Şimdi Ara

Audi Navigasyon Rns d telefon ve tv baglama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
4.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Rns d navigasyon var. Fakat Turkiye haritasi olmadigi icin calismiyor. Internette iphone ve n95 baglayanlar var. Telefonun goruntusunu navigasyonun ekranindan almak mumkun mu? Birde tv icin tuner baglamak lazim herale. Tv calismiyor cunku. Fiyati ne kadardir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mirror link olayı telefonun görüntüsünü kablosuz olarak da alabilirsiniz. videolarda arama yapın. tv için uğraşmayın bildiğim kadarıyla anolog tv tuner yok dijital var o da ülkemizde çalışmıyor. bir ara sahibindende birisi satıyordu görmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozberk -- 23 Aralık 2014; 15:11:27 >

O dedikleriniz video in özelliği varsa olabilir. Kablosuz desteklediğini sanmıyorum.

M. K. ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: sozberk

mirror link olayı telefonun görüntüsünü kablosuz olarak da alabilirsiniz. videolarda arama yapın. tv için uğraşmayın bildiğim kadarıyla anolog tv tuner yok dijital var o da ülkemizde çalışmıyor. bir ara sahibindende birisi satıyordu görmüştüm.

Hocam sahibinden de birinde gördüm telefon açtık onunkinde tv düğmesine basınca çalışıyromuş serviste yok mudur acaba?
  • rns 510 la birlikte mirrolink adaptörü satıyorlar. rns 510'la sizin sistem arasında fazla bir fark olduğunu sanmam. mirroring telefona ait bir özelliktir. iphone'da menüsü var. ben de takmayı düşündüm ama kişiselleştirmeye ait bütçe sınırlı olduğundan biraz erteledim. bence siz kablosuz mirrorlink üzerine yoğunlaşın. diğer bir seçenek de kablolu bağlantı. teybin video girişlerine takılan aparat var aynı olay orda da oluyor. bunun için tv kontrol ünitesine gerek yok. ayrı video kontrol ünitesi gerekiyor o da video girişi yoksa veya doluysa. yani geri görüş kameralarını felan kontrol eden ünite.

rns 510 la birlikte mirrolink adaptörü satıyorlar. rns 510'la sizin sistem arasında fazla bir fark olduğunu sanmam. mirroring telefona ait bir özelliktir. iphone'da menüsü var. ben de takmayı düşündüm ama kişiselleştirmeye ait bütçe sınırlı olduğundan biraz erteledim. bence siz kablosuz mirrorlink üzerine yoğunlaşın. diğer bir seçenek de kablolu bağlantı. teybin video girişlerine takılan aparat var aynı olay orda da oluyor. bunun için tv kontrol ünitesine gerek yok. ayrı video kontrol ünitesi gerekiyor o da video girişi yoksa veya doluysa. yani geri görüş kameralarını felan kontrol eden ünite.

hocam rns 510 R versiyon var yani cihaz orijinal son versiyon.. 2008 model passatımda takılı, iphone plus kullanıyorum ve cihazdaki ekran görüntüsünü nasıl rns 510'a aktaracağım.. mesela bir video açtığımda sadece sesi aktarıyor ama görüntüyü telefondan izliyorum.. sana zahmet olacak ama bana detaylı bir açıklama yaparsan yapmak istiyorum.. teşekürler.. :)

• siz bluetooth üzerinden bağlantı kurmuşsunuz sanırım. bluetooth sadece ses aktarımı yapıyor. görüntü aktarımı için mirroring denilen sisteme ihtiyacınız var şu an kısıtlı internet kullandığımdan video ekleyemiyorum ama google'da rns510+mirrorlink diye aratın çıkar. bu sistem telefonun görüntüsünü ekrana aktarıyor. sadece araba teybi için değil evinizdeki televizyona da aktarabiliyorsunuz.

