Şimdi Ara

Robert Kiyosaki uyardı: 'Tarihin en büyük finansal çöküşü yaklaşıyor'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Robert Kiyosaki uyardı: 'Tarihin en büyük finansal çöküşü yaklaşıyor'



    Zengin Baba Yoksul Baba kitabıyla çok satan yazarlar arasına katılan milyoner yatırımcı Robert Kiyosaki, finans sektöründe devasa bir çöküş beklediğini defalarca dile getirmişti. Kısa bir süre önce yaptığı açıklamada bu büyük çöküşün yatırımcılara zengin olmaları için uygun bir ortam sağlayacağını ifade etti.



    Robert Kiyosaki ayrıca bu çöküşün lider kripto para birimi Bitcoin’i (BTC) de düşüreceğini açıkladı. Kitcoi News’a verdiği röportajda Robert Kiyosaki, finansal piyasaların geleceğine ilişkin görüşlerini paylaştı. 



    Ayrıca Bkz.Apple Pay'de açık bulundu: iPhone'lar üzerinden para çalınmasına yol açıyor



    Çok satan yazar, dünyanın dört bir yanındaki ülkelerin devasa büyüklükteki borç yükünün altın ve gümüş fiyatlarını bile olumsuz etkileyecek bir piyasa çöküşüne yol açacağını ifade etti. Robert Kiyosaki Bitcoin’in de bu çöküşten etkileneceğini öngörüyor. 



    “Bu, dünya tarihinin en büyük finansal çöküşü olacak. Hiç bu kadar borç birikmemişti. Bu yüzden piyasanın altüst olmasıyla birlikte yaşanan düşüşte daha çok altın, gümüş ve Bitcoin satın alacağım.”



    Robert Kiyosaki piyasa çöküşlerinin zengin olmak isteyenlerin harekete geçmesi için en uygun zaman olduğuna inanıyor ve bu çöküşün yakın bir zamanda gerçekleşmesini bekliyor.






    Kaynak:
    https://www.kitco.com/news/2021-09-29/Robert-Kiyosaki-The-biggest-crash-of-world-history-hits-this-October.html







  • 4 yildir bu adamlari dinleyip ona gore pozizyon aliyordum New York Borsasi'nda, ama goruyorum ki ne zaman bu adamlar cokus var dese, hisseler 2'ye 3'e katladi. Inaniyorum ki kucuk yatirimcilara sattirip dusukten alip yukseltiyorlar hisseleri. Bu sene bunlari dinlemiyorum, Micron hisselerimle uzun vade devam ediyorum! :D

    Balonun ağa babası nasdaq’ta S&P 500 de burası çökerse bitcoinde ağır yara alır. Ama iki farklı düşünen grup var ilki bu abi gibi diyor. İkinci kesim ise %10-20 civarı olur söz konusu çöküş diyenler daha doğrusu düzeltme diyelim ona. Bana ikinci grup daha makul geliyor. Yani 2 yıl geriye gideceğiz böylelikle. Bitcoinde ne olur bilmek çok zor. Tabi 380 trilyon dolar borcu var dünyanın yani şöyle düşünün 80 trilyon dolar tüm dünya yemese içmese bu kadar mal hizmet üretiliyor. Çok ciddi bir borç var. Bu da ilk grubun argümanlarını sağlamlaştırıyor.
  • Deprem geliyo, virüs geliyo, dünya ısınıyor, ekonomi çökeceh... yandık, bittik yok olcaz kül olcaz aboov vay halimize..

  • Bincoin sıfırlanacak uyarısı bu elinizden çıkarın.!!!!!!!!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Balonun ağa babası nasdaq’ta S&P 500 de burası çökerse bitcoinde ağır yara alır. Ama iki farklı düşünen grup var ilki bu abi gibi diyor. İkinci kesim ise %10-20 civarı olur söz konusu çöküş diyenler daha doğrusu düzeltme diyelim ona. Bana ikinci grup daha makul geliyor. Yani 2 yıl geriye gideceğiz böylelikle. Bitcoinde ne olur bilmek çok zor. Tabi 380 trilyon dolar borcu var dünyanın yani şöyle düşünün 80 trilyon dolar tüm dünya yemese içmese bu kadar mal hizmet üretiliyor. Çok ciddi bir borç var. Bu da ilk grubun argümanlarını sağlamlaştırıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1929 bunalımını mumla arayacak deniliyor kısaca. salgınlar ekonomik krizler depremler seller yangılar kasırgalar tsunamiler derken zaten finansan çöküş değil dünya çöküyor dünyanın sonuna geldik yakındır.

