merhaba arkadaşlar .Bugün doktora gittim .Rahatsızlığım seboreik dermatit yüzünden gittim.yüzümde ve kulak arkasında kepeklenme normal.
Bunun için gittim .Ve daha önceden çıkan sivilce ve sivilce izleri var.yani normal .
Neyse doktor ilaçları yazdı .sivilceler için kökten çözüm yok mu dedim .Oda roaccutane dedi.Fakat bunu yazamam dedi .yazdığım ilaçları kullan sonuç vermezse .
Bu tedaviye geçeriz dedi.
Şimdik sorum şu ? netten biraz araştırdım.Bu ilacı kullananlar.Hangi aylar daha yogun sivilceler çıkıyor ? Nelere dikkat etmek gerekir.
cevaplarsanız sevinirim .
Benim ilacım da acnegen ama roacutanne ile aynı etkide . ben 23 şubattan beri kullanıyorum . 2.aylarda çok sivilceler çıkmaya başladı . yani içteki sivilceler dışa vuruyor sonra onlarda kurumaya başlıyor
quote:
Orijinalden alıntı: oktaygcl
Benim ilacım da acnegen ama roacutanne ile aynı etkide . ben 23 şubattan beri kullanıyorum . 2.aylarda çok sivilceler çıkmaya başladı . yani içteki sivilceler dışa vuruyor sonra onlarda kurumaya başlıyor
çok teşekkür ederim cevabınız için.Kardeş sivilceler 2.ay çıktı peki ne kadar sürede düzeliyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: PLinux
quote:
çok teşekkür ederim cevabınız için.Kardeş sivilceler 2.ay çıktı peki ne kadar sürede düzeliyor ?
Valla hocam şöyle diyim ciltten cilte değişir . benim cilt yağlı bir cilt . O yüzden uzun sürücek gibi . Doktorum bazıları 4-5 ayda bazıları 7-8 ayda iyileşiyor dedi . Benim sivilcelerim kurumuştu şuan tekrar çoğalmaya başladı . Ama yinede eskiye göre iyi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PLinux
quote:
Valla hocam şöyle diyim ciltten cilte değişir . benim cilt yağlı bir cilt . O yüzden uzun sürücek gibi . Doktorum bazıları 4-5 ayda bazıları 7-8 ayda iyileşiyor dedi . Benim sivilcelerim kurumuştu şuan tekrar çoğalmaya başladı . Ama yinede eskiye göre iyi
anladım tamam teşekkürler.
roacutanne'ın ana konusu var, araştıra bilirsin. ben ergenlik çağımda milyarlarca bitkisel ilaçlar uygulamadım hiç bir etkisi olmadı roacutanne'nı kullanınca 2 ayda bütün sivilcelerim bitti ve formalite için 4 ay ekstradan kullandım şiddetle öneririm ama yan etkileri can sıkıcı. onun için yazın kullanmanı tavsiye ederim.