İrlanda milli takımının en fazla gol atan oyuncusu...
Transfer periyodunun bitimine bir gün kala golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş için yeni bir isim daha gündeme geldi.
Skysports.com`un haberine göre Beşiktaş, Celtic`de kiralık olarak forma giyen İrlandalı golcü Robbie Keane`i kiralamak için İngiliz Tottenham kulübünde teklifte bulundu.
30 yaşında olan Robbie Keane, 1.75 cm boyunda ve İrlanda Milli takımının en fazla gol atan oyuncusu ünvanına sahip. Keane kariyeri boyunca Inter, Liverpool ve Leeds united gibi takımların formasını giymişti.
-SkySports-
HOBAAAA Robbie Keane gelirse çok iş yapar Türkiye'de... Bomba transfer olur benim için!
Daily Mail gazetesinin internet sitesinde ise bu gelişmelerden sonra verilen 2. devam haberinde Beşiktaş'ın Tottenham'a teklifinin kiralık değil, yaklaşık 10 milyon avro civarında olduğunu ve İrlanda kaptanına 3 yıllık sözleşme önerdiğini belirtildi. Beşiktaş'ın Keane'nin Tottenham'dan aldığı haftalık 85 bin avroluk ücreti de kabul ettiği belirtilirken, oyuncuya ilk 11 garantisi verildiği ifade edildi.
sporx
Şu an itirabiriyle bu transferde yattı. Çünkü ingilterede transfer sezonu dün 20.00 itibari ile kapandı Kaynak: Ntv spor
quote:
Orijinalden alıntı: Enola
Şu an itirabiriyle bu transferde yattı. Çünkü ingilterede transfer sezonu dün 20.00 itibari ile kapandı Kaynak: Ntv spor
onların transfer sezonlarının kapanması bizim için birşey ifade etmiyor.biz yine alabiliriz ancak onlar hiçbir futbolcuyu alamaz.
quote:
yarın 17.00 ye kadar vakit var.ama sanmıyorum alabileceğimizi.zaten yıldırım başkan antepe biletini almıştır sabaha..
quote:
Orijinalden alıntı: talaria
quote:
yarın 17.00 ye kadar vakit var.ama sanmıyorum alabileceğimizi.zaten yıldırım başkan antepe biletini almıştır sabaha..
ingiltere'de transfer dönemi kapandı.
orda kapanmış olması, oyuncu transfer edemicekleri anlamına geliyor, satamıcakları anlamına gelmiyor. yani bizim transfer dönemi bitene kadar, ingiltereden veya transfer dönemi bitmiş başka bi ülkeden futbolcu alabiliriz. ama "bu gidişle n*h alırız" demek istiyorum, moralim bozuldu
quote:
Orijinalden alıntı: SchwarzRégén
quote:
Orijinalden alıntı: talaria
quote:
ingiltere'de transfer dönemi kapandı.
bizi niye ilgilendirsin? Beşiktaş ingilterenin takımı değil.
e biz yobo yu aldık
Bizim için bitti yarına bir transfer yapabileceğimizi düşünmüyorum.
Hayırlısıyla şu transfer dönemi bir bitse:)
fink'in durumunu bilen var mi beyler adam p.c gibi ortada kaldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme