlar ingilterenin kaderini belirliyor.bu konuda truva yada büyük iskender filmlerinde ki gibi yapsalarmış keşke.

genel olarakda beğendiğimi söyleyebilirim.belki insanı cennetin krallığındaki gibi gaza getirmiyor ama hoş vakit geçirebilirisiniz

• Framanı ilgimi çekmedi bluray versiyonunu bekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Şimdi öğrendim de Aslan Yürekli Richard aslında savaş sırasında ölmemiş meğer

Bilakis Arslan Yürekli fidyesi ödendikten sonra Avrupa'da ordusuyla seferlere çıktı. Fransa'da yaptığı bir sefer sonucu, bir kale kuşatmasında öldü ve İngiltere topraklarına hiç dönemedi. Esasen daha önceki Robin Hood yapımlarında Arslan Yürekli ve haçlıların topraklarına geri döndüklerine şahit olmuştuk. Geri dönen kral kardeşi Prens John'u devirip tacını geri alıyordu. Ancak en doğrusu bu son yapımda verildi. Bu bakımdan Ridley Scott'un araştırmacı ve gerçeklere dayalı uslubunu hep sevmişimdir. Keza Haçlı Seferi sırasında gerçekleşen Akka katliamına bile değinmesi ilgi çekici...neticede Cennet'in Krallığında gördüğümüz gibi bir tarafsız yaklaşımı da sözkonusu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 20 Mayıs 2010; 17:49:06 >

• yarın neler çıkar bilmiyorum ama su an vizyondaki filmler arasında izlenebilirliği en yüksek olan film bu
  • Iron Man 2 sinemada daha izlenesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Film güzeldi ben sevdim açıkçası. Yalnız Russel Crowe bildiğimiz Robin Hood'a pek benzemiyor. Genelde yakın dövüşler var ve birkaç önemli sahnede ok kullanıyor. Zaten afişte de elinde çekiç var elinde ok ve yay yok

• quote:

Orijinalden alıntı: kyran

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Şimdi öğrendim de Aslan Yürekli Richard aslında savaş sırasında ölmemiş meğer

Bilakis Arslan Yürekli fidyesi ödendikten sonra Avrupa'da ordusuyla seferlere çıktı. Fransa'da yaptığı bir sefer sonucu, bir kale kuşatmasında öldü ve İngiltere topraklarına hiç dönemedi. Esasen daha önceki Robin Hood yapımlarında Arslan Yürekli ve haçlıların topraklarına geri döndüklerine şahit olmuştuk. Geri dönen kral kardeşi Prens John'u devirip tacını geri alıyordu. Ancak en doğrusu bu son yapımda verildi. Bu bakımdan Ridley Scott'un araştırmacı ve gerçeklere dayalı uslubunu hep sevmişimdir. Keza Haçlı Seferi sırasında gerçekleşen Akka katliamına bile değinmesi ilgi çekici...neticede Cennet'in Krallığında gördüğümüz gibi bir tarafsız yaklaşımı da sözkonusu...

+1

Hatta Aslan Yürekli Richard'ı filmde de gösterildiği gibi bir aşçının tesadüfen attığı ok öldürdü, o tarihi gerçeği de es geçmemişler...

Filme gelirsek;

Bugün izledim.. Film beklediğimden çok farklıydı öncelikle beni yanılttı.. Klasik Robin Hood senaryosu beklerken karşımda bambaşka bir film buldum o yüzden daha bir zevkle izledim... Ridley Scott ve Russell Crowe a bir kez daha şapka çıkartmak istiyorum... Birisi yapımıcılık ve yönetmenliğin hakkını her filmde veriyor.. Diğeride oyunculuğunu hep konuşturuyor ve bu tür rollere çok yakışıyor... Film tarihi gerçekleri çok iyi yansıtıyor, kostümler mükemmel, mekanlar mükemmel, savaş sahneleri vasatın çok üstünde... Filmi genel anlamda çok beğendim ve ters köşe yapmasıda çok sevindirdi en parantezde... Notum 10/8.8

• Yeni fragman güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR
    Iron Man 2 sinemada daha izlenesi.

katılmıyorum robin hood daha iyi bence
  • Iron Man kadar vasat bir filmle Robin Hoodu karşılaştırmak hata bence de. Gerçi Russel Crowe da pek sevmem ama.
  • İkisini karşılaştırmadım, üstteki yoruma göre sinemada daha izlenesi dedim.Ayrıca Iron man vasatın üstünde.
  • Filmden yeni geldim.
    Öncelikle şunu söylebilirim ki film beklentilerimin oldukça üstündeydi. Verdiğim paranın hakkını sonuna kadar verdi. Filmde Russell Crowe her zamanki gibi karizmaydı. Rolü kendisine çok yakışmış diyebilirim. Filmdeki kostümler, mekanlar harikuladeydi. Müzikler olağanüstü olmasa da güzeldi fakat daha iyi müzikler filmi daha da izlenilesi yapabilirdi. Savaş sahnelerinin az kişiyle çekilmiş olması gerçekçiliği azaltsa da son derece kaliteliydi. Filmin son yarım saati, bu yapımın ne kadar kaliteli olduğunu gözler önüne serdi. Çıkartma sahnesi fragmanlardan da görüldüğü kadarıyla gerçekten iyiydi. Filme çok emek harcanmış.
    Bence olumsuz yorumlara aldanmayın. Tabi ki beğenmeyenler de olacaktır fakat kimsenin etkisi altında kalmayın ve gidin. Film herşeyiyle çok güzeldi. Ridley Scott'a saygılarımı sunuyorum. Bizi böyle güzel bir yapımla daha tanıştırdığı için...
    Filme benden 8,5/10 puan.
    Acaba film sadece Robin Hood'un Robin Hood oluşunu mu anlatmak için çekildi yoksa bir seri mi olacak? Eğer seri olacaksa bu ilk film için çok iyidi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan* -- 28 Mayıs 2010; 21:54:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burhan*

Acaba film sadece Robin Hood'un Robin Hood oluşunu mu anlatmak için çekildi yoksa bir seri mi olacak? Eğer seri olacaksa bu ilk film için çok iyidi.

Filmin başını hatırlasanız Robin'in ordudan nasıl ayrıldığı ve hangi nedenler/gerekçeler ile kanun kaçağı ilan edilişinin hikayesidir diye başlıyor.Filmin sonunda ki yazıda şöyleydi "Ve efsane böyle başladı"...Bence bu filmin devamının geleceğinin işaretidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

quote:

Orijinalden alıntı: Burhan*

Filmin başını hatırlasanız Robin'in ordudan nasıl ayrıldığı ve hangi nedenler/gerekçeler ile kanun kaçağı ilan edilişinin hikayesidir diye başlıyor.Filmin sonunda ki yazıda şöyleydi "Ve efsane böyle başladı"...Bence bu filmin devamının geleceğinin işaretidir

Umarım öyle olur. Merakla bekleriz devamını.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

Filmden yeni geldim.

1991 yapımı Kevin Costner'ın oynadığı Robin Hood'dan çok farklıydı senaryo.
    Film bayağı uzun geldi bana. Sıktı bazen.

Büyük beklenti içinde olmayın.
    Genel olarak iyi sayılırdı.
    Görsellik güzeldi Kaleler vs.
    Savaş sahnelerinde pek birşey belli olmuyordu. Biraz fazla hareket ediyordu kamera.
    Oyunculuk üzerine pek bir yorum yapılamaz.
    Eğlenceliydi.
    Sesler iyi
    Müzikler berbattı
    Müzikleri nasıl yaptıysa bu Marc Streitenfeld sanki eski müzikleri almış karıştırmış koymuş gibiydi.
    Bir iki müzik harici sahnelere uymayan müzikler vardı.

Oyunculuk 7/10
    Görsellik 7/10
    Senaryo/Kurgu 7/10
    Sesler/Müzikler 7/10

7/10

Bildiğin bilgisayar oyunu diyosun yani.Grafik 7 ses 4.5 oyunculuk 3.5 atıyor falan..

BEn filmlaerin böylesine şematik puanlamayla yorumlanamacayacağı düşüncesindeyim..An olur,sahne olur etkisinde kalırsın kalanıda öyle izlersin...
    Ben bu filmde mesela,2500 müslümanı kılıçtan geçirdiğimizde tanrısız kalacağımızı biliyordu? cümlesinden sonra O anı yaşayarak seyrettim filmi..Hatta bu bakış açısıyla orta çağ avrupasının acizliğini,cahilliğini ve insanlıktan yoksun halini birkez daha keşfetmiş oldum.
    Filme buradaki yapay yorumlara inanarak gittim bir beklentim olmadan,sonra gördümkikazın ayağı öyle değilmiş.Böyleymiş.Şaşırdım,etkilendim ve beğendim.TAvsiye ederim..

• Film gayet güzeldi
    son sahnelere doğru yavşak kralın kendi adamıyla savaşması beni bayağı güldürdü
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.