işte buldum link:http://www.aliexpress.com/item/Mirrorlink-Wifi-Box-Car-styling-Compatible-with-iphone-Airplay-mirror-Andorid-miracast-Universal-for-any-Car/1871297081.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

siz bluetooth üzerinden bağlantı kurmuşsunuz sanırım. bluetooth sadece ses aktarımı yapıyor. görüntü aktarımı için mirroring denilen sisteme ihtiyacınız var şu an kısıtlı internet kullandığımdan video ekleyemiyorum ama google'da rns510+mirrorlink diye aratın çıkar. bu sistem telefonun görüntüsünü ekrana aktarıyor. sadece araba teybi için değil evinizdeki televizyona da aktarabiliyorsunuz.

işte buldum link:http://www.aliexpress.com/item/Mirrorlink-Wifi-Box-Car-styling-Compatible-with-iphone-Airplay-mirror-Andorid-miracast-Universal-for-any-Car/1871297081.html

Evet aynen dediğiniz gibi bluetooth üzerinden rns 510'a ses aktarımı yapabiliyorum, aracımda orijinal vw premium kit var.. Peki linkte verdiğiniz ürünü alırsam, nasıl montajını yapacağım ya da yaptıracağım..? Linkteki ürün rns 510'a mı bağlanması gerek ve montaj yapıldıktan sonra vag.com ile kodlama ister mi..?

• Ses sistemleriyle uğraşan herhangi bir yerde montaj yaptırabilirsiniz. kendiniz de yapabilirsiniz. sonuçta vw araçlar do it yourself özelliğine sahip. passatın teybini çıkarıp arkasına bir şeyler takmak oldukça kolay. bu ürün video in girişine takılıyor anladığım kadarıyla. zaten teybin arkasında şeması var orda görürsünüz video in hangi sokettir. vw üretimi bir parça olmadığı için kodlama gerektirmez. linki örnek olsun diye verdim onu almanız gerekmez biraz daha araştırma yapın forumlardan bakın yapanlar hangi marka kullanmışlarsa ondan alın. yaptıktan sonra bana haber verin. bir de yaparken fotograf veya video çekin burada paylaşın.

düzeltme: soketlere dikkatli baktım kırmız ve beyaz video in soketleri rns 510'da bulunmuyor. bunu kullanabilmek için bir de video interface almanız gerekebilir.

http://www.aliexpress.com/item/Car-Video-Interface-for-Volkswagen-with-RCD-510-System/1477384866.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozberk -- 25 Aralık 2014; 11:08:00 >

• quote:

Ses sistemleriyle uğraşan herhangi bir yerde montaj yaptırabilirsiniz. kendiniz de yapabilirsiniz. sonuçta vw araçlar do it yourself özelliğine sahip. passatın teybini çıkarıp arkasına bir şeyler takmak oldukça kolay. bu ürün video in girişine takılıyor anladığım kadarıyla. zaten teybin arkasında şeması var orda görürsünüz video in hangi sokettir. vw üretimi bir parça olmadığı için kodlama gerektirmez. linki örnek olsun diye verdim onu almanız gerekmez biraz daha araştırma yapın forumlardan bakın yapanlar hangi marka kullanmışlarsa ondan alın. yaptıktan sonra bana haber verin. bir de yaparken fotograf veya video çekin burada paylaşın.

düzeltme: soketlere dikkatli baktım kırmız ve beyaz video in soketleri rns 510'da bulunmuyor. bunu kullanabilmek için bir de video interface almanız gerekebilir.

http://www.aliexpress.com/item/Car-Video-Interface-for-Volkswagen-with-RCD-510-System/1477384866.html

bu kadar masraf yapıp 2 cihazı ayrı ayrı alıp, hepsini birleştirene kadar ,hepsi bir arada sistemlerden alınır ve takılır. olay biter. Çin işinin dibini almazsanız çok kaliteli ürünler var.

• muhabbet rns d ve rns 510 üzerinden dönüyor dikkatinizi çekerim. Hepsi bir arada sistem derken biraz açıklasanız iyi olur. bu sistemler için hepsi birada diye bir şey yok. bluetoothu ayrı usb si ayr av in park sensörleri kamera vs ayrı. her parça için kontrol ünitesi gerekiyor. bunların da teybe bağlanması lazım. ayrıca herkesin zevki ayrı arabasında rns10 kullanan bir insanın çin malıyla işinin olacağını hiç sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozberk -- 25 Aralık 2014; 14:40:01 >

Ses sistemleriyle uğraşan herhangi bir yerde montaj yaptırabilirsiniz. kendiniz de yapabilirsiniz. sonuçta vw araçlar do it yourself özelliğine sahip. passatın teybini çıkarıp arkasına bir şeyler takmak oldukça kolay. bu ürün video in girişine takılıyor anladığım kadarıyla. zaten teybin arkasında şeması var orda görürsünüz video in hangi sokettir. vw üretimi bir parça olmadığı için kodlama gerektirmez. linki örnek olsun diye verdim onu almanız gerekmez biraz daha araştırma yapın forumlardan bakın yapanlar hangi marka kullanmışlarsa ondan alın. yaptıktan sonra bana haber verin. bir de yaparken fotograf veya video çekin burada paylaşın.

Hocam sizin verdiğiniz bilgiden sonra bende biraz araştırma yaptım.. Zenec teybine apple tv bağlayıp yapan kullanıcı var ama onun cihaz Zenec.. Bendeki rns 510 acaba uyumlu olur mu olmaz mı düşüncesi var.. Hatta size linki vereyim isterseniz bakın..
    http://www.passatturkiye.com/showthread.php?t=8716

Ankara'dayım ve bu tür işleri yapan, anlayan usta yok.. Herkes biliyorum yaparım diyor, sonra devamını getiremiyorlar.. Bu sebepten neyi nasıl olacağını ben tam öğrenmek istiyorum.. Usta takıldığı yerde yardımcı olurum birlikte yaparız..

Onun için sizden herşeyi tam olarak ve gerekli parçaları öğrenmek istiyorum.. :) Montaj sırasında fotograf çekmek ve burada anlatımlı paylaşım yapmak kolay.. ;)

• Hatta hocam aracımdaki cihazın resminide paylaşayım daha net olsun..

Audi Navigasyon Rns d telefon ve tv baglama Audi Navigasyon Rns d telefon ve tv baglama

• Size msjla birkaç yer gönderiyorum

muhabbet rns d ve rns 510 üzerinden dönüyor dikkatinizi çekerim. Hepsi bir arada sistem derken biraz açıklasanız iyi olur. bu sistemler için hepsi birada diye bir şey yok. bluetoothu ayrı usb si ayr av in park sensörleri kamera vs ayrı. her parça için kontrol ünitesi gerekiyor. bunların da teybe bağlanması lazım. ayrıca herkesin zevki ayrı arabasında rns10 kullanan bir insanın çin malıyla işinin olacağını hiç sanmam.

alıntı yaparak yorum yazarsanız haberimiz olur. zamanında cevap yazma fırsatım olur. Şans eseri konuya girdim.

sözünü ettiğim cihazlar şunlar. ( ve benzerleri )

http://www.aktepesound.com/pinfo.asp?pid=4755

http://www.sanalpazar.com/Navimex-Nav-9904-Hd-Audi-A3-Araclara-Uyumlu-Navigasyon__isp14478815

rns d eski bir cihaz. Arkadaşa navigasyon lazım ve ucuz yollu sistem bakıyor. ( telefonu bağlamaktan bahsediyor vs. )

kalite olarak sph da iyidir. ikinci link için bir şey diyemem. Alternatif için koydum.

Özetle yeni nesil cihazlar ile bir çok şey yapılıyor. mevcut Orijinali geliştirmek isterseniz sizin dediğiniz gibi bir kaç ara parça alıp, aracın içinde montaj yeri arayıp düzgün işçilikli bir usta bularak yaptırabilirsiniz. Zevk meselesine gelince bunu kimseyle tartışmam zaten.

kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

muhabbet rns d ve rns 510 üzerinden dönüyor dikkatinizi çekerim. Hepsi bir arada sistem derken biraz açıklasanız iyi olur. bu sistemler için hepsi birada diye bir şey yok. bluetoothu ayrı usb si ayr av in park sensörleri kamera vs ayrı. her parça için kontrol ünitesi gerekiyor. bunların da teybe bağlanması lazım. ayrıca herkesin zevki ayrı arabasında rns10 kullanan bir insanın çin malıyla işinin olacağını hiç sanmam.

alıntı yaparak yorum yazarsanız haberimiz olur. zamanında cevap yazma fırsatım olur. Şans eseri konuya girdim.

sözünü ettiğim cihazlar şunlar. ( ve benzerleri )

http://www.aktepesound.com/pinfo.asp?pid=4755

http://www.sanalpazar.com/Navimex-Nav-9904-Hd-Audi-A3-Araclara-Uyumlu-Navigasyon__isp14478815

rns d eski bir cihaz. Arkadaşa navigasyon lazım ve ucuz yollu sistem bakıyor. ( telefonu bağlamaktan bahsediyor vs. )

kalite olarak sph da iyidir. ikinci link için bir şey diyemem. Alternatif için koydum.

Özetle yeni nesil cihazlar ile bir çok şey yapılıyor. mevcut Orijinali geliştirmek isterseniz sizin dediğiniz gibi bir kaç ara parça alıp, aracın içinde montaj yeri arayıp düzgün işçilikli bir usta bularak yaptırabilirsiniz. Zevk meselesine gelince bunu kimseyle tartışmam zaten.

kolay gelsin

Hocam benden bahsediyorsanız benim cihaz Rns 510 R versiyon yani şuan piyasada olan en son orijinal sürüm ve cihaz.. Benim cihazda zaten herşey var, navi falan var.. Ben sadece elimdeki bu mevcut sistemime cep telefonu görüntüsünü nasıl aktarabilirim bunun peşindeyim.. Bunu istememin sebebide bazen telefondan video, resim, klip vs gibi şeyler bakıyorum ve aracın içindeki yolcular pek göremiyorlar.. Bu görüntüyü aktarma sayesinde diğer yolcularda göstermek istediğim şeyleri izleyebilecek..

• kahtalı_mıçı K kullanıcısına yanıt
    hocam ben sizi kastetmedim, konu sahibi arkadaşın ilk mesajında yazdığına istinaden yazdım. Sizin amacınız farklı tabi. Mirroring olayına girmeniz gerekecek sanırım. Bir de android tabanlı cihazlar da işinizi görür ama cihazınız normal şartlarda yeterli old. için gerek yok.

Orijinalden alıntı: mr.big

hocam ben sizi kastetmedim, konu sahibi arkadaşın ilk mesajında yazdığına istinaden yazdım. Sizin amacınız farklı tabi. Mirroring olayına girmeniz gerekecek sanırım. Bir de android tabanlı cihazlar da işinizi görür ama cihazınız normal şartlarda yeterli old. için gerek yok.

Anladım ozaman hocam, bana söylüyorsunuz diye algıladım.. :) Evet biraz masraflı bir işe girişmek üzereyim ama bakalım nasıl olacak hiç bilmiyorum, hala araştırma aşamasındayım.. Kivic varmış hem ios hemde android ile uyumlu çalışıyormuş, bana biraz daha mantıklı geldi.. ileride telefon değişikliği yaparsam kullanmaya devam edebilirim diye..

Size msjla birkaç yer gönderiyorum

Bugün ankara vag stores ali delen'e gittim, sadece kivic için 700 lira fiyat verdi.. Elinde 1 adet hazırda vardı ama interface için net birşey diyemedi, rns 510 ile uyumlu olur olmaz mı diye.. Uyumlu olmaz ise uyumlu olanını sipariş ederiz dedi.. Öylece kaldı, ebayda kivic 185 dolar hemde sıfır ürün.. Rns 510 için interface 230 dolar bugün tl karşılığı toplam 970 lira yapıyor.. 100-200 lirada montaj için eklesek toplam 1100 liraya biter gibi duruyor..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.