  • Pandemi döneminde hesapsızca basılan paralar dünya ekonomisinin başına büyük dertler açacak zaten onu biliyoruz. Yavaş yavaş enflasyon dalgası başladı yani winter is coming, sıkı giyinin.

  • fhrstw kullanıcısına yanıt
    Bu paranın alacaklısı kim? Kim bunlar ki böyle bir paraya sahipler? Bence böyle bir para basılmadığına göre belli bir zümre sanal olarak dünyayı faiz vs ile borçlandırıp duruyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4 yildir bu adamlari dinleyip ona gore pozizyon aliyordum New York Borsasi'nda, ama goruyorum ki ne zaman bu adamlar cokus var dese, hisseler 2'ye 3'e katladi. Inaniyorum ki kucuk yatirimcilara sattirip dusukten alip yukseltiyorlar hisseleri. Bu sene bunlari dinlemiyorum, Micron hisselerimle uzun vade devam ediyorum! :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 2 Ekim 2021; 17:49:52 >
  • Paradan para kazananların en sevdiği şey finansal krizler herhal. Yattığı yerden taşınmaz sahibi oluyor üç kuruş paraya hepsi.



    Ay hadi inşallah diyelim. Olsun şu kriz de sahip olacağınız taşınmazları piyasaya sokmak için tekrar para pompalatırsınız devletlere, azıcık para görür cebimiz.

    Bizim ülke krizi aştı yok oluşa koşuyor artık

  • bu bilgi gercek olsa bedavaya vermezdi emin olun

  • Pandemi döneminde basılan paraların etkisi olmayacağını mı sanıyordunuz
    ?

  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    Hay ağzına sağlık aynen öyle durum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Abla erik gibi maşallah.

  • BTC boğa sezonunun son demlerini yaşıyorken alınıp saklanmasını pek önermiyorum. $48K olan değerden alıp hold olup $24K olduğunda paranızın yarısı gitmiş olur. Yani büyük risk var. Bildiğin sazan avı bu.

  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Micron iyi bir yatırım. Son iş ilanları çoktu.

  • sensaura kullanıcısına yanıt
    aynen

    bu adamlar anirmaya basladiginda Apple 1 trilyon olur mu tartisiliyordu simdi 2,5 trilyon dolari gecti. Safi ruzgar.. HErgun bi cokus haberi..

  • iyi ozaman sat tum varliklarini bekle cokunce alirsin !!! bir sen akillisin ya !!! ahmak

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tritone

    bu bilgi gercek olsa bedavaya vermezdi emin olun

    bu yorum nasil 10 like almis?


    gorunen koy klavuz istemiyorsa, koydeki emmi de sana koyu isaret ediyor.


    burada isaret edilen, global sistemdeki cokusler. Avrupa`da inanilmaz bu enflasyon firlamasi var. ikinci dunya savasindan bu yana en yuksek enflasyon yasaniyor avrupa`da.


    bunun ana temel sebepleri : Batida, yahudilerin palazladigi aptal ve beceriksiz liberal sosyalist sol partiler.


    Almanya ornegi mesela:


    Merkel ablam geldiginde yil 2005, Almanya dis borcu 3.5 trilyon euroyu idi.

    Bugun Merkel ablam gorevi birakti 15 yil sonunda ve Alman devlet borcu 6 trilyon euro.


    Yani Savas tazminatlarina ragmen 65 yilda 3,5 trilyon borclanan Almanya`ya karsin 15 yilda %100 borclanma yani iki yani totalde 6 trilyon lira ile 65 yildaki birikimi 15 yilda harcamis liberal sosyalist merkelin bok yemesi.


    2005 yili itibari ile ulkede yabanci sayasi : 2 milyon Turk, birkac yuz bin Arap, iranli ve afrikali iken , hartz4 yuku 1 milyon iken.


    ayni almanya bugun 6 milyon arap, zenci, iranli avrupa disi multeci ile, 5 milyonluk hartz4 ile gecinen yani devlet yardimi ile gecinen yani devlete yillik 80 milyar euro`ya maal olan bir Almanya.


    Ayni durumu yasayan ve liberal sol siyasetciler tarafindan yonetilen diger Avrupa ulkeleri: Fransa, Belcika, Hollanda gibi ulkeler. Amerika ayni dertten muzdarip. Welfare harcamlari total borc kaynaginin sanirim %20sinin sebebi idi.


