Şimdi Ara

Vw teyp kodu hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2012 model caddy aracımı 5 sene önce satın aldım kitapçığı yoktu araçta. 2 sene önce orijinal rcd 310 teybini çıkarıp double teyp taktım. Şimdi rcd 310 ilana koyup satacağım ama kodu falan yok bende.

    2 defa akü değiştirdim hiç kod falan sormadı acaba benden önceki araç sahibi bunu iptalmi etti? Satacağım kişiye kod lazım olmaz bu durumda dimi? Yoksa kodsuz satamam da. Serviste çok pahalıymış bu işlem değmez zaten 300 tl civarı satılıyor teypler. Bazı kişiler kırıyormuş onlarda 100 lira falan istiyor.

    Inşallah kod gerekmiyordur dediğim gibi 2 defa akü değişiminde sorun olmadı. Kod isterse bunu kendimiz yapabileceğimiz pc programı falan varmı?




  • Aracın kendi orijinal teybinde kod sormaz, aynı teyp başka vw araca takılsa kod ister. Yani sizde kod istemiyor ama başka bir araca takıldığı an kod soracaktır. Bu kod ses sistemleri ile uğraşan firmalarca kırılabiliyor yada araç sizin üzerinize kayıtlı ise vw servisine gidip öğrenebiliyorsunuz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: canibeyaz

    Aracın kendi orijinal teybinde kod sormaz, aynı teyp başka vw araca takılsa kod ister. Yani sizde kod istemiyor ama başka bir araca takıldığı an kod soracaktır. Bu kod ses sistemleri ile uğraşan firmalarca kırılabiliyor yada araç sizin üzerinize kayıtlı ise vw servisine gidip öğrenebiliyorsunuz.

    Bilgiler için çok teşekkür ederim. Araç benim üzerime vw servise sorayım bi onlarda bi sürü para ister gerçi. Istanbul avrupa yakasında bildiğiniz bu işi yapacak elektronik dükkanlar varmı acaba?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 28 Ekim 2020; 4:9:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.