Şimdi Ara

rns 310 & rns 510 navgasyon i-go uyumu hk?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "golf6turkiye" forumunda sorduğum soruyu burada da sormak istedim. Her iki tarafı da takip eden arkadaşlar fark edecektir. Belki passat, jetta veya diğer araç sahibi olsa da konu hakkında teknik bilgisi olanlardan yanıt alma ihtimalim olabilir diye düşündüm.

Vw olmayan aracımda ön cama aparatla bağladığım navigasyon cihazının i-go ara yüzünün kullanım şekline çok alıştım. Bana (resimlerde gördüğüm kadarı ile) vw nin orjinal gps ara yüzü soğuk ve uyum problemi yaşamama sebep olacakmış gibi geliyor. Öneğin harita yönlendirme sesi dil uyumu, harita güncelleme sıklığı vb.

I-go ve Başarsoft'un Türkiye'de başarılı bir ikili oluşturduğunu düşünüyorum. Bu rns 310 veya 510 modellerde dışarıdan yüklenen i-go gibi bir navigasyon ara yüzünü ve haritasını çalıştırmak mümkün mü, bilen var mı?

Yoksa i-go haritalarını kullanmak için illa ki yine bu forumda gördüğüm navitech veya ZE-NC2010 gibi 3.parti navigasyon cihazı çözümleri mi düşünmek daha mantıklı?

• Bende aynı soru aklıma takıldı. Bende samsung var. onun üstünden IGO kullanıyorum. Mantık olarak düşünürsek, eğer sistemde windows mobile varsa, IGO yüklenir. Ama yoksa rns 310 veya 510 sisteminde OS (windowsi lunix vs..) bağlı bir program kullanmak gerekir.

Yakındalar bende VW alamayı düşünüyorum ama olurmu bilmem :) eğer rns 310 veya 510 sisteminde windows varsa altından girer üstünde çıkarım, o IGO'da kullanırım.

Bakalım deneyipte cevap yazan olacak mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.