    Goruldugu uzre ... yahudiler yine buyuk cokertme yapacaklar batida pazarinda. Forbis mesela Alfa Gurup adinda yahudi bankerlerin olusturdugu banka iken, 2008 de baticagini aciklayinca, Hollanda ve Belcika bankalari 100 milyar dolara yakin bati krediyi ustlendiler. yani yahudi parayi sag cebindeki parayi sol cebine aktardi ve `sag cebim bos` dedi, onu da liberal sosyalist beceriksiz politikacilar ulke kaynaklarindan somurerek, doldurdular. yani yahudi krizde bile %200 kar etti.





  • Şu adamı tanımayıp, atıp tutan ergen emmiler: İngilizceniz varsa Youtube'da bu adamın nasıl zengin olduğuna dair biyografik videolar var.


    Özetle; "Biyolojik babam beni okula gönderip kariyer sahibi olmamı öğütlerdi. Maaşlı amelelik/kölelikti bana tavsiyesi. Bir başka adam tanıdım bana dünyaya, insanlara bakış açımı değiştirtti, para kazanmayı öğretti."


    Bu adamı ünlü eden; "Zengin Baba Fakir Baba: Fakir ve orta sınıfın öğretmediği parayı, zengin çocuklarına nasıl öğretiyor" diye çevireceğimiz kitapta bu zengin abimizin macerası kendi ağzından/kaleminden anlatılır.


    Robert Kiyosaki uyardı: 'Tarihin en büyük finansal çöküşü yaklaşıyor'Gelişim Okuluyoutube
    ZENGİNLER BUNLARI BİLMENİ İSTEMİYOR! - Kişisel Gelişim Motivasyon Videosu | Robert Kiyosaki Zengin Baba Yoksul Baba kitabı yazarı Robert Kiyosaki'nin internette oldukça ses getiren konuşmasından bir bölüm. Kendisi söylemlerin, zihniyete olan etkisine sıkça değiniyor ve birisine balık vermenin sadece daha fazla balık isteyen kişiye sebep olacağını onun yerine balık tutmayı öğretmenin bir alışkanlık kazandıracağını söylüyor. Robert Kiyosaki'nin Zengin Baba Yoksul Baba kitabını almak için : https://ty.gl/qybfnfulj (Bu link üzerinden satın alınan kitaplardan küçük bir komisyon oranının bana yansıtılacağını sizlere bildirmem gerek, bu linkten satın alırsanız bu şekilde bir işleyiş olduğunu bilmeniz doğru olur.) #motivasyon #kişiselgelişim #başarı Kaynak Londan Real YouTube Kanalı: https://www.youtube.com/user/LondonRealTV Full Röportaj: https://www.youtube.com/watch?v=d5FVFsG8NmI Konuşmacılar: Robert Kiyosaki ►Music: Borrtex Bandcamp: https://borrtex.bandcamp.com/​ Soundcloud: https://soundcloud.com/user-910809074​ Instagram: https://www.instagram.com/borrtex/​ Youtube: https://www.youtube.com/Borrtex​ iTunes: https://itunes.apple.com/us/artist/bo​... ►Video footage: For all video footage used, please see the credits at the end of the video. All video footage is licensed under CC-BY 3.0 or licensed from stock footage websites. Video edited and licensed by Gelisim Okulu tags: Robert Kiyosaki, Zengin Baba Yoksul Baba, ZENGİNLER BUNLARI BİLMENİ İSTEMİYOR, Uyanır Uyanmaz Bunu Yap, Hayatının En Gözünü Açan 9 Dakikası, Bir Şeyleri Erteliyorsan Mutlaka İzlemelisin, Sonuçlara, İnanamayacaksınız, Jim Kwik, Tembel Olma, Kişisel Gelişim, Gelişim Okulu, Gelişim Videoları, 2020 motivasyon 2019 motivasyon, yks-tyt motivasyon videosu, inanç, umut, başarı, inancını koru, motivational video, motive, kazanç,
    https://www.youtube.com/watch?v=gai_dnvqZGg

    Muhatabını eleştirmeden evvel tanı/tart ergen abi...





  • Valla onu bilmem de Türkiye çok ciddi ekonomik krizde büyüyor...TL nin alım gücü 2 senede %50 düştü. Yani önümüzdeki 2-3 sene içerisinde çok daha düşecek bu gidişle. Türkiye çok daha köküne kadar hissediyor bu fakirliği şuanda alım gücünün olmayışını. Dünya finans sistemleri çökerse zaten türkiye diye birşey kalmayacaktır. Çubuk kraker gibi kırılacak ülke..

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.